måndag 27 april 2009

Roses


Har ju glömt att visa denna Lo som jag har med i Pyssellyckans tävling denna månad.
Jag har använt Cardstock, Papper från både Basic Grey & Bo Bunny, och så har jag gjort ett "kakpapper" i min cirkelstans. Border "Love of my life", Pearls & Bling. Blommor och Blad kommer från Prima & Making Memories. Alfabetet heter Aquarius. Japp, det var det hela.
Free Signature Generator

Free Signature Generator

5 kommentarer:

Lena sa...

Det är underbart med rosor och jag gillar din LO jättemycket.Snygga färger och rundeln du gjort är superfin. Ha en bra dag! Kram Lena

Anonym sa...

Wow min vän! Den här gillar jag jättemycket, så himla snygg!!! Gillar det egengjorda kakpappret (vill oxå ha en sån stans!!), det fina alfabetet, blommorna och bården... ja, jag gillar verkligen allt på den här lo'n, såååå snygg!!!

Var har du fått tag på din cirkelstans? Har letat efter en snygg sån ett tag. Kanske du oxå vet var man kan få tag i den fina scallopstansen som har två rader med hål? Har sökt en sån åxå väldigt länge, den är så himla snygg!

Tack vännen för att du finns (du vet vad jag menar va?!)

1000 kramar från din trollvän!!!

Camilla sa...

Vilket fint bidrag du har gjort. Hoppas allt är bra med dig. Själv sliter jag mitt hår för de förbaskade studierna... börjar snart bli flint :o) Men snart är det sommaruppehåll och jag längtar faktiskt till att få komma ut och jobba lite.
Kramar
Camilla

Karina sa...

Hej vännen! Vilken vacker LO du gjort. Jag håller verkligen tummarna för dig. Jag tävlar också. Kolla in i min blog i dagens andra inlägg. Nu ska jag träffa John Blund.
GODNATT
Kramar Karina

Anonym sa...

A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片