onsdag 21 oktober 2009

Födelsedagskort till en 40 åringHär ser ni vad jag skickade till min systerdotter i Schweiz när hon fyllde 40 år i början på denna månad. När hon fyllde år så var dom i/på Malta på semester så jag visste inte om kortet kommit fram till henne förrän häromdagen, det är därför jag inte kunnat visa det.
Jag använde mig av papperet, metallblomma och pärlor som jag fick av min kära vän Anette "Nettan" då hon och hennes familj var hit i slutet på augusti då dom var på väg ner till stockholm på någon mässa. Papperen kommer från Melissa Frances, motiven är utklippta från två olika MF papper och limmade på tjock kartong, sen är det Cardstock, Spets, Blommor och Blad, Pärlor, Pärlnålar, Metallblomma från My Design, Kakpapper, Motivet på insidan kommer från Altered By Design. Jag använde mig av en skiss från Nettans blogg till kortet. Här hittar ni det fina papperet om ni blir sugna på det, eller något annat fint som hon har i sin butik Scrapbooking4you.
Ha en trevlig onsdagskväll alla! :)

6 kommentarer:

Lena sa...

Hejsan Lena!
wow säger jag bara, vilket fint kort du har gjort! insidan är ju superfin den med. Du är jätteduktig och du har verkligen lyckats med detta kort. Så snyggt papper och dekosar. Ha det gott. Kram Lena

Pernol sa...

Hej vännen!

Wow sååååå snyggt kort!!! :D Snygg färgkombo, decos och papper! Insidan är ju lika snygg den med.

Ja, Pagoni är en pärlbutik. Om man går in där och söker på scrapbooking så får man fram lite saker. Men jag såg att de inte lagt in halvpärlorna än.

Det blir ju en stor scrapträff i mars också. Du kanske ska komma upp till oss då? Du får bo hos mig om du vill. Jag bor ett stenkast från lokalen.

kjaaaaam Pernilla

Busan sa...

Hej vännen och sååå mycket fint du har gjort!!! Julkorten är fantastiska och jag gillar formatet jättemycket - det blev så snyggt!!! Och grattis-kortet är ju bara så fint - lyfter så mycket med pärlnålar och papperna och blommorna är ju hur fina som helst. Vilket jobb du lagt ner och så fint det blev!!!! Och så snäll Lene är som skickat så mycket fint till dig och kortet var toppen också - du är så väl värd allt du får för du är så snäll och omtänksam fast du har så jobbigt själv. Hoppas du kryat på dig mycket och att du har en bra dag och får en mysig helg. Har saknat dig så men lyckats hålla mig. Skrattade så när jag läste att "så lätt blir du inte av med oss" - tack snälla för att du förstår!!!! Har pysslat lite men mesta orken/tiden går till städning och träning och massor med vila för att orka med. Så börjar misstänka att det inte blir några julkort gjorda här i år och det får gå det med i så fall. Som väl är blir det jul ändå och det kommer en ny nästa år... Ha det så bra du bara kan och åter - så mycket fint du skapat!!!!
Varma höst-kramar och krya på dig-kramar Busan

Camillaskreativa sa...

Hej vännen, hur har du det i höstrusket? Här i Kalmar regnar det och är ruggigt hela dagarna... bläää. Fint kort du gjort, hoppas hon blir nöjd med det, det borde hon bli... :o)
Ha det gott och kramar...
Camilla

Anonym sa...

Hej govännen! Jättefina kort du gjort! Gillar färgkombon och dekosarna!!! Pappren är också jättefina! TACK för det trevliga samtalet, alltid såååå kul att surra med dig! TACK oxå för receptet! Men tror du jag kom ihåg eller skrev upp vad brödet heter, nejdå?!!*klantmaja man är* ;-) Vore en stark fördel om man har namnet oxå!

Hoppas du får en underbar fredag och helg vännen och att det inte är för kallt ute!

Förresten, vart tog Kjell vägen?

Många 1000 varma höstkramar från trollet Susanne!

lk46 sa...

Underbart kort vännen! Mycket jobb du lagt ner här!
Ha en skön helg vännen!
Kram Lene