fredag 21 augusti 2009

Jag har fått en Award


Tack snälla, gulliga Ulrica "Mysmumlan" för denna award! :)
Jag blir så stolt och glad när jag får awarder och känner mig så hedrad!!
Tack snälla vännen för att du tänkte på mig denna gång!! :)

Eftersom jag redan har fått denna award för inte så länge sen så gör jag helt enkelt så här...
De som vill ha den får ta den till er! Varsågoda! :) Ni är alla värda en award!! :) Dels är ni så kreativa allihopa och dels är ni så snälla som lämnar spår efter er i min blogg, varje gång ni hälsar på och skriver en rad så blir jag oerhört GLAD!! :D
Lämna gärna ett spår och tala om att ni tar till er awarden så jag kan hälsa på er.
Varsågod och ta den nu!

Till mina vänner: Nu funkar min dator igen tack och lov! Så himla skönt att få sitta vid min egen dator igen istället för gubbens där jag alltid får sån värk. Jag sitter helt enkelt bättre vid min så det är så bra att gubben nu har fixat den. Tack älskling!

13 kommentarer:

Lena sa...

Hej Lena!
Ibland är det bra att ha en gubbe du, hi,hi. Hos oss så är det jag som får stå för det tekniska med datorn. Skönt att du är ute på banan igen.
Här regnar det med nu. Annars har det varit klibbigt och kvavt här. Talas om åska igen. Hoppas ni får en trevlig tur till Dalarna då. Tur för plånboken att det inte blir på lördagen kanske. Men du, det finns ju alltid webbutiker,ha,ha. Ha en trevlig helg¨. Kram Lena

Busan sa...

Hej vännen! Hoppas du får en jätte-mysig helg och att du kryar på dig så du blir lite bättre när du har din egen dator igen. Och grattis till din award - den är bara sååå fin och du är så väl värd den!!!
Har beställt lås som Inger hjälpte mig hitta så nu ska jag snart försöka mig på en väska med sådant lås. Har ju gjort en väska innan men den var ju med öljetter och de blir så svåra att öppna och stänga så får jag rätt på detta kommer det bli mycket bättre!!! :) Och snyggare också!!! :)
Ha det så bra du bara kan och tusen tack igen för det underbara kortet - blir så glad när jag tittar på det och tänker på det!!!
Sommar-kramar Busan

Pernol sa...

Hej min vän!

Grattis till awarden!
Du har tur du som har en gubbe som fixar datorn åt dig! När sånt händer mig, alltså datafel, måste jag fråga lillebror om hjälp. Om han nu har tid vill säga. Men min lillasyster var ju så snäll mot mig. På hennes jobb stod en dator som ingen använde och ingen ville ha. Då tog hon hem den åt mig. Hur snällt som helst! Nu har jag inga som helst problem med datorn! Hi, hi!
Här regnar det nu. Det är väldigt råkallt i luften och det luktar höst. Det är lite mysigt på hösten tycker jag. Då kan man vara inne o tända ljus och mysa. Och scrappa utan dåligt samvete. Thihi!

Ha en trevlig helg!
kjaaaaam Pernilla

Susanne sa...

Hej gumsan! GRATTIS till din fina award från Ulrica! Den är du väl värd vännen! Vad bra att Kjell fixade till din dator, skönt att få ha din egna igen där du sitter bättre! Hos oss är dat jag som sköter det tekniska med datorn (och annat oxå för den delen) och blir det för svårt för mig så har vi ju vår vän Fredrik som alltid är så duktig och alltid ställer upp. :-)
Ha det gött min govän!

Kramisar Susanne

Lilla Pyssel Inger sa...

GRATTIS vännen till Awarden vad kul och du är så värd den så:) Ta åt dig passa på och njut:) Å vad bra att du har fått i gång din data, vilken snäll gubbe du har som har lagat den åt dig:)Välkommen tillbaka min vän, sköt om dig och ha en toppen helg. Kramis från lilla vännen Inger:)

Busan sa...

Grattis igen till din award!!! Måste bara fråga om den fina KAOS-awarden jag fick av dig och kortet också.
Är det stämplar som du själv har gjort mönsterpappert på framsidan på kortet och inuti med på det som jag fick av dig!?! De gröna fjärilarna och också de rosa inuti?

