onsdag 7 oktober 2009

Kondoleanskort


Min syster och jag fick veta i början på september att en bekant avlidit för flera månader sen, vi bestämmde att jag skulle göra ett kort och så skulle vi skicka med några blomstercheckar till den anhöriga, eftersom vi inte fick någon möjlighet att lämna något vid begravningen. Just av den anledningen att våra föräldrar var mycket tillsammans med de här två då dom bodde i samma by. Våra föräldrar är ju också borta sen länge så ansvaret ligger på syrran och mig i såna här fall. Nog om det...

Hur som helst så gruvade jag mig lite att göra ett kondoleanskort för det har jag aldrig gjort förr, men det gick över förväntan bra konstigt nog, det gick mycket lättare än jag trodde, och det var tack vare mina TH stämplar, det är ingen konst alls om man har några såna.
Materialet jag använt är; Cardstock, papper från G.C.D. Studios. Frames från Graphic 45 (på insidan), stämplar från Tim Holtz (tack och lov för dom). Utstansade vita blommor med svart chalkade kanter. Rosor, Blad & Stickles, joodå det finns på rosorna fast det syns inte här. Stämpelmotiven har jag satt fast med Distanstejp för att de skulle komma ut en bit från papperet. Dikten fick jag från Lena & hon hade hittat den på nätet någonstans. Tack så mycket min kära vän för att du delade med dig av den till mig! :) Graphic 45 papperet med framesen köpte Sussie åt mig i sommras. Tack så mycket min kära vän för att du valde det papperet! :)

Så här ser insidorna ut,Ha en toppenbra dag alla. :)

12 kommentarer:

Ciza Patricia sa...

Ett jättefint kondoleanskort du/ni gjorde. Det uppskattar säkert familjen.

Tack för kommentaren på min blogg.
Hur många skulle du vilja köpa?
Är det fler än 10 måste jag få tag på lite mer lera först, men det tror jag att jag kan få tag på ganska lätt och snabbt och då kan du gärna få köpa. :)

Jag hade tänkt 20:- för 5 st exkl porto (5 st väger ca 5g så ett frimärke räcker länge).
Hur låter det?

Ha en jättebra dag du med.
Kram
Ciza Patricia

Lisan sa...

Hejsan,
Vilken underbart kort och vilken fin text som du lagt dit med. Man blev helt rörd av det tycker jag. Passar perfekt till det.
Ha det så bra hälsar Liasn

Lena sa...

Hej Lena!
jag har sagt det innan, detta kortet är fantastiskt fint, helt underbart. Du har lyckats så bra så det är inte sant!!!!
Jag har lämnat ut 30 julkort, en del var tags av dom till försäljning idag. En kompis till mig har varit här och tog en bunt med sig till sitt jobb. Nu blir det till att hålla tummarna att hon lyckas bli av med dem. Ha det bäst. Kram Lena

Gertrud sa...

Ett underbart fint kort och en vacker dikt. Du har lyckats. Kram Gertrud

lk46 sa...

Åh lena vilket vackert kort du skapat!
Det är precis ett sånt kort man skulle bli glad för i sån stund!
Du har lyckat jättebra!
Ha det gott min vän!
kram Lene

Anonym sa...

Jättefint. Jag är säker på att de uppskattar omtanken!

Nu har jag mailat dig ;-)
Kram

Erica sa...

Tycker du lycckades jätte bra att göra ett kort som passar perfekt till ändamålet.

Blev jätte fint och alldeles lagom!

Kram Erica

Anonym sa...

Vilket fint och perfekt kort du gjort! Passar jättebra för ändamålet och dikten gjorde mig rörd, den var så fin. Vad bra att framesen kom till nytta. Själv har jag lite svårt för Graphic 45 papprena, men här passade det perfekt.
Kika i min blogglista, jag har hittat 2 jättefina bloggar. Ulrika's och hennes make Trent's blogg, de är scrappare bägge två och så duktiga! Tänk om våra guubar skulle börja scrappa, ja du, det vore nåt va!!! ;-) :-)

Hoppas du får en underbar torsdag min govän!

Kramisar från Susanne

Lilla Pyssel Inger sa...

Vilket underbart kondoleans kort och vilken underbar tanke. Är säker på att det betyder mycket för mottagaren att få detta!!! Å texten så himla passande och fin. Du ska vara kanon nöjd med detta, massor med hälsningar och kramisar från lilla vännen Inger:)

Lena sa...

Hej där!
Roligt att du tyckte om min lilla löpare. Ja, jag tror att det är lingarn i väven. 17 så dålig på sånt där, men jag tror det i alla fall.Hoppas allt är väl med dig och att det "rullar" på med pysslandet.Angående min sparbössa, så är jag mer rädd om knapparna än slantarna, hi,hi. Kram Lena

Carina sa...

Ett fint kondoleanskort du har gjort, och vilken vacker text. Jag blir alldeles rörd, den kommer jag att spara om det är ok. Svårt att veta vad man ska skriva i svåra stunder och detta var så vackert. Många kramar från mig

Carina W sa...

Hej,Lena!
Ett helt fantastiskt kondoleanskort ni gjort och versen är helt underbar. Såg att du var intresserad av snögubben skickar gärna över den om jag får din mail adress.
Ha,det gott!