fredag 7 augusti 2009

Swap Juni-Juli

Ja då var denna omgångs swapkort klara & har alla fått hem dem. Denna gång hade vi två hela månader på oss, pga. semestrar osv. så ville alla ta det lite lugnare.
Det var faktiskt skönt att få ta det lugnt med korten och slippa stressa med dom, särskilt eftersom det var sommar och sol och man ville ju vara ute dagar det är fint väder och njuta av det också. :)
Den här gången hade vi efterrätter som tema, åååh vilka recept wow, jag säger bara smaskens och mums mums!! ;) Det här blir farligt för övervikten!! :lol:
Alla har gjort så jättefina kort så det är en fröjd att bara njuta av korten!!
Det är iaf. kalorifritt ;) som tur är! :)
Jag gillar alla kort och idéer väldigt mycket!! Dom är superfina! eller hur? :)

Först vill jag berätta att vi har två nya tjejer med i vårat gäng den här gången,
så jag börjar med att visa deras kort, här kommer dom;

Först ut har vi Lena J´s kort



Sen kommer Lisans kort


Sen kommer Pernols kort


Sen kommer Karinas kort


Sen kommer Lenes kort


Här är Pernillas kort


& här är Sussies kort


& sist kommer mitt kort

Detta material använde jag till dessa; Cardstock, Papperet med smultronen och det rutiga papperet kommer från Maja Design, Jordgubbarna kommer från Petaloo & ett par bitar Satinband. Sen använde jag tre olika hörnstansar också.

Kika gärna in i dom andra tjejernas bloggar också, ha det så bra i helgen allihopa!

19 kommentarer:

Karina sa...

Hej min vän.
Tack för KAOS kortet det kom idag. så himmla fint det var. TACK
Visst vat recept korten fina? jag har njutit av dom var kväll denna vecka. Så kul att man fick så många.
Ska be dig om en sak också;O)
Får jag sno dina bilder på swapkorten? Dom är så bra och min kamera strular lite.
Ha en trevlig helg.
Kramar Karina

Lena sa...

Nu har jag lika läckra kort i min blogg som du har! Förlåt, jag frågade inte ens...lånade dina bilder. Tack Lena för ditt sätt att ordna swapen på. Du lägger ner mycket jobb på detta förstår jag. Ha en bra helg. Kram Lena

Anonym sa...

Hej vännen! Vilka fina kort det var den här gången (som alltid):-)!!! Har oxå suttit och klämt på dem varje kväll sen de kom med posten och njutit av dem, och så mumsiga recept!
Har inte hunnit lagt upp mina i bloggen än, har varit sjukt mycket de sista dagarna med så mycket, både scrap och annat.

Hoppas du får en jättetrevlig helg vännen och sköt om dig!
Kramisar Susanne

Busan sa...

Hej vännen! Vilka fina swap-kort ni har gjort - ni är ju bara sååå duktiga!!! Och ser så gott ut så är glad att det är fredag och snart lördagsgodis... hi hi... blir ju så sugen när jag ser alla goa recept!!! :)
Och tack snälla för din kommentar - blir så glad och har nu kommit över värsta prestationsångesten med hjälp av allt beröm ni ger så har faktiskt börjat embossa stämpelmotiv till dop-korten idag. Har lite till jag kan förbereda innan papperna jag beställde kommer så känns jättebra.
Måste köpa såna akryl-drops sen men håller med att Lenas fjärilar är så fina... har inte sett såna heller innan. Finns så mycket fint och kul till denna hobby så finns alltid något nytt man kan njuta av!!! :)
Ha en jätte-bra helg och var rädd om dig, vännen!
Sommar-kramar Busan

Lilla Pyssel Inger sa...

