torsdag 12 mars 2009

Titta vad jag har fått!Har ni sett vilket fantastiskt fint kort jag fått av min vän Inger, jag bara måste visa er insidan också då den är lika vacker som framsidan på kortet!!
Det är så roligt att få kort & gåvor från sina vänner, man blir så jätteglad och det värmer ända in i hjärteroten!! Jag riktigt känner hur glädjen och lyckan sprider sig i hela kroppen!! Så glad och lycklig blir jag!! Så Tusen, tusen TACK Inger för det jättefina kortet!! Jag sänder många varma kramar till dig!! Kramizar Lena

9 kommentarer:

lk46 sa...

hej Lena!
ja det är ett underbar kort! Hon är för go Inger som tänker på oss!
Du undrade om du skrivit tillräckligt på baksidan. Det var perfekt! Man ska bara veta vem som gjort kortet!
Ha en härlig kväll vännen!
Kramizar från Lene

Pernol sa...

Vilken tur du har!! Vilket tjusigt kort!!! Det är kul att ha sådana vänner!!!:D
kram
Pernilla

Anonym sa...

Hej vännen! Det var verkligen ett jättefint kort du fått av henne, hon är så snäll Inger!
Mycket fint dekorerat på insidan också och härliga färger! Du är värd många såna kort, det vet du väl va?!:-)
Hoppas du har kunnat haft en bättre dag idag med mindre värk än vad gårdagen blev för dig!
Själv så är det väl ungefär detsamma för mig som igår, fast magen är bättre idag. Ska skriva ett mail till dig senare idag eller imorrn och förklara lite närmare om vad IBS är för nåt.
Hoppas du får en underbar kväll!
Storkramen till dig gumman!

Inger sa...

Hei Lena,
titter innom for å ønske deg en fin kveld :)
For et virkelig vakkert kort du har fått.
Nydelig!

((klemmer))

Karina sa...

Hej vännen Tittar bara in för att säga godnatt. Vad hon är snäll Inger. Hon är en riktig vän. Hoppas att du sover gott i natt. Kramar Karina

Anonym sa...

Hej lilla nattuggla! Ska snart krypa i säng efter att ha suttit med swapkorten ikväll, har skrivit ut foton, monterat på fotomatta och klippt till cardstocken till korten, så imorrn blir det till att börja montera korten, dekorera och skriva ut receptet, ja, vi får väl se hur långt jag kommer imorrn.;-) Blir sällan gjort så mycket som man tänkt sig ändå, hehe!
Hoppas du haft en bra dag trots värk och jag hoppas att du får sova gott inatt!

Gonatt lilla nattuggla så hörs vi imorrn! *gäsp*
Kramisar från den andra nattugglan! :-)

Maria O sa...

Hej Lena.
Vilken lycka att ha en sån vän.
Kortet är superfint.
Tack för alla trevliga kommentarer på min blogg. Det värmer ska du veta.
Jag ska hämta en ny dator i efermiddag och har jag tur så kan jag uppdatera bloggen sedan med ett litet kort. Vi har haft lite strul med att tanka över bilder å så. Men vi får hoppas att dom fixat det på servicen nu då.
Önskar dej en trevlig helg.
Kram Maria

Karina sa...

Hej min vän Jag kommer ALDRIG att komma på ett smart sätt att sortera papperna på. Den en färgade cardstoken är sorterad efter färg skala. Det var jätte bra att jag gjorde det för jag har nästan bara rosa såg jag. Måste köpa på mig lite andra färger. Som du förstår så älskar jag rosa men även lila. Jag hatade rosa när min flicka var liten. Tyckte alla barn såg likadana ut. Men det har ändrat sig med åren. Försökte sortera övriga papper efter färg men så har jag så många som man inte kan bestämma om det ska vara rött eller blått eftersom dom har alla regnbågens färger. Ikväll ska jag göra en LO och tänker inte sortera papper. Jag hittar nog iallafall. Annars får det ju ta den tid det tar att hitta rätt papper. Hoppas att du får en bra dag. Förresten vilken är din favorit färg? Kramar Karina

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig min goa vän:) Du ger mig så mycket glädje, omtanke och värme Lena så jag vill bara ge tillbaka lite av allt som du givet mig. Du ska veta att alla ord som du skriver hjälper mig och är mycket stöttade å det värmer mitt hjärta ska du veta. Är du glad för kortet så blir jag super glad ska du veta. Du har blivet mig en mycket kär vän som betyder jättemycket och jag tycker det är viktigt att visa sådant inte bara säga det:)
Dagen i går är jag så himla tacksam för, det blev en riktigt bra dag och kväll. Henrik blev så glad för sitt hockey kort, sina nya hockey bukser som han fick av mig å sin favis mat till middag. Är mycket trött, sliten och har ont i dag men det var det värt:) Han fortjäner så mycket mera en vad jag kan ge just nu han klagar aldrig och är så tacksam for så lite han är min räddande ängel i vardagen och jag är så GLAD att han finns!!! Hockey motivet var ett papper som jag hittade på en mässa för ca ett år sedan så vet tyvärr inte värt du kan få tak i det sorry!!!
Sköt nu om dig min vän och hoppas du får en underbar fredag och helg. Massor massor med varma stora kramar i från lilla Inger:)