onsdag 1 april 2009

ATC


Jag och Karina har bytt ATC kort med varandra, vi gjorde fyra kort vardera & dessa jättefina ATC kort landade i min postlåda i måndags. Hon är en mästarinna på dessa kort det måste ni hålla med om!! :) Lägg märke till att korten tillsammans bildar mitt namn!! SNYGGT!! :)
& så här såg det ut när dom kom, de satt ihop med denna fina klämma. :)Free Signature Generator

Free Signature Generator

13 kommentarer:

Carina W sa...

Hej,Lena!
Måste hålla med om att dessa 4kort är så otroligt fina.


Kram!

Pernol sa...

Hej vännen! Vilka otroligt fina kort du har fått!!! Jag får se hur det blir med swapen denna gång. Det känns lite tungt just nu. Inte har jag nån inspiration heller. Men här är det i alla fall vååååår!!!
kramar
Pernilla

lk46 sa...

Hej Vännen!
Jättesnygga ATC kort!
Jag har inte hört om alla vill vara med, men jag kan skicka ett mail till alla igen!
Jag har haft det lite tufft några dagar så det har inte varit så mycket besök på bloggarna!
Kram Lene

Maria O sa...

Underbara ATC:s
Nu är jag nyfiken på vad hur de ser ut de som du gjort.
Boardstämpel eller Bårdstämpel vet inte hur det stavas egentligen eller ens om det heter board på engelska. Lustigt fenomen det där ibland. Glad att du gjorde mej uppmärksam på det. Ska kollas upp.

Inger sa...

Så dyktige dere damer er på å gjøre disse ATC'ene!!!
Ha en fortsatt fin kveld Lena.

klem, Inger :)

Karina sa...

Hejsan. Hoppas att din dag varit bra. Jag skulle egentligen stannat hemma idag också. Hade ingen feber men jag var lite trött. När jag ringde chefen/vännen i morse och skulle meddela detta så var han helt uppriven Han behövde verkligen att jag skulle komma. Vem tror du fick dåligt samvete och ringde tillbaka och sa att hon kom iallafall? Jo du gissade rätt. Han sitter i en del styrelser och i en av dom där han är ordförande så hade det kommit fram att kassören förskingrat en himla massa pengar och detta var han tvungen att försöka reda upp så gott det gick. Ja det finns många konstiga människor i världen.
Jag fick ett mail från Lena idag om swapen. Jag är med. En annan av er Lenor hade önskemål om GI mat och det är väl helt ok för mig. Nu ska jag försöka sova lite. Godnatt och sov så gott. Kramar Karina

Lillnettan sa...

Hej Lena! Visst är det roligt med swappar? Jättefina ATC-kort både dina och tjejen du bytte med!

Jo, du frågade för ett tag sedan om ett papper som jag hade använt - det var i rosa toner med massor av läckra tårtor och andra bakverk på. Jag sprang just på det hos http://papermaze.e-butik.se/; det ligger under Sulyn Industries i fall om du skulle vilja köpa det.

Kram Anneth

Norskan Inger sa...

Å WOW WOW WOW min vän vad det fanns mycket fint här sedan sist:) Vad det händer saker bara på några dagar det är inte klokt!!! Känner att jag inte är med i matchen alls, men så är det i bland.Tack snälla gulliga du för din omtanke och din kommentar hos mig min vän du är så himla snäll och god. Det har varit en jobbig vecka har ökat på mina andra behandlingar med dropp behandling en medicin som heter "Regitin" som jag reagerade mycket kraftigt på men så är det i bland. I dag har det lugnat ned sig och jag mår bättre å man får vara tacksam för det. Jag ser det hela som att sedan när jag i framtiden kommer blicka bakåt i tiden så var detta elande bara en liten del av mitt liv. Du vet hoppet är det sista som överger en människa och hoppen å tron på att bli mycket bättre har jag fortfarande kvar:) Jag hoppas att du har det bara bra och att du mår bra min vän, tänker på dig även om jag inte är på bloggen varje dag vill att du ska veta det:)Önskar dig en riktigt trevlig dag och hoppas att solen skiner massor på dig. Massor massor med kramis från din lilla vän Inger

Klara Desser sa...

Hej! Tack för din kommentar på min blogg. Visst får du låna recepten, men jag bli extra glad om du skriver var du hittat det förstås! Har du sett boken "Kort året runt" (Prisma) som en kompis (Sophie Elsässer) har skrivit? Jag och min man Hans var med och gjorde den så då hade vi färgglada papper och stämplar upp över öronen här! Det var roligt.
Lycka till i fortsättningen och titta gärna in igen.
Kram!

Anonym sa...

Hej min goa vän! Vilka jättefina ATC kort du fått av söta Karina, och vilket jobb hon lagt ned på dem! Kul att hon gjorde med ditt namn på, kul idé!
Hoppas du haft en bra dag och fått mycket sol och värme! Här är det sol men inte så himla varmt än, men det kommer nog snart hit upp också, hoppas jag.
A är lite piggare idag och har börjat äta så smått och den skyhöga febern har börjat sjunka, så nu kan man börja andas ut igen och kanske slippa nattvaket inatt, behöver verkligen få sova en hel natt nu.
Försökte kopiera lite gamla bilder ur mina föräldrars album nu ikväll men inget får flyta på utan att jäklas, åtminstone inte för mig! Skrivaren var inte överens med mig vad vi skulle göra och snål med färg var den också, och så typiskt att den färg som tar slut, den har man naturligtvis inte hemma, så typiskt!!!

Hoppas du får en underbar dag imorrn med sol och värme!!!
Många stora kramar från trollet Susanne!

lk46 sa...

Hej vännen!
jag hoppas du fått mitt mail, jag har skickat till ni tre som är med. Har du inte det kommer ett nytt imorgon, men nu måste jag sova!
Godnatt och sov gott!
kram lene

Karina sa...

Hej. Har precis kommit hem nästan. Var ju på ishockey ikväll. Om det inte är för mycket besvär så vill jag gärna ha adressen. Kan vara kul att kolla in det iallafall. Du kan ju också tävla. Jag är inte med i någon ATC swap. Har varit med i en ATC swap på Grodans till julen -07. Men vi bytade bara en gång. Nu ska jag nanna kudden. Vi höres!! Godnatt Kramar Karina

Norskan Inger sa...

Hej och god morgon på dig min vän:) Hoppas allt är bara väl med dig och att du får en toppen dag å helg. TACK SNÄLLA GOA GULLIGA DU för att du ALLTID skriver så mycket fint till mig Lena jag blir verkligen super glad:)Man blir glad när någon tycker om det som man gör så är det jo.
I dag känns det bättre en i går så det går åt rätt håll så nu hoppas jag på en trevlig helg:)Jag ska få 14 stk dropp behandlingar till är det sagt och biverkningarna kommer avta efter som har dom också sagt så det är bara att stå ut och hoppas att det hjälper så att det är värt det i slutandan. Men det hoppas och tror jag att det är man måste se framåt så är det bara. Sen när värken avtar mera så hoppas jag att sömn och andra problem blir bättre också så jag hoppas och hoppas å längtar till den dag då jag kan se bakåt och tänka att detta var en liten jobbig stund i mitt liv. TACK FÖR ATT DU ÄR EN SÅDAN UNDERBAR GOD VÄN ATT DU BRYR DIG OCH FÖR ATT DU FINNS:) Du har blivet en mycket god vän som betyder mycket för mig och jag är glad att du finns:) Ta mycket väl hand om dig själv och hoppas att solen skiner massor på dig. Kramis i massor massor från din lilla vän Inger