fredag 23 oktober 2009

Bloggcandy och ett Rosa julkort


Hör och häpna! Jag har gjort ett rosa jukort. Så otraditionellt så det förslår. ;) Jag trodde väl aldrig när jag började att göra julkort för en massa år sen att jag nånsin skulle göra julkort annat än i rött och grönt, men där ser man, även den mest inbitna traditionella människan kan ändra sig. Hi,hi... Vikningen heter "Joy fold card" den hittar ni en beskrivning på HÄR.

Så vill jag tipsa om Lenas utlottning!

Titta så mycket fint hon lottar ut!! Du har till nästa söndag på dig tills 14,00.
Den 1:a november klockan 16, drar hon en vinnare.


10 kommentarer:

Lena sa...

Hej Lena!
ditt rosa julkort är så läckert, som en violkaramell,hi,hi. Violtabletter är nämligen det godaste godis jag vet. De små tablettaskarna. Roligt är det att kunna variera färgerna lite. Det har du lyckats med nu. Ha det gott. Kram Lena

Lisan sa...

Vad kreativ du var, det hade jag aldrig lyckats med minsann. Visst var det annorlunda med rosa julkort, men ihop med den härliga blå färgen så belv det jätte häftigt.
Jag ska packa ihop mina swapkort i helgen så dom kommer till dig i veckan. Ha en toppen helg så ses o hörs vi här på bloggen. kramis från Lisan

lk46 sa...

Ååååååh så underbart ett julkort! Det är ju så vackert
I love it!
Kram lene

Pysselmaja sa...

Vad fina saker du gör, har varit här inne och kikat;)
Jag har tidigare "lånat" wildärtans blogg men nu har jag en egen, det är ju kul detta.
/Emma

Lilla Pyssel Inger sa...

Kortet till din systerdotter under och detta rosa julkort är helt bedårande Lene vad dom är jättefina båda två:) Du har verkligen kommit i gång med ditt Scrappande det kommer det ena fina efter det andra hos dig nu för tiden:) Som Lisan säger du är verkligen kreativ:) Tack snälla gulliga du för dina ord hos mig blir ALLTID så glad för det ska du veta:) Önskar dig också en riktig trevlig helg å sköt om dig. Kramis i massor från lilla vännen Inger:)

Pernilla sa...

Väldigt ovanligt men, ändå så fint med ett rosa julkort.
Ville bara titta in och önska dig en trevlig helg.

Kram Pernilla.

Anonym sa...

Jätteläckert julkort min vän! Så kul att se lite andra färger på dem än de traditionella! Har sett några rosa julkort hos andra, kanske det är en ny trend på gång, vem vet?!! Har faktiskt själv tänkt att jag ska använda lite andra färger i år, ska bli kul, en riktig utmaning för jag är oxå den traditionella som vill att de ska vara i rött, grönt och vitt. Tror du att jag klarar det? Vill du vara med på min utmaning?

Ha en underbar scrapsöndag gois trollet!!!

Kramisar från Susanne

Erica sa...

Vilket läckert kort. Det är jätte fint och rossa kort. Super snyggt. Kortet nedan var också jätte fint.

Såg att det bara var 61 dagar kvar till jul. Då är det ännu mindre till julkorten skall vara klar. oppps får nog göra kort istället för att sitta här.

Kram

Carina sa...

Härligt kort du har gjort!!! Jag vet inte riktigt vilket kort du menar... Om du har sett ett någonstans,säg var jag kan hitta det ska jag försöka hjälpa dig... Kram

Pernol sa...

Hej min vän!

Jätteläckert julkort i rosa!!! Lite ovanlig färg men snyggt!

Hur är det med dig nuförtiden?
Med mig är det bara bra! Jag var ju på IKEA och Birsta igår. Där finns ju Panduro... det blev i alla fall en väska som man ska fylla papper i. Nu har jag fyllt den och den är smockfull! Inte visste jag att jag hade så många papper! Hi,hi!

kramelikram Pernilla