fredag 28 augusti 2009

2 Jättefina Awards

Jag har fått två stycken Awarder av snälla Hanna , Tusen tusen TACK för dom gumman! :) Jag har även fått dessa awarder från snälla & goa Busan! Tusen, tusen TACK för dom vännen!! :) & Jag har även fått dessa awarder från snälla & goa Pernilla "Pernol"! Tusen, tusen TACK för dom min kära vän!! :)

Jag är sååå glad och stolt för att jag fick dessa awarder av dessa tre härliga tjejer,
titta här vad fin den första är, någon sådan har jag aldrig sett förrut!Jaa då ska jag då dela ut dessa till några kreativa tjejer som jag tycker är så väl värda dom! :) Tyvärr är det några tjejer jag inte kan ge dom till, hur gärna jag än skulle ha velat, men dom vill inte ta emot awarder och det respekterar jag. ;)
Här kommer dom; kom ihåg ni andra att vill ni ha dessa awarder så varsågoda och ta för er! Jag har dåligt minne och kan ha missat någon. ;)

Nettan Scrapbooking4you
Sussie
Pernilla "Pernol"
Karina
Ulrica "Mysmumlan"
Pernilla
Lene
Inger
Busan
Erica
Lisan
Carina "Cajaba"
Kamillas krypin på nätet
Emelie "Wildärtan"
Camilla Holm

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hej gumman! 1000 Tack för de fina awarderna!!! Den övre är verkligen jättesöt och jag har aldrig sett den tidigare heller! Du gör mig alltid så glad, vet du det?!!

Hoppas du får en trevlig helg med mycket pyssel!!!

Kramis från Sussie

Lilla Pyssel Inger sa...

STORT GRATTIS TILL DIG och dina AWARDS och JÄTTESTORT TACK FÖR ATT DU GER DOM TILL MIG VAD DU ÄR GULLIG:) Visst fick jag mycket fint av Lene helt underbara presenter som jag blev överlycklig för:) SJÄLVKLART får du också komma på besök och kan jag lära dig något så självklart hjälper jag till:) Önskar dig en underbar helg, var rädd om dig:) Kramis i massor från din lilla vän pyssel Inger:)

Busan sa...

Ett STORT GRATTIS till dig och dina vackra awarder och tack snälla för att du ger dem vidare till mig med!!! Gissa om jag blev jätteglad när jag kollade min blogg och vet ju du blir så glad med när du får dem. Dessa har jag inte heller sett och längtar efter att lägga in dem på min blogg... :)
Hoppas du har en jättefin helg också - här är det sport för hela slanten men försöker pyssla lite under tiden för det är ju så kul också!!! Tack snälla igen - you made my day!!!
Grattis och sommar-kramar från Busan

camilla sa...

Tack snälla vad gulligt av dig att ge mig awardser ,det är alltid roligt och jag blir sååå glad!!!
Den första var ju jättefin =D
Kramar
Camilla

Kamilla sa...

ÅÅÅ Lena :D jag blir så GLAAD!!!
Tusen tack, snälla goa vännen :D
Kramar i massor!!!

Busan sa...

Hej vännen! Var bara tvungen... du har något att hämta i min blogg - du är så snäll så måste bara ge tillbaka dem men du behöver ju inte ge dem vidare igen. Hoppas du har en mysig helg!
Sommar-kramar
Busan

Pernilla sa...

Tack så väldigt mycket för awarderna, jag blir såå glad.
Hoppas helgen har varit trevlig.

Kram Pernilla.

Camilla sa...

Hej igen... =D
Du har något att hämta inne hos mig!!!
Kramar
Camilla

Lisan sa...

Tusen tack för awarden!
Vilka jätte fina kaos awards du har fått, grattis till dom och alla awards. Ha en underbar dag.
Kramis från Lisan