fredag 3 april 2009

My one and only


Denna layout är på min älskling och sambo Kjell, den var med i Pyssellyckans tävling i mars.
Till denna har jag använt papper från Making Memories & Bo Bunny, Brads från Reprint, rubriken är Rub-ons, Journalingen har jag stämplat på ett "vanligt" vitt papper med stämpeln "Av längtan till dig" från Inkido. Sen är det Blommor från Prima, Bling, Spets, och en Charms som hänger i en Guldtråd.

Free Signature Generator

Free Signature Generator

17 kommentarer:

Wildärtan sa...

Hej Lena - tack för kommentarerna! klart du ska fortsätta va med och tävla - du får både scrappa samt chans till pris. Det är ju en win-win-situation:-)
Trevlig (scrappar)helg!

Camilla sa...

Vilken fin Lo du har gjort, härligt med alla blommorna. Ja, då våren har kommit hit, har just suttit på altanen och fikat. Det var så varmt att jag blev lite svettig tillockmed ;o)
Ha en trevlig helg
Kramar
Camilla

Inger Harding sa...

Så fin LO Lena :)
Mange flotte detaljer og fine farger.
Så fint med blomstene og hjertet :)
Ha en koselig fredagskveld og helg!

klemmer
fra din venn Inger

Anonym sa...

Vilken fin lo på gubben, blommorna är jättefina och den där stämpeln vill jag ha ;-), den är så fin text på!
Hoppas din dag är bra och att ni har fint väder. Här SNÖAR det idag och är runt nollstrecket, BLÄÄÄ för vinter, vill ha vår, nuuuu!!!!!!!!!!! Varit hos tandläkaren och blev 2000 spänn fattigare idag, FY vad dyrt det är, oxå BLÄÄÄ!!!!!!!!!!
Många kramar till dig min goa vän!!!

Pernol sa...

Så fin LO du har gjort!!! Jättevackert med alla blommorna! Jo, tack jag mår bra nu! Inte lika hängig längre och tandvärken är över. Jag ska tillbaka till tandläkaren i slutet av april. Vi får se vad han säger.
Jag vill önska dig
en trevlig helg!
kramar
Pernilla

the80sme sa...

Så snyggt! Riktigt fint med alla blommor, och guldhjärtat var jättehäftigt!
Ha en toppen helg, och jag hoppas du tycker om kakorna när det blir till att baka :)

Kamilla sa...

Men så snygg LO du gjort, jag gillar verkligen att du lagt papperet snett, jag är så "fyrkantig och raklinjad" av mig, jag måste testa detta!!!
Kram kram vännen och hoppas att allt är väl :D

Carina sa...

Hej!
Jättefin LO du gjort.Din "gubbe Kjell" måste vara stolt över dig.
Tycker textstämpeln är sååå fin!


Kram!

Karina sa...

Hej vännen. Jag kommer inte ihåg om jag tackade dig för adressen innan idag. Minnet är kort men intensivt ;) Tack iallafall. Jag säger till om jag anmäler mig till deras tävling någon gång.
Vilken fin och vårlig LO du gjort. Den blir man glad över att se. Han ser snäll ut gubben din.
Vet du hur man länkar till ett speciellt inlägg?? Jag kan bara länka till min blogg i allmänhet inte till ett särskilt inlägg och det har du lärt mig en gång i tiden. Hoppas att du kan förklara det för mig för det underlättar när man ska vara med i olika tävlingar mm.
Ha nu en trevlig helg. Kramar Karina

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej där och god morgon på dig min vän:) Jag hoppas du har det bara bra och att du mår bra. Vilken fin LO du har skapat han ser så trevlig ut din gubbe, är säker på att han är det för jag kan inte tänka mig annat då du är så himla trevlig och god. Jag blev SUPER GLAD för dina ord hos mig ska du veta det värmde:) TACK FÖR ATT DU FINNS OCH ÄR MIN VÄN:)
I går så kom jag i väg på scrapmässan i Kista och även om jag har fått betala med mycket värk sen så är det värt det! Jag hade så himla trevligt och hade så himla god hjälp av mina pyssel kamerater som tok hand om alla mina shopping påsar dom stackarna:) Dom väntade när jag var tvungen att sätta mig för att ta det lugnt å vila det var ingen stress allt. Den enda som var stressad var min kära plånbok som blev tom allt för fort!!!! Men nu har jag lite nya saker att pyssla med och det är kul sen så får jag börja att spara till nästa mässa igen:) Önskar dig en riktigt trevlig söndag, ta hand om dig själv min vän:) Massor med kramis från din lilla vän Inger

Lene sa...

Härlig Lo på gubben! Hoppas du får en trevlig dag min vän!
Kramizar från Lene

Annica H sa...

Härlig och färgglad layout! Titel är jättefin... :)
//Annica H

Karina sa...

Hello! Hoppas dagen har varit angenäm! Det har min. Blev kinamat till middag och vi åt så att vi nästan sprack.
Jag lackade med flaskan. Den har en liten smal tut som det kommer helt lagom mycket ut ifrån. Är det samma märke du har. Jag har ett lack från Panduro också men den däremot kommer jag inte alls överens med. Lacken är alldeles för tunn och tuten är alldeles för stor. Sov nu så gott. Kramar Karina

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej och god morgon på dig Lena:) Då var det redan måndag igen huff vad tiden går fort! Jag har bara smärtkliniken i dag sen har jag fått påskledigt till nästa vecka så det blir nog lugnt denna veckan. Nästa vecka blir det dock dropp behandling igen ser inte fram i mot det då jag blir så himla sjuk. Men om det blir bättre på längre sikt så får man ta det eller hur. Hoppas att du har haft en bra helg och att du mår bra. Nu önskar jag bara att det ska bli maj och riktigt fint väder min tokiga älskling har blivet helt galen och köpt en segelbåt så nu är det böljan den blå som väntar:)Önskar dig en riktigt fin måndag och vecka min vän ta hand om dig, kramis i massor från din lilla vän Inger

Karina sa...

Hej. Hur är det idag. Själv är jag ledig från både jobb och gubbe. SKÖNT;) Jag kan inte bestämma mig om jag ska gå på sy föreningen ikväll. Om jag ska gå så vet jag inte vad jag ska pyssla med. Dagens I-lands problem. Receptkortet jag visade är inte till swapen. Jag tänkte att jag skulle göra lite fler till mig själv. Jag har lytt Pernols tips om lådan. Hade en del sådana lådor hemma och eftersom vi bara var 4 st denna omgång så tänkte jag göra lite kort till mig själv. Dom är roliga att göra när man inte har något annat projekt igång. Nu ska jag gå och äta lite frukost. Är ingen frukost människa. Jag måste ha varit uppe ett tag innan jag kan tugga annars växer det bara i munnen. Där fick du lite onödigt vetande;) Ha en bra Måndag Kramar Karina

Kamilla sa...

Hej igen och hoppas helgen varit bra :D
En "sill" är förkortning på Silhouette, det är en digital skärmaskin som man kopplar till datorn. man skär ut olika mönster och så kan man göra egna mallar som den skär ut. Man kan också köpa digitala dies från Quickutz för en billigare peng än de vanliga traditionella som man använder till tången tex.
Du kan även läsa om den på QK:s hemsida

http://www.quickutz.se/silhouette.html

Kram kram och ha en härlig vecka!!

Carina sa...

Hej!
Tack för dina hälsningar!
Ang min skissutmaning så får du ha med så många du vill.Det är nämligen än så länge lite av den varan!
Hoppas på fler!

Kram!