söndag 6 november 2011

Dekorerade Julljus

Jisses vilken tid det har tagit för mig att få dessa ljus klara, i normala fall skulle jag nog ha klarat av det på en kväll, men nu när jag är sjuk och är matt av feber så har det tagit mååånga kvällar. Vad förkylningar kan ställa till det.
Jag har dekorerat några ljus för första gången och det har varit jättekul. :-) Jag köpte överföringsbilder från Rox stamps och det var verkligen så lätt som BellaMio säger på denna film, titta får du se. :-)
Nä, jag vet att jag inte får handla, men nu har jag gjort det i alla fall Det är väl ändå ingen annan än jag som sätter gränserna? Hihi ;-) Jag ville verkligen testa detta med att dekorera ljus och jag var helt enkelt för feg för att göra det med stämpelmotiv första gången. hihi ;-)
Veckans bidrag till Altheas mix utmaning med temat 'LJUS' blev klart åtminstone och det känns bara bra, och så här ser resultatet ut...


Glöm inte att Altheasmix har 70% och fraktfritt om du handlar för minst 100 kr, detta erbjudande gäller under hela november, så gör ett besök och kika på det hon har kvar, säkert hittar du nåt som du gillar, passa även på att handla det du behöver till julklappar så sparar du in en slant på det också. :-)

Nu vill jag önska dig en riktigt mysig dag! :-)

23 kommentarer:

Nina sa...

Vilka fina ljus du har gjort, såå fint du har dekorerat. Det här är nog det vinnande bidraget. Du får ha det så bra och krya på dig. Kram Nina

bili sa...

Vackra ljus med fina dekorationer. Uppskattat gåva i juleetid :) Lycka till i utmaningen och krya på dej. kram bibbi

onkis sa...

Vilka fina ljus,
dom blev jättebra!
Hoppas att du snart mår bättre.
Kram!

Lena sa...

Wow vad snygga dina ljus blev Lena. Älskar dom och blev så sugen på att göra några själv. Krya på dig kram Lena

Frida sa...

Åh, vilka fina ljus! =)
Tack för tipset om den vita pennan. En sån ska jag testa!

Kram Frida

Annelie sa...

Underbart vackra ljus och massor av fina kort & tändsticksaskar som du har gjort Lena!
Hoppas att du fått mitt mail denna gång - har precis svarat så säg till om du nu inte fått det denna gången heller!
Krya på dig vännen!
Kram Annelie

Lilla Pyssel Inger sa...

WOW WOW WOW du slutar aldrig att imponera vännen vilka super fina ljus helt underbara du måste vara super nöjd med dessa:)

Det fanns mycket annat underbart du har gjort också under tiden som jag har varit borta:)

Nu hoppas jag på att få en bra vecka så jag kan mysa och pyssla igen:)Å tack snälla börjar att återhämta mig efter allt nu men tyvärr tar det på mycket att ha kul !!!!

Så tråkigt att du inte mår bra hoppas att du snart blir kvitt din förkylning och jobbiga hosta och får må bra igen !!!!!

MASSOR MED STORA KRYA PÅ DIG KRAMAR från din lilla vän Inger ♥:)

Margareta sa...

Åååh så vackra ljus du gjort! Dessa blir helt säkert mycket uppskattade! Ska försöka mig på att göra några till en julauktion, som vi har.
Krya nu på dig från förkylningen! Hosta kan ju vara så segt att bli av med och tar så mycket på krafterna.
Hoppas dufår en bra vecka och att krafter och pyssellust återvänder!!
Kram!!

Gertrud sa...

Så fina ljus. Överföringsbilder verkar ju smart. Så snyggt du har dekorerat med snöre och charms. En hälsning från Gertrud ( hon som tycker liiite om tomtar ) Ha det gott och var rädd om dig, kram Gertrud

Åsa sa...

Oj vännen så vackert du har gjort dessa ljus! Var precis inne hos Inger och såg hennes ljus och så nu har du gjort så här vackert också... WOW! Beundrar er som klarar det! Men jag förstår väl att det tog tid när du inte är bra. Hoppas så att du snart får må bättre och slippa förkylning i alla fall. Är ingen hit så får försöka med: flyg dumma förkylning flyg... funkade det? Hm... kanske får träna mer på mina häx-formler tills vi sess på blåkulla för än om det är mörkt och trist så går ju dagarna ganska fort nu. :) För du kommer väll i år också?
Klart du gjorde rätt som handlade när du dessutom är så här dålig. Jag har ju handlat till julklapp och hoppas hinna handla något mer till julklapp men får se hur det blir. Är så fina papper kvar ju så får försöka ta ett snack med gubben. ;)
Skickar massor med krya på dig-kramar till dig och hoppas så att du kryar på dig så mycket du bara kan och får tur i utmaningen för du har lyckats helt fantastiskt! ♥
Massor med kramar
Åsa
PS. Tusen tack för all beröm för kortet också, det värmer så vännen min!

Unknown sa...

Gud såå snygga, jättefina.
Jag provade en gång med stämpelmotiv och jag tyckte inte att det var lätt och inte blev det bra heller :( men dom här är ju bara WOW.
Dina julkort du visat upp sen sist jag var här är med jättefina :)
Ha en trevlig kväll / Kram kram

Carina sa...

Vilka fina ljus. Lycka till.
Krya på dig. Kram

Lene sa...

Hej lena vännen!
Så vackra ljus du gjort, låter som en bra ide att använda överföringsbilder!
Läser att du inte mår bra.. var rädd om dig vännen!
Massor av kramar från Lene

Unknown sa...

Så super fina ljus!!
Krya på dig.
Kram Elin

Unknown sa...

Så super fina ljus.
Krya på dig.
Kram Elin

Lisa-olsi sa...

Så mysiga ljus, jättesnygga :)
Tråkigt att du är sjuk.
Krya-på-kram

Katarina sa...

Wow vad fina. De blev helt underbara. Kram Katarina

Lilla Pyssel Inger sa...

Tassar in och vill önska dig en underbar dag:)
Kramar från Lilla Inger vännen♥:)

Christina V. sa...

Adorable candles Lena and perfect for gifts! I was speechless with your beautiful Christmas cards! Take care and keep well!

Ulle sa...

Vilka jättefina ljus!

Pernol sa...

Ååååh vilka superfina ljus! Så juliga och snygga.

Hoppas att du känner dig lite bättre nu. Själv nyser jag hela tiden. Kanske har jag dragit på mig en förkylning jag med.

Ha en underbar helg!
kramis Pernilla

Lisan sa...

Oj så fint du har gjort med dina ljus. Visst är dom fina. Jar var på Pysseltagen för ett tag sedan och köpte dessa överföringsbilder jag med. Föll pladask. Underbara är förnamnet. Ha det så bra och krya på dig, krmis från Lisan

Petra sa...

Jättefina ljus du gjort. Hoppas verkligen du mår bättre nu.
Stor o varm kram till dig.
Petra