Och är det stämplar - grinden, snirklarna och flickan som du stämplat på KAOS-awarden också!?! Eller är det färdiga papper som är så som du köpt med de mönsterna på!?!
Blev så osäker när jag satt och tittade på det och bara måste fråga för det är så fint!!!!
Har ju sett på nätet någon tjej som gör egna mönsterpapper med stämplar men verkar så jättesvårt...
Hoppas du har en bra dag Lena och att du kryar på dig riktigt efter du satt vid din mans dator. Här är det helt okej och solen skiner och jag väntar bara på klartecken om dopkorten är godkända innan jag visar dem för er. Hoppas på en liten pysselstund idag också... :)
Sommar-kramar till dig och krya på dig massor!!! Busan

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej och god morgon på dig min vän:) TUSEN TUSEN TACK för alla dina kommentarer hos mig som gjorde mig så GLAD:) Tack också för ditt förtroende med mig som DT vi får se det kanske blir prestations ångest så jag inte får till något ha ha ha
Du är så gullig Lena och din omtänksamhet värmer mycket och betyder mycket för mig:) Önskar dig en underbar söndag och hoppas att du får må jättebra:) Kramis i massor från din lilla vän Inger:)

Busan sa...

Hej vännen!!! Ja, tusen tack för länken till Tim Holtz - jösses säger jag bara med grejer och tekniker och jaaaa, vilken kreativ karl!!!! Det finns såna med.. he he... ;)
Försökte kolla Netto sidan men det fungerade inte just nu med deras reklam-blad. Det är ju en vanlig matvaruaffär... men som har lite saker för oss tjejer också!!! :)
Ska sätta mig och kolla mer på Tim Holtz sida och ska bli spännade att se din beställning också - det är ju så kul för det finns ju så massor med saker och nytt kommer hela tiden!!!
Tack för att du förklarade både med KAOS-awarden och kortet hur du gjort - nu förstår jag precis och du svarade på allt jag undrade - bara jag som var lite trött att få ihop vad jag menade igårkväll.
Vi hade sjungit lite singstar och det är ju så kul men jag vill ju vinna... så tar ut mig lite mycket ibland när jag koncentrerar mig intensivt... ;) Läste hur kul du och Sussie haft när de hälsade på dig och ni sjöng Karaoke så blev så sugna här att vi plockade fram vår singstar... har inte haft den framme sedan det var så struligt men nu mår jag ännu bättre och allt går på rätt håll. Tack snälla för all stöttning - det har betytt så oerhört mycket för mig och jag hoppas du känner att du verkligen har hjälpt mig genom det som hände.
Hoppas du har det så bra du bara kan idag!!!
Sommar-kramar Busan

Lena sa...

Hej tjejen!
Vilken himla osis att du missade att åka och kika på bilar, synd om dig,ha,ha. Nä, självklart så väljer man ju att scrappa,ha,ha. Här är det helt ok. Solen visar sig här med och sånt tycker man om! Ha en jättebra dag och hoppas allt är väl med dig. Kram Lena

Anonym sa...

Hej på dig! Tack för ditt roliga besök hos mig i mitt senaste inlägg! Tack oxå för tillrättaläggandet om orten och grottorna, ska genast gå in och ändra det!
Hoppas du fått en underbar dag när du slapp följa med och titta på bilen så du fick scrappa istället, mycket roligare!:-) Han klarar sig säkert själv, hehe!
Tack för det trevliga samtalet i fredagskväll, alltid så kul att få höra din röst!
Hoppas du mår så bra du kan och att huvudet och nacken bara blir bättre och bättre nu när du är färdig hos tandläkaren!
Tänker på dig!
Bautakramar från Susanne

Anonym sa...

Hej svejs! GRATTIS själv vännen... visst är det kul att få sina alster publicerade?!!
Kram Susanne

Karina sa...

Hej vännen. Sitter här och vänta på att doktorn ska ringa. Jag vaknade med ett värkande öra som är aldeles igen svullet till långt ner på halsen. Jag gilla inte att springa till läkaren men jag måste för jag ha så jä....la ont. Mysigt att du fick scrappa lite eensam utan några störningar;O) Hoppas att det blev många fina alste. Ska du få hemleverans? Villken lycka jag förstår att du längtar.
Ha en bra dag.
Kramar Karina

Busan sa...

Ett stort GRATTIS till att du blev publicerad i Scrapp-booking butikens galler - är så glad för din och Sussies skull men inte det minsta förvånad - ni är jätteduktiga!!!
Ska vila nu men ville bara skriva en liten hälsning till dig för blev så glad för din skull!!!
Sommar-kramar Busan