tisdag 28 april 2009

Titta vad jag fick idag!Åh så himla glad jag blev när detta kom från Karina!! Detta hade jag absolut inte väntat mej för jag har ju alldeles nyligen fått ett kort från henne, och så fick jag detta kort + en hel massa uppstämplade motiv!! Tusen tusen TACK Karina!!! Vad du är snäll mot mej!! :)

Free Signature Generator

Free Signature Generator

12 kommentarer:

Lena sa...

Jättfint kort och mycket uppstämplat du fått. Visst är det roligt när det kommer sådan post. Det blir en glädjestund i vardagen verkligen. Jag fick rolig post jag med idag. Mina vinster av Marit och lite annat som jag beställt. Så roligt! ha en bra fortsättning på dagen. Kram Lena

Pernol sa...

Hej vännen! Vad fint kort du har fått!!! Å vilka fina stämpelmotiv du har fått! Det blir spännande att se vad du gör med dem!
ha en trevlig kväll!
kramis
Pernilla

Karina sa...

Hej min vän!!! Det är som ketchupeffekten, först kommer inget sen kommer allt.-D Det är väl kul att man kan hjälpas åt med stämpelavtryck så här i kristider. Du är värd allt du får för du är en fantastisk människa.
Kramar Karina

Pernol sa...

Hej igen! Jag är nästan klar med swapkorten. Det fattas lite på kortet och snart ser det ut som jag har tänkt mig.
Vi har haft ljuvligt väder idag! Det är bara tussilagon som blommar ännu. Men snart slår björkarna ut med små ljusgröna blad och då blir det vackert!
Må så gott!
kramis
Pernilla

Petra sa...

Lyckans ost. Fint kort och så mycket uppstämplat. Du måste ha varit väldigt snäll:)!
Önskar dej en trevlig Valborg och 1:a maj.
Kram
Petra

Anonym sa...

Hej vännen! Oj vad fint kort du fått av snälla, söta Karina och sååå mycket uppstämplade motiv, jättesöta!!!

Vill önska dig en underbar valborg!!!

Ta hand om dig trollet!!!;-)

Kramisar från det andra trollet! :-)

Karina sa...

Hej Tittar in lite snabbt så här innan jag ska kila till bussen. Sista arbetsdagen idag sen är man ledig i 4 dagar. Rena lyxen. Jag ska verkligen njuta. Inte fel heller att dom lovat upp till 27 grader här i Skåne i helgen. Ha en trevlig helg. Kramar Karina

lk46 sa...

hej min vän!
Jättefina saker du fått, det har jag också men inte hunnit lägga ut. Jag tycker inte jag hinnar något just nu! 9 lönesamtal och bara 4 som är klara, semesterschema och lite annat tjafs att reda ut. Men jag är ledig i helgen och då ska jag sova och scrappa!
Vill önska dig en skön Valborg!
Massar av kramar från Lene
PS. Ska göra swapen klar i helgen!

Karina sa...

Hej Jag är arg!!! Har i en timme snart grillat flintastekar i vår alldeles nya grill. Inget händer. Jag tror att grillj....ln har slocknat. Tar snart in dom till ugnen. Min man har tröttnat och gått in och kollar fotboll. Jag förstår honom. Ha en trevlig kväll. Kramar Karina

Kamilla sa...

Hej vännen vilket underbart kort du fått och massa uppstämplat :D så underbart!!
Ha en härlig 1:a maj!! själv sitter jag med näsan i böckerna, så nu tycker jag förtjänat mig en liten bloggrunda!
Kram kram

Carina sa...

Vad du får mycket trevliga saker!!! Hoppas du också får en trevlig helg. Själv ska jag ju på Nettans pysselträff på lördag och söndag där jag ska bla dema flower soft. Ska bli kul!!
Kramar från mig

Anonym sa...

Hej min vän!!! :-)
Vill bara kika in och önska dig en trevlig helg och tacka för ditt samtal igårkväll, det var sååå kul, som alltid min vän!:-) Skönt att ha nån att prata med då maken jobbade och barnen var ute på sitt håll, de börjar bli så stora nu.
Det redde ut sig med brasan iaf., skönt! När jag gick ned på stranden så var det en granne där som hade tänt på min andra grannes stora rishög sen 2 år tillbaka så den skulle vara borta när hon kommer från Italien om 5 veckor. Så skönt att slippa se eländet varenda gång man tittade ut över havet! Men den brann åtskilliga timmar efter att vi hade pratat och idag har det luktat rök hela dan och inte nog med det så har ytterligare en granne eldat sitt ris på stranden med röklukt som följd, usch! Inte bra då man har astma, har mått dåligt och haft svårt att andas hela dan idag.

Har grejat med din överraskning idag och lagt i lite mer grejer, förhoppningsvis så får jag snart iväg det till dig! :-)

Ha det bra min trollvän och sköt om dig!

Trollkramar från Susanne