måndag 27 april 2009

Roses


Har ju glömt att visa denna Lo som jag har med i Pyssellyckans tävling denna månad.
Jag har använt Cardstock, Papper från både Basic Grey & Bo Bunny, och så har jag gjort ett "kakpapper" i min cirkelstans. Border "Love of my life", Pearls & Bling. Blommor och Blad kommer från Prima & Making Memories. Alfabetet heter Aquarius. Japp, det var det hela.
Free Signature Generator

Free Signature Generator

4 kommentarer:

Lena sa...

Det är underbart med rosor och jag gillar din LO jättemycket.Snygga färger och rundeln du gjort är superfin. Ha en bra dag! Kram Lena

Anonym sa...

Wow min vän! Den här gillar jag jättemycket, så himla snygg!!! Gillar det egengjorda kakpappret (vill oxå ha en sån stans!!), det fina alfabetet, blommorna och bården... ja, jag gillar verkligen allt på den här lo'n, såååå snygg!!!

Var har du fått tag på din cirkelstans? Har letat efter en snygg sån ett tag. Kanske du oxå vet var man kan få tag i den fina scallopstansen som har två rader med hål? Har sökt en sån åxå väldigt länge, den är så himla snygg!

Tack vännen för att du finns (du vet vad jag menar va?!)

1000 kramar från din trollvän!!!

Camilla sa...

Vilket fint bidrag du har gjort. Hoppas allt är bra med dig. Själv sliter jag mitt hår för de förbaskade studierna... börjar snart bli flint :o) Men snart är det sommaruppehåll och jag längtar faktiskt till att få komma ut och jobba lite.
Kramar
Camilla

Karina sa...

Hej vännen! Vilken vacker LO du gjort. Jag håller verkligen tummarna för dig. Jag tävlar också. Kolla in i min blog i dagens andra inlägg. Nu ska jag träffa John Blund.
GODNATT
Kramar Karina