torsdag 29 oktober 2009

Tävlingar & Utmaningar


Detta kort har jag med i Scrapgalens skisstävling.
Den fina skissen kan ni se i deras blogg, jag lägger inte ut den här för detta inlägg blir så långt ändå. ;)Detta kort är med i utmaningen i Handarbetas blogg, där skulle man göra ett kort i annat format, det fick inte vara kvadratiskt eller rektangulärt om det inte hade en annorlunda vikning. Och det kan man ju inte säga att detta är. Hi hi... ;) Lite svårt att få dit stjärnan på toppen var det, men den sitter där i alla fall, om än lite på sniskan.Det här är med i Pyssellyckans tävling. Det är ett julkort med lite ljusare nyanser än de vanliga röda och gröna som är vanligt vid julen, jag tyckte detta papper passade rätt bra ändå trots att det inte är ett julpapper.Då har vi kommit till de sista korten för idag och de är med i Nettans tävling, Scrapbooking4you.
Först ett julkort i gammaldags stil och sen är det ett födelsedagskort som jag skickade till min goda vän Lene nu när hon fyllde år, Grattis igen Lene. :)Så här ser insidan ut på det. Den fina skissen kan ni se i Nettans blogg. Det här har jag använt till Lenes kort: CS, papper från Laura Ashley, Distresser, Glimmer Mist, Stämpel från Tim Holtz, Blommor och Blad, Stickles, Distressade och rivna kanter, Handgjorda ribbon stickers & andra 3D stickers från Victorias design house, Organzaband, Filtdekos från K & Company, Knappar, Kakpapper, Papper från KMK och en Gipsdekor, jag tror inte att jag glömt något. ;)

Det var dagens uppdatering. Men återkom gärna i morgon, då ska jag lägga ut ett till tävlingsbidrag och det vill jag gärna att ni röstar på, om ni tycker om det vill säga. ;) Man kan ju alltid hoppas att ni gillar det och att jag får många röster hi hi... ;)
Tack för alla underbara kommentarer som ni lämnar. Ett särskilt tack vill jag ge Kristina från lillpite som följer min blogg och lämnar kommentarer efter sig, gör gärna det ni andra som tittar in också. Det är så jättekul och glädjer mig så oerhört mycket. :)

8 kommentarer:

Lilla Pyssel Inger sa...

Å WOW du har verkligen inte legat på lat sidan min vän:) Här fans massor av fina kort WOW och jag är säker på att Lene blev SUPER GLAD för sitt kort som hon fick av dig när hon fyllde år:) LYCKA TILL med alla utmaningarna som du är med i jag håller tummarna för dig:)Tack för din omtanke vad du är god, har komit mig för varje dag så jag är på G:) Ha en underbar dag och sköt om dig, kramis i massor från lilla vännen Inger:)

Busan sa...

Så fina kort du gjort här - det första fastnade jag allra mest för och hoppas så att du vinner med det!!! Vi håller alla tummar, tassar och tår för dig!!!
Och visst passar det ljusröda pappert till julkort!!!! Toppen ju!!!
Kortet till Lene är bara så fint - WOW - ja, insidan är ju nästan ännu finare och det säger inte lite!!! :)
Längtar tills jag får lugnare omkring mig så jag kan pyssla mer - ska försöka titta lite på Sussies utmaning i helgen - ska bli så kul!!!
Önskar dig en riktigt mysig pyssel-helg och ser fram emot att se dina tävlingsbidrag. :)

Varma höst-kramar
Busan

Lena sa...

Halloj Lena!
Flitig som en myra är du allt och jättefina kort till alla tävlingar har du gjort. Självklart ska vi rösta på dig. Jag har skrivit om det i bloggen med. Jag menar inte att ditt bidrag är sämre än någon annans, tvärtom. Jag vill se en annan vinnare nu än de gamla vanliga. Jag tror du förstår vad jag menar, hi,hi. Kramar Lena

Lisan sa...

Hejsan,
Ojoj vad du har hållt på. Så duktig du är - korten är jätte fina. Håller på Busans linje med kort nummer ett i blått. Det var bara så härligt. Håller tummarna på att du kommer vinna och ska självklart rösta på söndag:) Kramis från Lisan

sussies sa...

Wow gumman! Vilka underbart söta kort du gjort! Det jag föll mest för är det blå med det gulliga huset på, men så är ju blå min favvisfärg oxå! :-) De andra är oxå jättefina! Du har verkligen utvecklats och gjort stora framsteg sen vi lärde känna varann!
Givetvis ska jag rösta på dig vännen och du vinner säkert med den tur som du har! :-)

Många kramar Susanne

Petra sa...

Jättefina kort Lena. Håller med övriga, det blåa kortet är helt underbart. Håller tummarna för dig och givetvis röstar jag på dig på söndag.
Kram, kram
Petra

Anonym sa...

Håller med alla de andra... WOW...
Hur snyggt som helst!! Du får det så huvva fint allt ihop. Måste säga att jag också gillade det blåa kortet. Vill verkligen se dej som vinnare, för det är du värd!!

Lillpitekramar // Kristina

Inger sa...

åhh wowww...så kreativ du er Lena!!!
Kjempefine kort!
Ønsker deg en fin helg :)

klem, Inger