måndag 5 oktober 2009

Titta här vad jag fått idag!Har ni sett vilket jättefint kort det kom med posten idag! Tjoho så glad & överaskad jag blev!! :D Det är så jättevackert och med ett jättefint & gulligt hängelmotiv som dessutom glittrar! Kortet glittrar mycket mer än vad som syns här, att det ska vara så rackarns svårt att få med det på bild. ;) Och titta så många fina stämpelmotiv jag fick också dom kommer att bli superfina på julkorten. Tusen tusen TACK snälla goa Lena vad du är snäll som skickade allt detta till mej!! :) En stor bamsekram skickar jag till dig! :)


8 kommentarer:

Lena sa...

Roligt att du tyckte om det. Det är alltid roligt att glädja sina vänner tycker jag. Hösthälsningen har jag fått av Busan och lövet av Lene, så du fick besök av dom med idag,hi,hi. Ha det gott och sköt om dig. Kram Lena

Lilla Pyssel Inger sa...

Måste bara säga att ditt beställnings kort och tag här under var så HIMLA VACKERT OCH JAG GILLADE DET MASSOR Lena:) Det är nog något av det finaste du gjort min vän du ska vara stolt:) Lena är jo för underbar så himla kul för dig att få så fina saker. Men jag tycker att du är mycket värt det för du är en så himla god, trevlig och omtänksam vän:) Har tyvärr haft en tuff helg och hoppas nu på en bra vecka istället! Har tid hos ortopeden i morgon:) Ha en toppen måndag och vecka min vän, kramis i massor från lilla vännen Inger:)

Karina sa...

Hej vännen. Jag lever!!! och skäms jätte mycket för att jag inte har hört av mig på ett tag *rodnar*
Men här är jag!
Hoppas att allt är bra med dig. Här är allt faktiskt jätte bra.
Jag har fått pyssla en hel del på sistonde. Förra helgen var jag på mässa i Helsingborg och gissa om jag handlade en hel del.
Nu ska jag köra till grannbyn och träffa damerna och herren (ja vi har faktiskt en man i gruppen också) i vår syförening.
Ha det bäst. Kram Karina

Busan sa...

Men så fint kort du fått av Lena och så många fina uppstämplade!!!! Förstår du blev jätteglad!!!! :)
Tänker på dig och hoppas du inte blivit förkyld. Håller alla tummar, tassar och tår här att det går bra. Fick Rosabandet paketet från ALtheas mix idag och det var så söta papper och dekorationer - längtar tills jag kan sätta mig med det. Har kunnat måla lite stämpelmotiv i helgen och har varit så kul!!! :)
Nu ska jag sitta och njuta lite mer av kortet du fått idag - det är så fint och Lena är jätteduktig och snäll. Ha det så gott du bara kan!!!
Varma höst-kramar Busan

Gertrud sa...

Det är guld att ha vänner. Och Lena är en toppenvän. Så vi får glädjas åt att hon är vår vän. Ha en bra vecka, kram Gertrud

Pernol sa...

Åååå vilket fint kort du har fått!!! Och vilka fina motiv! Lyckliga dig! Det är så himla kul att får post!!! Speciellt då et är en överraskning.

Ha det gott!!!
kjaaaaam Pernilla

Lisan sa...

Hejsan,
Det finns inget bättre än gda vänner, eller hur! Man blir så himla glad av att öppna brevlådan. Inget går upp mot ett riktigt brev. Tänk alla som bara använder mailen till allt. Om dom bara visste vad dom missar.
Vad trist att du ska sluta med recept swapen. Ja alla andra med så klart. Hoppas vi kan fortsätta ändå och hitta lite nya scrappare..säkert vi inte kan övertala er??? ha det så bra. Kramis från Lisan

lk46 sa...

hej vännen!

Vilket underbart kort du fått från Lena och så fina uppstämplade!
Ditt beställningskort är ju helt underbart! Köparen blev helt säkert nöjd!!!
Ha en härlig dag vännen!
kram lene