tisdag 4 augusti 2009

En till KAOS award!


Jag har fått en till KAOS award av gulliga Inger, jag blir verkligen rörd till tårar för att ni ger mig så många KAOS awarder. Denna är den tredje jag får och jag blir alldeles förstummad. Tusen, tusen tack snälla goa vänner!! :)

Tusen tusen TACK snälla, söta, rara Inger vad du är goo och snäll mot mej!! Som ger mej en sån jättefin KAOS award!! Jag blev verkligen superglad!! :D Bilden har jag lånat från Ingers blogg då den inte har kommit i min postlåda ännu. Nu får jag tänka till lite extra vilka som ska få awarderna i sin tur av mig.

Jag fick denna KAOS award med denna motivering:

Min tredje KAOS Award går till min underbara blogg vän Lena Be med följande motivering:

Tack snälla Lena för din omtanke alla fina, snälla och goda ord på min blogg och din fina vänskap som betyder jättemycket för mig. Du har blivet en riktig god och trogen blogg vän som jag uppskattar jättemycket och du betyder mycket för mig. Du är värkligen en god vän och jag är så tacksam och glad för att just du är min vän. Jag håller också med andra som säger att dina "Swapkort" är helt underbara och så fina att titta på. Du har hela tiden utvecklas att göra dina Swapkort och är säker på att det kommer fortsätta. Jag ser mycket fram i mot att se flera av dina underbara Swapkort och annat i framtiden.
Massor med hälsningar och kramis från din vän
Lilla Inger
Free Signature Generator

Free Signature Generator

5 kommentarer:

Lena sa...

Åhhhhh, Grattis Lena till denna fina KAOS. Hon är otrolig Inger att få till saker, så fina att man finner inte ord. Du har gjort dig förtjänt av den! Kram

Busan sa...

Stort GRATTIS till din nya KAOS-award!!! :) Kan bara säga att jag så väl förstår att du får dem för du är så duktig så den är verkligen välförtjänt.
Tack snälla för berömmet på min blogg. Blir så glad!!! :) Vet det strular ibland med kommentarerna men förstår inte varför - är helmysko.
Efter allt som hänt här har jag mer migrän och är sämre i fibron - ja, du vet nog hur det är - så är därför jag inte är så aktiv på bloggen just nu eller med pysslandet. Är en del annat jag måste göra nu också men så länge lägger jag ut fler bilder på asken. Är nog det jag blivit mest nöjd med av allt jag gjort så gäller passa på att visa allt på den... ;)
Sommar-kramar och stort GRATTIS igen till dig!!! Hoppas du mår bra.
Busan

Anonym sa...

Fanfar... STORT GRATTIS igen till din nya award!!! Du är verkligen värd dem för du är så otroligt duktig och har verkligen utvecklats mycket och är en så otroligt fin människa! Blir sååå enormt glad för din skull min goa vän!!!

Hoppas du haft en bra dag trots tandläkarbesöket och att du inte har alltför ont idag!
Sköt om dig gumsan, love ya!!!

Bautakramar från din vän Susanne!

Lilla Pyssel Inger sa...

Vad kul att du blev GLAD Lena då blir jag GLAD, du är så väl värd awarden ska du veta:) Det är som andra tycker också det är dig välförtjänt verkligen. Är självklart jätteglad också över att du tyckte om själva Awarden och det är KLART att du fick använda bilden från min blogg den är jo din!!! Jag kommer att sända Awarden till dig i dag så har du tur så har du den i morgon men senast fredag i alla fall! Grattis igen min vän och tack för att du är min vän och finns. Ha en underbar dag och sköt om dig, kramis i massor från lilla vännen Inger:)

Karina sa...

Hejsan min kära vän.
Förlåt att jag inte hörde av mig igår när swapkorten kom. GUUUUUUUD vad dom är fina allihopa. Jag tog med dom till jobb och visade alla som ville se. Dom är rätt trötta på mig nu ;o)
GRATTIS till dina KAOSar. Jag kan ske sa det sist men grattis igen;o) från den förvirrade.
Jag fattade först det som du hade fått en "bara" men det var ju tre stycken. Dom är du väl värd. Men du får det ju lite "lättare" att dela ut dina som har hela 9 stycken att ge bort. J...lar vad det är svårt att välja vem som ska ha dom.
Ha nu en trevlig kväll.
Kramar Karina