måndag 2 mars 2009

Vinst


Marit på Scraphörnan hade en skissutmaning i förra veckan, som jag var med i, jag hade turen att vinna den utmaningen, denna fick jag i vinst, en skylt som man sätter i bilen. Det var roligt!! Tack så jättemycket Marit. Kramar Lena

10 kommentarer:

Camilla sa...

Vad roligt... med skylt i bilen. Jag vann ju en stämpelsats från Marie, men har inte fått den än, väntar med spänning...
Hoppas allt är bra med dig.
Kramar
Camilla

Anonym sa...

Hej vännen!
GRATTIS till din vinst!!! Vad glad du ska ha blivit över den, den är så cool! Har alltid velat ha en sån! Börjar bli avis på dig på riktigt nu då du har haft sån tur att vinna den sista tiden, hoppas det håller i sig för dig!!! Kanske det är dags att gå och köpa en lott nu!?!;-)
Hittills har jag inte vunnit nåt en enda gång men hoppet har jag ändå kvar... turen kanske vänder en dag! Får hoppas på Marit´s blogcandy där hon har en sån där fin skylt, håll tummarna för mig så kanske det vänder för mig också om jag får din tur med mig, hehe!!!;-)
Nä, nu ska jag börja med swapkorten till den andra swappen där vi har deadline den 12:e så jag får nog sätta lite fart nu om jag ska hinna med bägge swapparna!
Många, många kramar till dig från vännen Susanne!

Anonym sa...

Hej Lena!

Har seyy att du & många med dig undrat vart jag har tagit vägen? Så nu vill jag skynda mig & berätta att jag är tillbaka! ;) Förhoppningsvis för att stanna!

Det har varit riktigt riktigt illa en lång tid nu! Med den ena sjukan efter den andra, pust! Förkylning, magsjuka, migrän osv...inte nog med det så fick jag åka in till akuten förra helgen då jag efter 6 dagars yrsel plötsligt kände mig bättre den morgonen.

Blev överlycklig & tänkte, ÄNTLIGEN! Den lyckan blev tyvärr inte långvarig då jag 2 timmar senare får en fruktansvärd hjärtklappning, ont över hjärtat, kunde knappt andas & höll på att svimma flera ggr trots att jag redan låg ner! =/

Jag trodde aldrig att ett hjärta kunde slå så fort!!! Var helt säker på då att det skulle explodera! Min äldsta dotter fick ringa ambulans & tänk vilken tur att hon var hemma så hon kunde passa småtjejerna! (hon är ju i den åldern att hon inte är hemma så mkt) annars vet jag inte hur det skulle ha gått!?

Hursomhelst envisades hon på 112 & ambulanskillarna att det var panikångest, men jag nekade bestämt! Man känner ju sig själv bäst! Väl inne på akuten visade det sig att det var kärlkramp till på hela eländet! Jag undrar bara, kan jag drabbas av ngt mer nu? Men jag skulle inte bli förvånad!

Nog om detta, jag har en överraskning till dig i min blogg! ;) Bara för att du är du!

Hoppas att allt är bra med dig/er, massor med kramar!!!

Pernol sa...

Grattis till vinsten!!!
kram
Pernilla

Malvina sa...

ÅÅ grattis. Vad kul att du vann!!

Anonym sa...

Hej gumman! Ville bara kika in för att visa att jag lever! Har lite mycket att göra nu när barnen har sportlov och gubben har varit ledig i 4 dar. Dessutom så ska du kanske hålla utkik i postlådan de närmaste dagarna, överraskning! ;-)
Det kommer mera också framöver! ;-)
Ha det såååå jättebra vännen min och hoppas allt är bra med dig!
Tack för den gulliga kommentaren i min blogg om Elin´s modevisning! Blev så glad när jag läste det!
Massvis med varma kramar till dig vännen!!!

lk46 sa...

Va kul Lena och grattis. Kul att ha en sån skyllt. En sån skulle jag vilja ha.
Ha en bra dag!
Kram lene

anki sa...

Grattis till vinsten.. :-)
jo det är plask väder här med, grått och trist. men det töar i alla fall, en bit på väg mot våren :-)

Petra sa...

Så roligt att du vann och så mkt fint du gjort sen jag tittade in sist.
Du frågade efter rosorna på ett av mina kort och de har köpt hos Inky Wings.
Ha det gott.
Kram
Petra

Carina sa...

grattis till vinsten!!! Och tack för dina krya på dig hälsningar, det värmer!! Jag är långt ifrån pigg, har inte varit på datorn på evigheter känns det som... Nu tillbaka till soffan... Kramar