tisdag 27 oktober 2009

Den andra beställningen på julkortNu är även den andra beställarens julkort färdiga, och så här blev dom.
De här korten får den beställaren välja på, med Inger Hardings motiv med jättefina julstugor som är nya för året & snögubbar. Snögubbarna är ju också hennes motiv men dock inte årets. Nåväl, på den ena julstugan är det stickles och på den andra är det liquid pearls, som ser ut som snö. Hoppas nu bara att denna beställare blir nöjd.

Så här ser två av baksidorna ut,Jag vill passa på att tacka för alla underbara kommentarer som jag får, tack så mycket allihopa, det glädjer mig så mycket! :)

11 kommentarer:

Lena sa...

Här kommer lite mer "glädje" ha,ha. Superfina kort du gjort. De där bilderna är verkligen fina och dina baksidor är så fina dom med. Grattis till ytterligare en vinst. Kram Lena

Anonym sa...

Hej min govän! Vilka underbara julkort du gjort och med så vackra motiv! Beställaren blir säkert helnöjd! Hoppas du har en bra dag idag och att du inte har allt för mycket värk!

Nu är min utmaning utlagd i min blog, kika in så får du se. Hoppas du vill delta! :-) Som svar på din fråga; du får väldigt gärna hjälpa mig att sprida det.:-)

Bautakramar från Sussie Skogstroll!

Busan sa...

Jaaa, din beställare måste bara bli nöjd vännen - så fina kort du gör - vilket jobb du lägger ner - WOW!!!!! Ja, de blir toppenfina och är en ren fröjd att titta på!!!

Hoppas du har det okej men förstår att värken nog är minst sagt besvärlig hos dig. Ja, hoppas du har det så bra du kan och att du får en go pyssel-stund snart igen!

Varma höst-kramar och krya på dig!
Busan

Gertrud sa...

Här kommer en Skånehälsning. Kunde inte låta bli när jag såg dina fina kort. Så glad beställaren ska bli. Ha en fortsatt bra vecka, kram Gertrud

Anonym sa...

Åh, Tack min vän för att du annonserar ut min utmaning här hos dig! Så himla gulligt av dig!

Bautakramar Susanne

Anonym sa...

Hej vännen!

Underbara julkort! Det är så otroligt mysigt när mörkret faller på & allt pyssel inför jul börjas! =) Jag har så otroligt mkt inspiration just nu så jag skulle behöva vara vaken hela dygnet! ;)

Hoppas att allt är bra med dig, här är ´vi inne på vår 8:e veckas förkylning...SUCK! Men det kan ju bara bli bättre! ;) Å andra sidan så sitter jag med honungste till mitt pysslande så det gör inte så mkt, hihi! =)

Ha en underbar dag, kramar Ulrica

Anonym sa...

kul att du tittade in i mitt lilla krypin.Dina julkort var oxå väldigt fina!!!!1

Catharina Broman sa...

Kompleetering till förra inlägget-ska inte vara anonymt.

Britt-Inger sa...

Hej. Tack för titten på min blogg... Alltid kul när det är nya bloggare som hittar till ens blogg.
Vad fina julkort du gör. Det är så mysigt att göra kort med julen, frågan är bara om man är less när december kommer.
Kram.

Busan sa...

Hej vännen! Tack för allt kul du bjuder på både här och hos Lena - vilka härliga tjejer ni är!!!!! Och så duktig du är på julkort - dessa är ju så fina och jag blir sittande varje gång jag går in till dig och tittar en stund och njuter av dem.
Här är det bara vanligt strunt och och har varit mycket sånt sista dagarna men ibland blir det en del kommunikationsproblem här. Har beställt boken Sussie tipsade om och jag kan bara säga att den låter precis som det vi behöver! :)

Tänker så på dig och hur du har det! Misstänker att du inte är bra i värken pga väder men hoppas så att jag har fel. Hoppas du har det så bra du bara kan i alla fall!!!!

Varma höst-kramar till dig!
Busan

NetteR sa...

Verkligen helt superläckra och fina julkort du gjort!