måndag 19 oktober 2009

Dom sista julkorten till första beställningen

I fredags lovade jag ju er att visa resterande kort till första beställningen och här är dom nu. Det är lite dåliga bilder med blänk även här, till min ursäkt kan sägas att jag fotade i kvällsljus och då några av motiven är blank så var det så förskräckligt svårt att få korten bra. De här fotona var de bästa i mitt tycke som jag lyckades få till, så dom får så lov att duga. Det är inte lätt att fota i kvällsljus som ni vet. ;)
Nu ska jag sätta mej och fortsätta med flera julkort, vad det blir det får ni se sen. Ha en jättebra dag alla min vänner och scrappa lugnt! :)

8 kommentarer:

Lena sa...

Hej Lena!
Så fina julkort du visar upp igen. Du är duktig på att göra julkort du. Så fina och beställaren måste bli helnöjd med dessa.
Det är svårt att fota nu på kvällen. Så är det nu med, så mörkt här så man tror det är natt. Fast det är bara em. Ha det gott. Kram Lena

Pernol sa...

Så snygga julkort! Nu måste beställaren bli helnöjd!

Jag tycker också att det är svårt att fota på kvällen i det dåliga ljuset. Om man lägger ett vitt A4-papper under alstret och har ett likadant papper bakom alstret och har belysning rakt över så tycker jag att det brukar bli rätt så bra foton även på kvällen. Detta tips kommer från Carinas Pysselsida.

Ha det gott!
Kjaaaaam Pernilla

Lilla Pyssel Inger sa...

Å vilka underbara Julkort du är jo så himla duktig:) Dom som har beställt dessa kommer att bli hur nöjda som helst:) Tack snälla för dina ord hos mig DU ÄR ALLTID så himla god och snäll:) Ha en riktig trevlig måndags kväll och vecka å sköt om dig:) Massor med kramis från lilla vännen Inger:)

Lilla Pyssel Inger sa...

Å förlåt glömde! Ja min hosta har hållit i sig i över fyra veckor nu och jag hade en början till lunginflammation men det var inte lunginflammation så sa läkaren till mig !!!!! Blev inte riktig klok över det uttalandet för jag trodde att det var så att man har det eller så har man inte eller hur!!! Penicillinet har gjort mig bättre nu så jag hoppas hoppas att denna veckan blir min vecka då allt kommer kännas bra igen!!! Du vet hoppet är det sista som överger oss människor å det finns kvar än så länge! Kramis i massor igen från lilla vännen Inger:)

Anonym sa...

Hej vännen! Vilka underbara vackra julkort du gjort, och så många! Vad duktig du är som redan startat igång med dem! Min favvis bland dessa är det översta som ser lite frostigt och mjukt ut på samma gång, snyggt!

Hoppas värken har släppt lite för dig idag iaf. Jag har fortfarande ont i tån men det har varit vackert väder hela helgen så jag kanske inte har nån "vädertå", vem vet, hehe!!! ;-)
Sköt om dig vännen och ha en fin tisdag!

Storkramen till lilltrollet!

lk46 sa...

hej vännen!
Va kul att du fått så många kort på beställning! De är jättesnygga och den som köpt dem kommer helt säkert att bli nöjd!
Jag sitter med 7 styck grattiskort till samma beställare. Hon har egna meningar om hur de ska bli så det är lite jobb med det, men kul!
Ha en härlig dag... jag ska iväg och stickas i armen mot svinen!
Kramizar lene

Carina sa...

Underbara julkort du har gjort!! Att fotografera alster när det börjar var mörkt är inte lätt... Vi hade riktigt trevligt på träffen i Övik, synd bar att helgen gick så fort! Här har jag länken till askarna:

http://min-hobbyblogg.blogspot.com/2009/01/mal-p-sjokoladeesken-min-chocolate-box.html

Ha det gott!! Kramen

Wildärtan sa...

O så snygga julkort!!

Shopptips på snygga julstjärnor: Scraphuset i Övik, de är från making memories, tror jag.

Nu ska jag titta vidare..