tisdag 13 oktober 2009

Ett bra att ha kort


Jag har gjort ett "bra att ha kort" till en kombinerad tävling & utmaning som finns i Scraphörnans blogg och forum. Först hade jag tänkt gjort ett julkort men det sprack på att jag inte hade någon julstämpel som finns i Marits butik, materialet skulle till största delen finnas där nämligen. Så det fick bli denna get som dock fanns i hennes butik till ett bra att ha kort.

Materiallista; Bazzill Dotted Swiss, "Salt". Papperet Maja Design "Se det snöar". Decorative Mesh, "Glitter". Stardust penna "Clear". Stämpel från Whiff of joy "Celebrating goat". Vit spets 19mm. Rosor "Of white". Små gröna blommor från Reprint. & en virknål till att göra "knorrarna" av rosstjälkarna. Stämpelmotivet är målat med PRO markers. Det som inte finns i Scraphörnans butik är dom små gröna blommorna, dom är köpt där men har tagit slut i hennes sortiment. Promarkers och virknålen såklart. Med stardust pennan så fyllde jag i stjärnorna på kortet och jag målade lite med den på rosorna också så dom blev lite glittriga.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Jättefint!!

Fast jag har gröna blommor kvar ;-)

Kram

Gertrud sa...

Hej Lena, vilket fint " bra att ha " kort. Bakgrundspappret är så vackert. Hoppas du har det bra. Kram Gertrud

Lena sa...

Hej Lena!
Jag gillar ditt blåa kort, det är så fint. Visst var det lite mer pill med mitt vikta kort, fast det var inte svårt. Ha det bäst. Kram Lena

Anonym sa...

Hej vännen! Fint kort att ta till när man inte hinner med att göra ett och den getstämpeln är så söt! Blev snyggt med glittret på snöflingorna!

Hördu, vart tog du vägen i lördags då? Väntade och väntade... ;-)

Hoppas iallafall att du mår bra min vän!
Varma kramar Susanne

Karina sa...

Hej vännen. Jag har precis lagt recept korten på brevlådan. Jag hade lite panik och jag hade inte ens planerat hur jag ville ha dom, men jag satte mig ner i helgen och gjorde dom färdiga. Lite tråkigt att hoppa av receptswapen, men det ska kännas roligt att göra dom och den gnistan som jag hade i början av swapen känner jag inte mer. Kanske man kan starta upp en ny swap senare i framtiden. Nu ska jag göra lite middag för mannen kommer hem snart.
Kramar Karina

Erica sa...

Jätte frint vännen. Är alltid bra med bra ha kort för ibland räcker inte tiden till när det väl behövs ett kort.

Kramar Erica

Carina sa...

Vilket fint bra att ha kort du har gjotrt!! Här är allt bara bra, ska till Övik på pysselträff till helgen. Ska bli superkul!! ha det gott! Kramar från mig

Camilla sa...

Så himla gulligt kort! Geten var ju bara för söt :o) Jag har fått världens Julkortsnojja jag sitter varje kväll och donar till julkort. Så jag tänkte att det är lika bra att "flyta med" så länge det håller i sig för sen framåt jul kanske jag inte alls har lust att göra julkort...*fniss* Hoppas du hinner med dina julkort annars får du inte blogga så mkt hi,hi,hi.

Kramar
Camilla

lk46 sa...

Hejsan vännen!
Så duktig du är! Jag älskar det, underbara färger och en härlig stämpel!
Jag lägger ut mina Rosa Bandet kort under eftermiddagen!
Ha en härlig dag i kylan!
Kram lene

Busan sa...

Hej vännen! Men så gullig get du har - den är ju så söt och jag blev jätteglad när jag såg den. :)
Bara en liten hälsning idag att allt är okej hos dig och jag hoppas du med är bättre i din nackmigrän och allt. Förstår så väl din fibro blir sämre och kan själv känna att det är ledsamt när hösten kommer och man blir sämre. Men vi får ta en dag i taget och stå ut så gott det går. Med vänner som dig går det helt klart mycket bättre och jag hoppas så du får en stund då du mår lite bättre snart. Det betyder ju så mycket!!!
Var rädd om dig och ta väl hand om dig så ska jag försöka göra detsamma här så länge. :)
Varma höst-kramar och krya på dig-kramar Busan

Busan sa...

Glömde... nä, det blir nog inte bra med lack på stjärnorna i det materialet!!! Kom på att jag provade med dubbelhäftande tejp i ett namn i ett kort där tejpen formade namnet och så hällde jag på sånt glitter... det funkade men var väl det var "raka" bokstäver... annars hade det nog inte gått och undrar om det skulle funka på stjärnorna - lim blir nog bäst tror jag. Hoppas du berättar när du provat!!!
Varma höst-kramar igen! :)
Busan
PS. Kortet är sååå gulligt!!! :D

Petra sa...

Jättefint kort du gjort, stämpeln är ursöt. Bra o ha kort är bra att ha, har alldeles för många dock. Är ju så roligt att göra kort, så det blir lätt så.
Ha det så gott min vän.
Kramar
Petra