WOW vilken underbar väcker samling med Swap kort man blir så himla hungrig och sugen så:)Å vad kul att få i brevlådan istället för alla andra tråkigheter!!! TACK SNÄLLA GULLIGA VÄNNEN JAG FICK DIN KAOS AWARD I MIN BREVLÅDA I GÅR OCH JAG BLEV SUPER GLAD:)Jag håller nu på med dom tre nya KAOS Awardsen som jag får ge bort igen och tycker det är så himla kul:) Å tack snälla gulliga du för dom fina orden om min lilla förvarings låda, alltid kul när någon tycker om det man gör:) Å tack snälla för att jag får komma att hälsa på någon gång vad gullig du är:) Jag säger som du vet inte hur mycket pyssel det skulle bli om vi träffades det skulle väl bli mest pladdrig för om du frågar någon som känner mig så gillar jag att pladda ha ha ha
Ja det ska bli riktigt kul att Lene ska kommer hoppas bara att jag inte gör henne besviken!
Vet inte om jag berättade för dig vet att jag talade om det för Sussie och Lene i alla fall! Jag har jo inte blivet bättre med alla behandlingar på Smärtkliniken i bland så har smärtan och värken blivet värre. Ett muskelfäste har jag fått opererat i hop och då blev allt lite bättre men har ett till som ska opereras. Men även om jag har detta så tyckte läkaren på Smärtkliniken att det inte stämde så för en del veckor sen så blev jag sent till Eskilstuna för en riktig nerv undersökning. Fick svar här förra veckan att jag tyvärr även har nerv skador och det går inte att behandlas det måste man operera så därför förklaringen till att jag aldrig har blivet bättre fast en massa behandlingar!!! Du ska veta att jag blev väldigt arg, ledsen och besviken för när vi för länge sen frågade läkaren om jag även kunde ha nerv skador så fick vi till svar att det trodde han absolut inte!!! Han tyckte nog att lilla Inger´s värk och smärta satt mer i huvudet en på kroppen har aldrig känt mig så kränkt någon gång förut. Nu hade jag även flera nerv skador men tror du att jag har fått en ursäkt nej du fick bara till svar att" då får du lägga dig under kniven lite extra!!! Tycker att även läkare skulle lära sig lite medmänsklighet och empati. Jag vet att det finns en massa underbara läkare och som är hur bra som helst jag är bara besviken och ledsen för tiden när det blev som det blev man är jo så himla utlämnad som patient. Men det positiva är att man menar på att jag kommer kunna bli av med en massa värk och ont när jag får operera nerv skadorna:) Står nu i akut kö som var minst 13 veckor men men har redan gått med detta i två år nu så 13 veckor hit eller dit jag har blivet himla duktig i att stå i kö hos landstinget!!!! Å förlåt nu blev det mycket annat hoppas du orkar läsa din stackare! Hoppas du har det bättre efter tandläkarbesöket nu, jag har inte varit hos tandläkaren på länge och det dröjer nog tyvärr ett tag till.Jag skulle inte klara av att sätta mig i tandläkar stolen som jag är i dag så det får vänta tills jag mår bättre får passa på att borsta tänderna mycket........
Hoppas att du får njuta av solen i dag med min vän och att du får må bra:) Kramis i massor från lilla vännen Inger:)

Lene sa...

hej vännen!
Tack snälla Lena för den fina KAOS som kom igår! Jag var dog så trött att jag inte orkade blogga när jag kom hem från jobbet!
Du har varit duktig som fått ut alla swapkort, jag har inte haft någon ork, men nu ska jag snart ha semester igen Jippii.
Vi hörs vännen!
Kramizar från lene

Anonym sa...

Hej min gullevän! Hoppas du haft en härlig lördag med underbart sommarväder! Det har vi haft idag och gubben och jag tog en tur med svärmors lilla båt ut till en av öarna här i vår vackra skärgård, Trysunda och dessutom var det Trysunda-dagen idag så det var mycket båtar och folk där. Fick med oss en rökt lax hem så ikväll blir det nog en laxmacka skulle jag tro, mums!
Har lagt upp bröllopskuben i bloggen idag så nu får du se den om du vill. Paret som fick den blev jätteglada! Det är så himla kul när man ser att de blir glada och uppskattar det man gjort, eller hur?!
Ska blogga runt lite till en stund men sen ska jag gå och se lite på tv med ungdomarna. Fast mitt skrivbord skulle verkligen behöva röjas efter veckans scrappande, ser mer eller mindre ut som om en tromb skulle ha dragit fram, så typiskt mig! Men det är tur att det går snabbt att städa undan iallafall. ;-)
Ha det så himla gott min vän, hörs snart igen!
Solvarma kramar till dig från vännen Susanne!

Lisan sa...

