måndag 9 mars 2009

En valfri stämpel i ATC format lottas ut!


Dom underbara Tim Holtz-stämplarna är på utlottning hos Hobby och hantverk - skynda dig dit och kommentera! Kram Lena

5 kommentarer:

lk46 sa...

hej där tjejen. Hur är det med Lena idag? Hoppas du mår bra!?
Jag har börjat få in lite swapkort, kul att se hur annorlunda de är!
Ha en härlig dag min vän!
Kram lene

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig och god morgon min vän:) Tack snälla gulliga du för båda dina kommentarer och självklart så hälsar jag på dig när jag orkar å kan du är en av mina bästa blogg vänner som betyder jättemycket för mig ska du veta:)
Är så glad att du inte har tröttnat på mig och är så glad att du finns ska du veta:) I dag onsdag så är det smärtkliniken som gäller igen men det går lite framåt nu så det är skönt du vet SKAM DEN SOM GER SIG eller hur! Hoppas du har det bara bra och mår bra min vän! Önskar dig en underbar dag och hoppas att du får må bra och vara nöjd å GLAD:) Massor massor med kramis från din lilla vän Inger

Karina sa...

Hej vännen. Hoppas att allt är bra med dig. Tack för tipset med tim´s stämplar. Hoppas och håller tummarna. Vilka vackra kort du gjort. Jag såg direkt det där lite småfräcka på kortet och tänkte om jag skulle säga något om det. Var rädd att du kanske blev ledsen eller något om jag hade kommenterat det. Men sen såg jag att det var meningen. Rätt kul grej måste jag säga. Ha en bra dag. Kramar Karina

sussies sa...

Hej gumman! Vill bara kika in och tala om att jag lever, hehe!
Hoppas att du mår bra idag och att du får scrappa lite idag!
Idag har jag sovit hela förmiddagen så jag känner mig lite piggare nu och ska snart sätta mig och scrappa en stund medans jag fortfarande är ensam hemma.

Önskar dig en underbar dag lilla vän och hoppas du får må så bra du kan idag!

Megakramar till dig från din vän Susanne!!!

anki sa...

ang din fråga om fel färger med kameran är troligen att du kommit åt att ställa in fel vitbalans, WB heter det och ska nog finnas en inställning som du kan välja auto på då ställer den in rätt temperatur på färgerna, bara att kolla och leta sej fram i menyerna. :-)

ha en skön kväll