måndag 17 augusti 2009

Ännu en KAOS Award till mig!!


Kan ni tänka?... Jag fått ännu en KAOS Award!!! Helt otroligt!!
Denna gång av min snälla, goa & söta vän "Pernol"
Hon var min allra första bloggvän och det betyder sååå mycket att få den av just henne!!! Tusen tusen TACK Pernilla vad du är goo och snäll som ger mej en sån otroligt vacker KAOS award, & blå är den dessutom, min favoritfärg!! :)
Jag blev verkligen superglad!! :D
Bilden har jag norpat från "Pernols" blogg då den inte har kommit i min postlåda ännu. Nu får jag ta en rejäl funderare på vilka som ska få den av mig. ;)

Jag fick denna KAOS award med denna motivering:

Du är min första bloggvän och har en speciell plats i mitt hjärta. Dina kommentarer värmer alltid. Tack för att DU finns!

TACK för att DU finns Pernilla!!

15 kommentarer:

Lena sa...

Snygg KAOS du har fått Lena. Grattis till dig, den är du värd. Kramiz från Lena

Hanna sa...

Hej!

STORT GRATTIS till KAOS awarden, den är du verkligen värd, Lena! Du är så fantastiskt duktig och skapar såå mycket fint.

Ha det bra!
Stora kramar från Hanna

Kamilla sa...

ÅÅå vilken fin KAOS du har fått, du förtjänar den sååå mycket!!
Kram kram

Lisan sa...

Jätte tjusig KAOS du fått. Grattis!
Idag kom min från dig i postlådan. Oj så fin den var. Tusen tack!
Läste din kommentar på min hemsida. Nu fattar jag, tack.
Undrar över mitt KAOS kort. Är det som du stämplat det motivet eller är det ett papper som är så fint?
Kramis Lisan

lk46 sa...

Grattis vännen... jag fick en lika fin *LER*
Jag fick ditt mail och det är helt Ok med mig, jag ställer upp på vilket som beslutas!
Nu har jag semster 2½ vecka kan du tänka dig!!!
Massor av kramar från lene

Lena sa...

Hej!
Ush vad tråkigt när det inte fungerar. Hoppas att det snart löser sig för dig, så du kommer ut på nätet.Ha en bra dag. Kram Lena

Lilla Pyssel Inger sa...

ETT JÄTTESTORT GRATTIS Lena till ny KAOS Award igen:) Du är verkligen värd det för du är en riktig fin och underbar människa å du har verkligen utvecklas i ditt skapande DU ÄR DUKTIG min vän:) Ha en toppen dag massor med kramis från din lilla vän Inger:)

Busan sa...

Tack snälla goa vännen för det underbara kortet jag fick av dig och KAOS-awarden som är så underbar. Jag har legat och tittat på dem så och du gjorde mig så glad med dina ord och kommentarer. Kan inte tacka nog för allt stöd och uppmuntran jag fått av dig när det varit så jobbigt här. Känner att humöret och krafterna är på väg tillbaka idag igen och jag tar det lugnt så att det ska fortsätta så. Tack snälla än en gång för att du får mig att tänka till att jag måste vara rädd om mig.
Vet du är så duktig på att göra kort och ännu mer nu när jag fått se det du gör i verkligeheten. Insidan på kortet var ju också så arbetad och dessa droppar i blommorna.... ja, du ska veta att jag är både rörd och så tacksam.
Kortet till din farbrors fru är så fint - har aldrig sett något i den stilen innan men duktig du är att få till det så bra med mycket känsla också i kortet.
Och så till sist - STORT GRATTIS till din nya vackra KAOS-award!!! Du är så väl värd den liksom alla de andra och har suttit och njutit av den och ditt kort en bra stund nu... :)
Var rädd om dig och tack för att du är så omtänksam och för allt stöd.
Sommar-kramar Busan

Pernol sa...

Varsågod! Den är du värd!!!
Jag har färgat papperet själv med stämpelfärg och en makeup svamp. Jag klippte itu svampen i små delar och kletade på lite stämpelfärg. Sen stämplade jag fjärilarna lite svagt utanpå med distress ink antique linen.
Kul att du tyckte om den! :D

kjaaaaam Pernilla

Erica sa...

Här har det kommit massa fint. Bara älskar kortet i det förra inläget. Super vackert.

Ett stort Grattis till din nya KAOS. Den var jätte fin.

Kramar

Anonym sa...

Hej Vännen!
Nu är jag äntligen tillbaka! =) Men det har varit otroligt tungt & massor med problem som jag fortafarnade inte fått ordning på. Jag är glad att jag nu fått orken & inspirationen tillbaka & nu är jag full med inspiration igen! ;) Är glad att du ha har undrat & brytt dig om mig, det värmer mitt glada men även sorgsna hjärta!

Tack för att du finns! Många kramar Ulrica

Busan sa...

Krya på dig massor vännen och hoppas du kan ha det så bra det bara går och inte ska till tandis på länge nu. Brukar tänka att jag gillar tandläkare bäst så länge jag slipper gå till dem... men det måste man ju i mellanåt.
Och hoppas din dator snart är "hel" igen och försök sitt så lite du kan vid din mans när du blir sämre. Jag kan inte heller den biten med datorer utan det är min man med som sköter det när det strular. Hoppas du kan pyssla lite snart så det inte blir så drygt att ha så ont. Tycker man glömmer smärta lite när man gör något man trivs med och som inte gör en sämre. Här har blivit förkylt men det gör inget - måste ju ändå vila. Började lite på dop-korten igår och det var så roligt - som jag längtat efter att kunna pyssla igen!!! Så ska försöka en liten stund idag med. :)
Var rädd om dig och krya på dig!!!
Sommar-kramar Busan

Inger sa...

GRATTIS med den fine awarden Lena!
Ønsker deg en riktig fin helg min bloggvenn :)

mange klemmer, Inger :)

Anonym sa...

Hej min kära vän!

Jag har ngt till dig i min blogg för att du är du & en fantastisk vän! =) Jag skulle även vilja ha din adress för att jag håller på att altra en RAK-bok, du kan läsa mer i min blogg.

Ha en bra dag, kramar Ulrica

Petra sa...

Grattis till KAOS-awarden. Sååå fin.
Ha en skön helg.
Kram
Petra