lördag 28 mars 2009

ATC KortJag blev utmanad av Karina att göra ATC kort. Jag har aldrig gjort sådana förut & visste knappt vad det var, så detta är mitt första stapplande försök att göra dessa kort. Sagt och gjort vi skulle göra 4 st vardera och byta med varandra.
Materialet jag använt är vit Cardstock och en spillbit. Cardstocken har jag färgat med Impressdynor i gult, vårgrönt & lila. Impressdynorna är samma slags dyna som distressdynorna. 2 st Tim Holtz stämplar (den ena har jag nyss vunnit, den finns längre ner på sidan) och Impressdyna. Bilderna som jag använt på 2 av korten har jag hittat på Internet. Stämpeln som jag använt som bakgrund på det gula kortet kommer från Crafty Individuals.
Free Signature Generator

Free Signature Generator

6 kommentarer:

Inger sa...

Hei Lena,
Titter innom for å ønske deg en fin helg :)
Så mye fint du har lagt ut i dag!
ATC kortene er kjempestilige!!

klem, Inger :)

Kamilla sa...

OOOh du har ju gjort underbara ATC kort!!
Så duktig du är :D

Kram kram

lk46 sa...

Oj så duktig du varit! ATC och Criss Cross och snygga såna!!! och swappen har du fått ut också!
jag hoppas orka scanna mina kort i morgon!
ha det bäst vännen!
kram Lene

Anonym sa...

Hej lilla trollvännen! ;-)
Hoppas allt är bra med dig och att din arm gör mindre ont nu! Vilka jättefina ATC-kort du gjort, du är ju ett riktigt proffs på det ju! Blev mest förtjust i de två översta med de helt underbara stämplarna och att du använt så underbara färgkombinationer!!!
Själv så har jag varit en riktig klantFia i går!!! Råkade välta omkull en 5 kg tung brandsläckare från en hylla på 2 m. höjd när jag skulle ta ner en gitarr från hyllan, såååå typiskt klantiga mig alltså!!! Fick den rakt på foten och den svullnade ordentligt och gjorde jätteont!!! Röntgade den idag och det visade en liten skelettskada och begynnande artros i stortåleden, inte konstigt att jag haft så ont i den emellanåt. Skelettskadan var liten så den behövde inte gipsas som tur var utan bara lindas om. Så det blir nog lite stillasittande här ett par dagar och då kanske det finns lite tid över för skapande också när jag städat och sorterat färdigt i mina nya hyllor och lådor. Håller just nu på att sortera min bling-låda men huga så mycket det var i den, tar timtals att sortera, suck!!!
Hoppas också att jag får tillbaka min data -och bloglusta igen, har varit lite antidata sista veckan. Förlåt att jag inte varit inne hos dig och andra så mycket som jag brukat vara, men jag har inte haft varken ork eller tid för det! Men hoppas det blir ändring på det nu när städningen och sorteringen är klar. Har gjort lite scrapfynd idag i en lokal butik här i stan som har gått i konkurs så de hade 50% på allt i butiken. Köpte 5 PM-pennor, några papper och lite småsaker för 153.- så jag tycker jag kom billigt undan, kul!!! Längtar efter att få använda grejerna till veckan, har lite tanke-projekt på gång och vi får se om det lossnar, hoppas! Blev lite less efter bägge swapparna så det behövdes nog lite scrapvila.
Hoppas du får en underbar vecka min goa skogstrollvän!!!
Många "bauta"-stora kramar till dig vännen från Susanne!

Anonym sa...

Hej på dig du gumman igen!;-)
Jaså, man är ute och fiskar efter röster nu, det var som attan... klart jag ska rösta på dig förstår du väl!!!:-) Ska gå dit och kika sen. Hoppas du vinner och jag ska hålla både tummar och tår för dig! :-)
Ja, det var fantastiskt billigt men det var ganska utplockat men jag fick med mig 5 olika färger av punchinella också, såna färger som jag aldrig sett i nån webshop. Hon tar 12.- för dem annars, ganska dyrt tycker jag men nu fick jag dem för 6.- st så det var ganska bra ändå. Fiskade också efter ett pappersställ och hyllplan då inredningen också ska säljas, får se om jag har tur att få köpa det också. De skulle visst ha öppet till nästa söndag. Ja, det blir nog lite dyrt ändå för dig om du ska åka hit och handla men å´ andra sidan så skulle det vara så kul att få träffa dig och då skulle du kunna bo hos oss. :-)

Du har alldeles rätt i vad "bauta" betydde så du kom ju faktiskt ihåg det!! LOL!!!!

Godnatt lilla nattuggletroll och sitt inte uppe för länge nu så du inte orkar nåt imorrn!
Bauta-kramar från din vän Susanne!

Petra sa...

Underbara ATC-kort. Har aldrig gjort ngr själv. Får se kanske efter påsk.
Kram
Petra