Hejsan, Tack för adwardsen jag fått. Jag har varit bortrest en tid och nu mått lite sämre en tid och inte hunnit kolla på min hemsida och inte heller arbetat på den på länge. Men swapen har jag hunnit med och fått massor av fina swap. Tusentack till er alla, jag ska ta tag i min hemsida och svara på era awdars mm när jag mår lite bättre.Kramis från Lisan

Camillas Kreativa sa...

Så himla fina recept kort både du och de andra gjort! Hoppas allt är bra med dig annars!?
kramar
Camilla

Lilla Pyssel Inger sa...

Ville bara säga hej till dig min vän och önska dig en riktigt trevlig kväll å en toppen vecka:) Kramis i massor från lilla vännen Inger:)

Erica sa...

Era swap kort är så härliga och underbara. En kul grej att göra. Både få pyssla och dela med sig av recept. Kan inte bli bättre. Det är ju de två bästa sakerna som finns :) kombinerat!

Ha det gott
Kramar Erica

Petra sa...

Härliga swapkort. Längesen jag var med i en swap nu, men det är roligt med alla fina kort och alla goa recept.
Tack, gulledej för snälla ord om mitt vintagekort. Det gladde mej verkligen.
Kramar
Petra

Kamilla sa...

ÅÅå vilka fina swapkort!!!
Jag har typ en miljon olika reeptkort som ligger i lådan, jag undrar om man kanske skulle BIA ihop dem?
Kram kram

Anonym sa...

Hej gumsan! Ville bara kika in här och önska dig en fin kväll och vecka! Hoppas det är bra med dig, gubben och kissarna!

Många bautastora sommarkramar till dig min goa vän från din vän Susanne! :-)

Busan sa...

Hej vännen! Hoppas så du snart mår bättre, vet ju hur tuff fibron kan vara och så har du din nacke också. Inte blir det lättare då. :(
Tack snälla för tipset med hårfönen på lägsta styrka - ska prova det med och på allra lägsta och en bit ifrån så inte allt flyger iväg.. hi hi... Blir så glad att du tyckte det såg bra ut som jag embossat till dopkorten. Gör inte heller det ofta för är lite bökigt. Går framåt men väntar på min beställning med papper från Pysseltagen men verkar ta ett tag så jag får hålla mig till tåls. :)

Har faktiskt gått på dräkten och blusen/skjortan med strykjärnet idag igen och är helt slut. Det ser för bedrövligt ut och min man har ringt runt i alla affärer på milsavstånd men finns inte en dräkt någonstans. Kanske är det inte sååå hemskt längre men när man stått över det ett tag ser man inte riktigt hur det ser ut så hoppas det ser okej ut i alla fall när jag tittar på det imorgon.:)Får hoppas några änglar tittar förbi i natt och hjälper mig!!! ;)
Var rädd om dig och krya på dig massor!!! Sommar-kramar Busan

Pernol sa...

Hej gumman!
Mitt KAOS kort kom i fredags: Så otroligt fint det var!
TACK för ditt receptkort! Det verkar vara ett smarrigt recept!

kjaaam Pernilla

Inger Harding sa...

Hei kjære bloggvenn :)
Her var det mange kjempefine kort!!
Håper du har det bra.
Ha en fin dag!

mange klemmer fra meg :)

Lilla Pyssel Inger sa...

TACK snälla gulliga vännen för din kommentar om mina KAOS Awards då är jo så himla snäll och god:) Jag är ok är lite trött och sliten men det är ok! Hoppas du har det bra och mår bra min vän, ha en riktig trevlig onsdags och sköt om dig:) Kramis från lilla vännen Inger:)

Karina sa...

Hej vännen
Jag var lite tidigt ute med julrecepten;O) Dom kan vi vänta med tills nämare jul. Eftersom jag är så fruktansvärt sugen på godis hela tiden så tänkte jag att vi kunde byta jul godis recept. Vi får se. Kanske inte är någon annan som är intresserad. Tack för lånet av bilderna.
Jag har bara gjort ett kaos kort än så länge men kanske det blir 2 till ikväll. Men jag vet inte vem jag ska ge dom till? Svårt!!
Snart ska vi ut och gå en lång kvällsrunda med min syster och svåger och deras hundar. Ska bli riktigt skönt. Just nu sitter jag som en latmask med datorn på uteplatsen och kollar gubben när han lukar. Kanske ska gå och hjälpa honom? Eller inte?
Ha en trevlig kväll.
Kramar Karina