söndag 15 mars 2009

En ny signatur!

Free Signature Generator

Free Signature Generator

Nu hoppas jag att denna fungerar bättre än den förra, är det någon som kan tala om hur man automatiskt får in den i nya inlägg hädanefter så tar jag tacksamt emot hjälpen?!?!?

Free Signature Generator

Free Signature Generator

10 kommentarer:

Pernol sa...

Hej vännen! Nu ahr jag testat att göra en signatur och så här lägger du in signaturen:
Gå in på INLÄGG, klicka på Inställningar, där klickar du på Formatering, därefter scrollar du ner till Mall för inlägg. Där lägger du in koden. Nu kommer koden upp automatiskt för varje inlägg. Kom i håg att skriva inlägget ovanför koden!
kramar Pernilla

Pernol sa...

OBS! Glöm ej att spara signaturen efter du har lagt in koden i Mall för inlägg på knappen Spara inställningar längst ner på sidan.
Lycka till!

Pernol sa...

Varsågod!

lk46 sa...

Snyggt med en signatur, men det verkar vara mycket man ska tänka på!
Ha en trevlig vecka vännen!
Kramizar från Lene

Camilla sa...

Jag har bara kopierat mina signaturer och lagt dem i bildmappen. Sen klickar jag på hämta bild och lägger in min signatur därifrån. Det funkar inte att lägga in en sån där kod får bara upp ett kryss i en vit ruta, gör väl nåt fel eller så gillar inte min blogg detta format?? Så jag gör på mitt lilla egna vis... Bara det funkar så är väl alla metoder bra!?
Hoppas allt är bra med dig?
Ser smarrit ut med bullarna...
Kramar
Camilla

Norskan Inger sa...

Å vilken fin signatur den gillade jag jättemycket:) Jag är så himla dårligt på sådant teknisk så fort jag får något problem så ropar jag högt på min dotter hi hi hi
Hoppas du har haft en bra helg min vän! Jag hade en jättemysig kväll i lördags och inte för att retas så var badtunna badet underbart skönt det är nog den enda gång som jag inte har någon muskel smärta alls då får jag för en liten stund i alla fall möjligheten att få må bra å fly i från verkligheten. Dagen i går så mådde man inte toppen men det gör inget då jag hade så trevligt i lördags. Man får jo prioritera så är det jo eller hur!!!! Nu längtar jag till att det ska bli fredag har en jobbig vecka fram för mig med smärtkliniken och begravning på torsdag så det blir tufft men det är bara att ta en dag i tagit och göra det bästa ut av det så är det jo. TACK SNÄLLA Lena för din fina snälla kommentar hos mig man blir så himla GLAD ska du veta:) Önskar dig en underbar måndag och vecka å sköt om dig min vän. Massor massor med kramis från din lilla vän Inger

Karina sa...

Hej min vän. Tack för upplysningen om var Leksan ligger. Jag bara hörde dom bakom mig skrika på en Leksan spelare att "sluta gnälla lapp-j...el. Inte snällt sagt men det var därför jag trodde att dom kom från Lappland. Är inte så duktig på vår geografi *skäms*
Och för den delen så kvittar det om det är 60 eller 80 mil dit för det är ändån helt ofattbart att dom åkt hela vägen hit för att heja på sitt lag. Missförstå mig inte jag beundrar deras starka band till sin sport.
Idag är jag ledig och kanske också ska baka för det han jag inte igår. Du är en riktig hejare på att baka. Så goda dom ser ut. Ditt fel att jag blev sugen. Ha nu en bra dag. Kramar Karina

Eva/Hobby och Hantverk sa...

Grattis Lena! Du vann en stämpel i ATC format hos Hobby och Hantverk, eposta mig din adress och vilken du väljer så skickar jag den till dig.
Eva

Norskan Inger sa...

Å GRATTIS ser att du har vunnit stämpel vad KUL det är du verkligen värd min vän:)Vad du är gullig, jag trivs mycket bra här i huset som vi bor i och den är min underbara sambo sin förtjänst att vi har det mysigt han är så himla duktig på att fiksa och triksa:) Han är en riktig händig kar och jag är jätteglad för det för är det något man behöver fiksa så har jag en hemma som kan göra det himla praktiskt är det också:) Nej det är inte trevligt med begravningar men så är livet i bland, tack snälla för dina ord och din omtanke det betyder mycket ska du veta:) Kramis i massor till dig min vän från din lilla vän Inger

Anonym sa...

Hej trollvännen! ;-)
Tack för tipset om en ny signatur! Som du redan har sett så har jag hunnit skaffa en också och den blev så fin, finare än den gamla. Vet inte alls hur min ram runt blev blå, den bara blev så, kanske för att temat i min blogg är blått, ja, jag vet faktiskt inte.
Det jag vill är att kunna få bort ramen helt men har ingen aning hur man ska göra det eller om det går överhuvudtaget.
Ja, det vore ju väldigt praktiskt att kunna få med den automatiskt i varje inlägg men vet inte om sättet som Pernilla beskriver funkar i wordpress också, ska kolla upp det iaf. Hoppas att du lyckas med det! Jag gör än så länge som Camilla gör och det funkar men det vore ännu bättre om den följde med automatiskt som sagt.

Hoppas att du haft en underbar dag! Här har det varit växlande väder idag med 4+ så de större vägarna har blivit snöfria men inte vår väg. Såg att det kanske blir sol större delen av veckan och att våren är på väg.

Bamsekramar till min härliga trollvän från trollet Susanne! ;-)