lördag 2 maj 2009

Är du sugen på att vinna en ny stämpel?


Så titta in HÄR!

Free Signature Generator

Free Signature Generator

7 kommentarer:

sussies sa...

Hej vännen! Tack för tipset om stämpeltävlingen och naturligtvis är jag också med där! :-)
Vill önska dig en trevlig NSD-dag idag! Det är Nationella Scrapbooking Dagen idag, 2 maj. Kul att vår härliga hobby har fått en alldeles egen dag, eller hur? :-)
Dessutom så har jag äntligen fått min header färdig, blocken lossnade igårkväll och då gick det med en rasande fart att få den klar, så nu så, finns den att beskåda i min blog, välkommen in och kia på den! :-)

Ha en underbar scrapkväll vännen så hörs vi snart igen!
Många bautakramar till dig från Suss-trollet!

sussies sa...

Hej, vill bara tala om att jag har ett par intressanta länkar i mitt NSBD-inlägg till roliga tävlingar mm. som man kan delta i om man vill, denna dag till ära. :-)

Kramis från Susanne

sussies sa...

Hej... igen! ;-)
Vad kul att du tyckte det var intressant med NSBD, hoppas du hänger på med nåt! Tack också för de snälla orden om min header, blev så glad!:-)
Vet du vad PST-tid (Pacific time) innebär för oss, tidsmässigt, om vi har timmar tillgodo jämfört med den tiden? Skulle vara bra att ha denna dag, eller hur?;-) Nä, nu måste jag sätta igång med en lo om mig själv, som är en av tävlingarna inne på SB.COM om jag ska hinna vara med!
HAPPY SCRAPPING!!! :-)

lk46 sa...

Godmorgon min vän!
Hoppas du har det skönt och njutar av att det börjar grönskas. Vill bara önska dig en härlig söndag!
Kram från vännen Lene

Inger sa...

Hei kjære Lena,
Titter innom for å ønske deg en riktig fin
søndag. Håper du koser deg masse!

klem fra meg :)

sussies sa...

Hej min vän! Vill bara kika in och önska dig en härlig måndag (om nu måndagar kan vara härliga;-) )! Här är grått och mulet idag och ca. 10 grader, inte det perfekta vårvädret men det får duga idag. Desto större anledning att sitta inne och scrappa då, eller hur?! ;-)

Nu har jag lagt ut layouten som jag hade med i en av alla de fantastiska tävlingar på NSBD dagen på SB.COM, men naturligtvis så vann jag ju inte då det var många fler som hade långt vackrare alster än min och i just den tävlingen så var bidragen så många som hela 196 st om jag inte räknat helt fel. Men det var iaf. kul att delta då vår underbara hobby har fått en helt egen dag den 2/5, visst är det kul!?

Hoppas du får en fin dag min goa vän!

Skickar massor av kramar till dig från Susanne!

Karina sa...

Hej min vän. Tack för tipset om stämpel lottningen. Jag ska genast titta dit. Hoppas att allt är bra med dig. Nu ska jag gå och lägga mig och läsa min favorit bok Ängeln på sjunde trappsteget. Har bara ett par sidor kvar. Jag har läst den förr men den kan läsas igen. Ha en god natt. Kramar Karina