söndag 19 april 2009

Scraphörnan kort-utmaning #1


Ursäkta den dåliga bilden, det blänker som sjutton. Tyvärr lyckades jag inte att få bättre bild i kväll så det får så lov att duga.
Jag hade hoppas att jag skulle orka med flera tävlingar i Marit´s Mara men tyvärr, igår var jag helt utslagen efter att ha gjort endast en layout och ett kort på fredagskvällen. Nu vill jag inte riskera att vara lika slut under morgondagen, så kanske jag kan göra nån av tävlingarna ändå utom att vara med i själva tävlandet. Tiden går ut kl. 00:00 så då avslutas Maran & tävlandet på Marits blogg. ;)
Detta är den första maran jag varit med på och jag måste säga att det varit jättekul, även om jag nu inte gjorde så mycket. Tack så mycket Marit & DT-tjejerna för att ni ordnade detta!! :)

Jag gillar verkligen att scrappa monokromatiskt, det är jättekul, testa ni också om ni inte redan gjort det. ;)
Detta har jag använt, Cardstock förstås, papper från Bo Bunny, Pro Markers, stämplar från Stämpelboden & Carina W "Moa med fågelunge", Färgade kanterna med en stämpeldyna, några knappar, diverse Blommor och Brads från Reprint, & Distanstejp till den ovala "etiketten". Fågelungen ser gul ut men är faktiskt målad i limegrönt.
Japp, det var det hela... nu ska jag titta på tv´n en stund. :)

Free Signature Generator

Free Signature Generator

11 kommentarer:

Anonym sa...

Hej min goa vän! :-)
Vilket härligt grönt kort och du har verkligen lyckats med det monokromatiska här, gillar det mycket! Hoppas att du inte kört slut på dig helt och hållet nu med maran och jag håller verkligen mina tummar för att du ska vinna!
Jag kände att jag inte orkade vara med på maran den här gången och det var nog rätt för idag har jag ändå inte kunnat göra nåt bidrag då jag har haft den där förbenade nackmigränen nu igen, tyvärr. :-( Men förhoppningsvis är den borta imorrn om jag får sova bra inatt.

TACK för det trevliga och roliga samtalet i fredags, alltid lika kul att prata med dig vännen! :-) :-)
När jag sen åkte och hämtade sonen så snöade det för fullt så där så det sticker i ögonen när man kör bil. Vi får nog ingen vår här i år verkar det som, hmm... :-( Hoppas att ni har haft bättre väder i helgen, fast jag såg faktiskt årets första tussilago när jag var ute på vovvepromenad i eftermiddags.
Sköt om dig min vän!
Kramisar från Susanne

Inger Harding sa...

Så koselig og herlig kort Lena!!
Ser at du har gjort så mye fint siden sist jeg tittet innom! (har hatt litt mye å gjøre den siste tiden og ikke så mye tid til bloggbesøk)
Håper du får en bra dag og en fin uke!

mange klemmer :-)

Anonym sa...

Hej min vän! Hoppas din måndag har varit bra och att du inte känner dig alltför utsliten efter helgens mara!
Vill bara tala om att du har nåt att hämta inne hos mig.;-)
Kramisar från din trollvän Susanne!

Nettan sa...

Hej hopp!
Jag har gett upp min gamla sida... Den har blivit totalt nerspammad... jag stänger ner skiten. Det har nämligen hänt flera ggr innan. Jag blir så trött på det där så nu har jag startat en ny blogg: http://nettanjao.blogspot.com/

Nu ä ja trötter åsså... ska sooooova nu!
Ha dä gött!!!

Camillaskreativa sa...

Ett jättehärligt kort du fått till, riktigt skogsmullegrönt! Ha det gott... sov så gott
Kramar
Camilla

Carina sa...

Härliga vårgröna färger.Jättehärligt!


Kram!

Lene sa...

Hej min vän!
Va kul att du gillade kort och stämpeltryck!
Hoppas allt är bra med dig! Här är det trött... det är min jobbiga vecka, där jag jobbar först ett dygn, ledig en dag, jobbar ett dygn, ledig en dag och sen jobbar helg!
Men allt går bara man ser positivt på det!
Må gott vännen!
Kramizar Lene

Lena sa...

Hej på dig!
Det var roligt att hitta till din blogg. Du har mycket fina saker som du gjort. Det var roligt med maran i helgen. fast jag var dåligt förberedd och hann inte med så mycket. Kul var det. Ha en bra dag. Lena som också är stenbock. Kommer titta in hos dig igen!

Carina sa...

Hej!
Skrattar lite åt din kommentar.Visst ser de lite olika ut (trollen)men kallar "henne för Tuva!Annars skulle alla ha olika namn och det funkar inte.
Hoppas på en fortsatt bra dag!
Kram!

Carina sa...

Underbart kort du har gjort!!! Jag älskar ju grönt... ;-) Visst är det kul att sitta och pyssla läääänge. Hoppas allt är bra med dig. Kram från mig

Anonym sa...

Hej trollet! :-) Gick det bra på maran i helgen? Väntar med spänning att få veta om du vann i de tävlingar du var med i!:-) Kanske du har tappat lite inspiration och ork efter helgens mara? Blir nog bättre om några dar ska du se och då lossnar det säkert ordentligt. :-)
Min fot är bara en anings aning bättre, lika ond men lite mindre svullen, i och för sig så hjälper ju stödstrumporna till att hålla svullnaden i schack. Men... idag har jag fått ryggskott istället!!! Är det inte det ena så är det det andra... ja, jag säger då det, suck!!! Fick det när jag duschade lilla Puzzelvovven idag efter en smutsig promenad och sen satt jag på golvet en halvtimme och fönade, kammade henne och tog bort tovor. Sen var det ju passande med hennes vårklippning som tog nästan 3 timmar ikväll och hon är ändå inte riktigt klar än. Får ta resten imorrn. Hon var ordentligt långhårig nu så det var verkligen dags, men typiskt att ett ryggskott skulle komma precis nu, eller hur?! Är bara rädd att ryggkrampen kommer tillbaka igen, det var ju efter en klippning av lillJira i julas som krampen kom dagen efter. Håll tummarna att jag slipper det den här gången, för det var tufft vill jag lova!
Nu säger ryggen ifrån och då är det nog bäst att krypa till kojs och läsa en bok, så längesen jag läste nåt. Blir ju mest bara scrapping och datatid nu på kvällarna.

Ha det gott min trollvän och 1000 trollkramisar från det andra trollet från norr!