tisdag 24 mars 2009

Award igen!


Denna award har jag fått från min snälla & gulliga vän Pernilla/Pernol & från snälla Emilie/Wildärtan & från snälla & gulliga Annica H. TACK SÅ JÄTTEMYCKET ALLA TRE!!
Nu ska jag dela ut den och det är alltid lika svårt, men jag ska göra mitt bästa.

Inger Harding

Inger

Lene

Sussie

Karina

Maria O

Carina W

Carina

Ulrica/Mysmumlan

Camilla

Free Signature Generator

Free Signature Generator

18 kommentarer:

Inger sa...

Kjære Lena,
GRATTIS med awarden!
Tusen takk for at du gir den videre til meg :)
Kjempeglad!! :-)
Ha en fin kveld.
(((KLEMMER))

Annica H sa...

Åh! Tusen tusen tack! Så gulligt av dig! :)
Kram Annica H

Carina W sa...

Tackar ödmjukast för den fina Awarden du gett mig.
Blev sååå glad!


Många kramar!

Annica H sa...

Hallå igen! Vill bara tala om att jag med glädje vill skicka awarder tillbaka till dig, eftersom du är så himla gullig! :)
Kram Annica H

sussies sa...

Hej gumman! 1000 och åter 1000 Tack för den fina awarden!!! Tänk att få 2 st. samma dag, känner mig väldigt hedrad!!! Du är så snäll mot mig, vet du det? :-)
Mysteriet är inte löst ännu, mycket konstigt, ja du vet ju vad jag menar! Har funderat på det hela tiden sen det hände, hmmm!!

Kramisar från din vän Susanne!

camilla sa...

Tack så mycket, vad gulligt av dig att tänka på mig och ge mig en Fin award.
Kramar
Camilla

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig min underbara vän:) TACK TACK och TUSEN TACK för den fina awarden jag blev super glad ska du veta:) Det har lugnat ned sig med värken så det var skönt med en vilodag skulle bara önska att jag fick sova också men det kommer väl det också med tiden eller hur!
Du är självklart noterad till min bloggcandy tävling:) Önskar dig en riktigt underbar dag och hoppas att solen skiner på dig min vän, tänker på dig. Massor med kramis från din lilla vän Inger

lk46 sa...

Godmorgon vännen!
Tack snälla fär den fina Award!
Jag har ju redan fått den så jag undrar om det känns OK att skriver in ditt namn tillsammans med de andra! jag har så mycket annat att lägga ut idag.
Hoppas Du ska få något i brevlådan idag!
kramizar från Lene

Karina sa...

Tusen tack för awarden Det betyder så mycket att få denna bekräftelse. Kramar Karina
Hör av mig senare.

Karina sa...

Hej igen vännen! Var det 4 st ATC vi kom överens om? Isåfall Så har jag en ide på hur jag ska göra mina till dig. Hoppas att du vill det. Kramar Karina

Karina sa...

Hej Vilka underbara ATC kort jag fick i dag. Dom var så fina och gav mig riktiga vårkännslor. Tack min kära vän. Jag ska göra mina färdiga ikväll om jag hinner. Har gjort lite på dom nu i förmiddags som ska torka över dagen.
Fick även mina recept kort idag. Vilket arbete vi lagt ner på dom. Alla var såå vackra. Ska göra någon fin förvaring och ha dom i. Man vill ju gärna ha dom framme i köket så att alla kan se dom.
Höll på att glömma!! Ditt criscross kort var också jätte fint Vilka söta små speglar och färgglatt papper. Du är bara så duktig på att scrapa. Jag har fotat allt, receptkort, ATC, crisscross Kommer att lägga ut det ikväll på min blog. Kramar Karina

Pernol sa...

Hej vännen! Vilket jättefint swapkort du har gjort!! Det blev man glad av!! Ja, alla var fina! Jag kan inte titta mig mätt på dem!
kramar
Pernilla

Karina sa...

Godkväll Lena. Tänkte bara säga till dig att du får kolla brevlådan lite extra imorgon. Är på väg att fälla ner locket på denna tröska och gå och lägga mig. Vi höres imorgon. Godnatt och kramar Karina

Pernol sa...

Hej min vän! Ja, swapkorten era var fina allihopa!!! Jag tänkte binda samman med ringar i vänster kanten så att det blir som en bok. Jag tänkte först göra en fram- och baksida. Det har Lene gjort. Du kan se om du går in på hennes blogg och går in under swap. sen kan man ju alltid lägga det i en ask också.:)
kramar
Pernilla

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej och god morgon på dig underbara vän:) Tack snälla Lena för alla dina fina ord blir så glad att jag har mött dig med ska du veta. Att du finns där, bryr dig och tar mig för den jag är betyder så mycket ska du veta. Jag skulle önska att jag fick sova bättre och mycket mera för då skulle jag läka fortrare det har du helt rätt i. Jag har försökt med fyra olika sömn medel och det funkar först men sen är det som att det tar ut sin rätt igen efter ett par dagar tyvärr. Fick mera problem med att hålla på och testa massa olika sömn medel så nu får jag akupunktur behandlingar på Smärtkliniken som ska hjälpa mig att slappa av och förhoppningsvis kunna få sova bättre sen men det tar tid tydligen!!!
I går hade jag en riktigt skit dag men det var det värt för jag hade det himla trevligt i onsdags kväll för då var jag i väg och träffade mina underbara pyssel vänner:) Har inte orkat var med så det var hela åtta veckor sedan sist jag såg dom inte klokt vad tiden rinner i väg!
Du undrade min vän värt silver och guld nätet kommer i från det har jag köpt hos vår kära Mia som är våran lokala pyssel butik. Hon har en egen hemsida med en web butik men alla saker hon har finns inte med där då kan man ringa henne och fråga efter saker. Du kan tala om att det är det silver eller guld nätet som lilla Inger använder för då vet hon med en enda gång:) Annars så kan jag köpa åt dig nästa gång jag är där och sända till dig det är inga problem:) Hoppas allt är bara bra med dig, tänker på dig ska du veta. Önskar att du får en helt underbar dag och helg massor med hälsningar och kramis från din lilla vän Inger

sussies sa...

Hej trollvännen min! Kikar in för att höra hur du mår idag och hoppas att det är bättre med armen nu! Hoppas du har fint väder idag! Här är det växlande och runt nollan men det känns som om det skulle vara 10- då det blåser så förbenat!!! Är jobbigt att vara ute när det blåser så mycket, då får jag mera ont. Är det så för dig också? Såg i lilla Ingers kommentar att hon hittat näten åt dig, vad kul! Är faktiskt också sugen på dem, de är ju så fina, eller hur?!
Nä, nu måste jag ila så jag hinner hämta barn på skolan och iväg till stan en sväng!
Ha det så gott det går mitt lilla skogstroll, och du, nu låser jag alltid dörren när jag går ut, hehe! Vill inte ha mer mystiska besök (har fortfarande ingen förklaring till det, ja du vet vad jag menar).
Bamsekramar till dig från Susanne!

Karina sa...

DUMMA POST!! Han ville väl hem tidigt för att det var Fredag. Hoppas att kuvertet inte kommit bort på posten bara. Nu ska jag göra mig iordning för att åka till Ängelholm och heja på Rögle. Ha en trevlig Fredagskväll. Kramar Karina
PS fick precis skäll av gubben för att jag sa till min syster att det var AVSPARK kl 19:15 NERSLÄPP heter det ju. DS

lk46 sa...

hej vännen!
Hoppas allt är bra med dig!?
Vill önska dig en trevlig helg!
massor av kramar från Lene