måndag 23 mars 2009

Blogcandy hos Inger


Nu är det blogcandy på gång hos Inger där du kan vinna en av dessa fantastiska vinster. Du har till söndagen den 5 April på dig, på måndagen drar hon vinnarna.
Skynda dig dit. Lycka till!
Free Signature Generator

Free Signature Generator

11 kommentarer:

Karina sa...

Önskar dig lycka till. Jag vet att det var dumt att betala två gånger men jag tänkte att jag kunde ha pengarna tillgodo när dom kommer tillrätta. Men jag gör aldrig om det. Vill också säga att detta INTE är Evas fel. Jag gillar Hobby och hantverk och hon har alltid bästa servicen. Jag vet att detta löser sig så småningom. Jag har gjort din utmaning men av någon underlig anledning så kom inlägget in innan gårdagens inlägg. (hoppas att du förstår min fruktansvärt dåliga förklaring) Jag hatar att uttrycka mig i skriftspråk ibland;) Ska på syföreningen ikväll och det ser jag framemot. Förresten så blev det ett crisscross kort som man kan stoppa ner öronhängena i (ville inte göra det vanliga ägget) till mormodern. Ska fota det nu innan det blir mörkt och lägga in det ikväll i dagens inlägg. Kramar Karina

Kamilla sa...

oooh vad den är fin, ingers väska!!
Du är utmanad hos mig!
Kram kram och hoppas allt är väl!

sussies sa...

Hej min trollkompis! ;-)
Hoppas allt är bra med dig idag! Tack för utmaningen, den verkar kul och den ska jag nog orka med att göra vad det lider!
Känner mig något bättre idag och min läkare ringde imorse, så passande va?! Han skulle skicka en tid åt mig i mitten på April så får vi se om det är det du trodde eller om det helt enkelt beror på mina ben, kanske det blir en flödesmätning för att se hur snabbt blodet rinner tillbaka till hjärtat, ja, vi får se vad han hittar på.
Nu har jag äntligen fått iväg swapkorten idag och hoppas de är hos Lene imorrn, pust! Detta har verkligen varit kämpigt och tagit på krafterna med 2 swappar samtidigt! Behöver nog vila några dar från scrappingen nu... om jag kan förstås, hehe!
Pratade med Tesa idag och hon sa att det var självklart att du fick vara med och prova en gång och se om du orkar, nema problemas! Men jag förstår till 110% om du inte vill, det ska du veta min vän, oroa dig inte för det. Det finns säkert nån annan som vill vara med, men då får nån av de andra fixa det, hehe!;-)
Om du vill så kan jag maila dig länken till våran tråd så kan du gå in där och läsa lite om swappen och se vilka som är med.
Hoppas du har en underbar dag i vårvädret som kom av sig!;-) Här har det snöat idag och det är kallt igen, suck!
Många, många kramar till dig min vän från Susanne!

Karina sa...

Hej vännen. Igen!!! Hoppas fortfarande att allt är bra. Kul att du har en ide till nästa månad. Jag har har vårt ATC projekt nu och det skulle vara kul med något mer. Jag är hur nyfiken som helst nu när du har ett "brev" på gång. Jag spricker snart. Vet du hur detta hjälpte på mitt sinne nu har jag något att de fram emot. Eva på Hobby och hantverk mailade mig precis och meddelade att min ena betalning kommit fram iallafall. Hon skickade sakerna idag så dom kommer förhoppningsvis imorgon med posten. Det ser jag också framemot. Min Tim H stämpel är ju med. Den jag ska använda till vår lilla swap. "time" heter den. Har du fått din? Nej nu ska jag göra mig iordning för sy föreningen. Ha en trevlig kväll. Kramar Karina

Annica H sa...

Åh... Tack för påminnelsen! Jag måste nog springa in till Inger! :)
//Annica H

Inger sa...

Hei Lena,
det ligger en award til deg i bloggen min :)

((klem))

sussies sa...

Hej vännen!
Ville bara kika in till min vän och önska en god natt så hörs vi imorrn!

Kramisar från Susanne

Maria O sa...

Hej.
TAckar för utmaningen och awarden. Jag brukar vara lite seg på sånna men så rätt vad det är så blir det gjort:-D
Maria

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig min underbara vän:) Hoppas allt är bara bra med dig, tänker på dig ska du veta. Jag är trött, trött och trött å sliten men det är ok har bara varit allt för mycket sista veckan tyvärr. Begravning i torsdags, bouppdelning i helgen och bouppteckning hos fonus i går sen så har jag mina behandlingar i mellan också. Trodde faktiskt inte jag skulle överleva förra veckan men det gjorde jag:)Men det har varit tufft och även om jag har varit vaken på natten så har jag inte orkat vara på datan eller pysslat jag har liksom bara varit!!! I dag känns det bättre och jag skulle ha varit i väg till smärtkliniken även i dag men dom tyckte att det har varit så mycket och jag var så svullen å hade så himla ont sist jag var där så jag fick ledigt i dag ska dit i morgon igen. Men det är bara att forsöka härda ut dom har jo sagt att det kommer bli mycket mycket värre innan det blir bättre så jag konkar på så gott det går och väntar på bättre tider:)TACK SNÄLLA GULLIGA DU för att du vara med på min bloggcandy tävling jag önskar dig lycka till och har självklart noterat att du är med min vän:) Ha en underbar dag och sköt om dig massor massor med kramis från din vän lilla Inger:)

sussies sa...

Hej gumman! Hoppas det är bra med dig idag och att du har en bra dag med inte alltför mycket värk! Idag mår jag iaf. lite bättre och förhoppningsvis kan jag få nåt gjort idag. Har varit på mammografi på förmiddagen men fy vad det gjorde ont, fast förra gången var ännu värre!
Är så nyfiken så jag håller på att spricka om vad det är du pysslar med för nåt nu!!! När ska vi få se det???
Ha en underbar dag min goa vän och sköt om dig!!!
Höres, och en stor och varm kram till dig från mig!!!

Marlene sa...

Ååå vilken tjusig väska du har gjort! Imponerad!