måndag 30 mars 2009

Vinter i vår trädgård


Denna Lo har jag med i mars månads tävlingen hos Scraphörnan. Gå gärna in i Scraphörnans blogg och rösta på bidragen. Länk dit hittar ni HÄR!!
Till denna Lo har jag använt ett Tävlingkit som ni hittar i Scraphörnans butik. I kitet fanns allt material, Cardstock, Scallop Cardstock, olika mönstade papper från Basic Grey, Crystal Brads, Knappar, Spets, Punchinella och diverse Blommor dessutom ingick en Zig Kalligrafipenna. Allt material som ni ser på Lo´n fanns i kitet. :D Gå in med er nu och rösta!! ;)
Free Signature Generator

Free Signature Generator

10 kommentarer:

Pernol sa...

Hej vännen! Jättesnygg LO!!! Snygga kort också!!! Vill önska dig en trevlig vecka!
kramar
Pernilla

Inger Harding sa...

Nydelig LO Lena!
Ha en fin dag :)

klem,Inger

Carina sa...

så fina saker du har gjort sen jag var här sist!!! Du har verkligen utvecklats! Måste bara tacka för din underbara omtanke, du är verkligen en underbar människa!!! Kramar

Anonym sa...

Hej på dig vännen! Nu fick jag äntligen se den, den är jättefin ju! Vilken stor trädgård ni verkar ha, ser fram emot att få se en sommarbild av den också. :-)
Hoppas du får en underbar dag och att du inte har så mycket värk i armen och i övriga kroppen!
1000 och 1 kramar till dig min vän från Susanne!

Karina sa...

Hej min vän. Kul att du gillade ATC korten. Jag har blivit lite av ett ATC freak;) Just nu håller jag på med ett mini album till min dotter. Men det går rätt så sakta för jag verkar ha en förkylning på gång. Har lite feber. Min man ligger på ena soffan och jag på andra och inte orkar vi göra någon nytta.
Mycket fin LO du gjort!!! Jag ska gå dit senare och rösta, och det gör jag på dig givetvis. Jag scannade in ATC korten innan jag skickade dom och jag kommer att lägga in dem ikvällens inlägg. Ha en trevlig städstund hur trevligt det nu kan bli;) Kramar Karina

Karina sa...

Nu har jag lagt in ATC korten i min blog. Blev inte så jätte bra bild men vi får hoppas att du får en bättre när du lägger ut dom. Sov nu så gott. Kramar Karina

Karina sa...

Hej igen. Jag såg precis din kommentar. Jag embossade bakgrunds stämpeln med clear pulver och sedan så öste jag på med glossy accent på vissa delar som på fåglarna och grenarna. Bokstäverna är först inkade med distresser och sedan stämplade med en snirkel stämpel, som inte syns riktigt, med embossing ink sedan guld embossade, sedan har jag lackat även dom med glossy accent. Kluddet på två av dom är det ena blad guld och det andra silver. Har aldrig använt detta förr men jag gillade effekten som blev. Dessa blad har legat länge i en låda och nu blev jag lite sugen på att använda dom.
Om det är recept swapen som ni ska fortsätta med så vill jag hemskt gärna vara med. Jag har inte blivit tillfrågat än men det är kanske så att jag missat någon kommentar. Sen dom uppdatera och gjorde om hotmailen så har det bara klabbat här hos mig och ibland så får man inte reda på att man fått någon kommentar och då är det lätt man missar. Du får gärna säga till Lena att jag vill vara med. Går även jag in till henne en runda och skriver. Sov nu så gott Godnatt Kramar Karina

Karina sa...

Jasså inte bara jag som röker;) Kramar

Kamilla sa...

ÅÅÅ Lena den är ju superfin, och råååsa :D jag gillar den verkligen!!
Kram kram och ha en härlig Tisdag :D

Maria O sa...

Å wow. Är det du som gjort denna härliga LO: Tänk att göra en vintrig LO med sommriga papper och blommor. Kontrasterna är underbara.