måndag 24 augusti 2009

In Memory


Jag har gjort en layout på Mickey som minne efter honom, som jag faktiskt för en gångs skull blev ganska så nöjd med. Förutom då att allt blir snett som vanligt då jag gör något, både texten och siffrorna lutar som tornet i Piza, men det ser ni ju själva. Men jag tycker inte den känns klar för mig riktigt, jag skulle velat haft plats för en "dödsannons" eller nåt liknande också så det måste jag nog göra ändå och ha den på sidan om. Så kanske det blir lite mer färdigt för mig om ni förstår hur jag menar. Ni tycker nog jag är väldigt knäpp, men då får ni väl tycka det. ;) Så tungt som det har varit efter denna katt har det aldrig varit förut, jag har haft några katter och även hundar i min närhet. Endera har jag ägt dom själv eller så har nån nära släkting ägt djuren i mitt liv. Men med Mickey var det ett sånt speciellt förhållande mellan honom och mig, han var helt enkelt en underbar katt med stor personlighet som nästan var mänsklig. Dessutom så bodde vi ju så länge tillsammans, han blev ju 21 år och jag flyttade ju till honom då han var 4 år. Så 17 lyckliga år fick vi tillsammans.

Till denna använde jag mig av, Papper från Panduro & Graphic 45 som jag distressat kanterna på. Panduropapperet klippte jag ut swirlen ifrån och blingade den, + att jag använde en massa Bling i övrigt på Lo´n. Av Graphic 45 papperet som blev över efter att jag distressat det, tillverkade jag veckade blommor. + en av Sussies Retroblommor som hennes barn stansade ut åt mig då dom var här. Tack för den Sussie! Den satte jag också bling på. En reva, Öljetter, Organza i brunt med tassar på och svart Spets runt fotot. Thickers från American Crafts. Alfabets Stickers från K & Company. Ett Kakpapper, en Charms och några röda Rosor. 4 Röda Blinghjärtan, som är en från oss vardera i vår lilla familj. Vid årtalen satte jag en "stjärna" vid födelseåret och gjorde ett blingkors vid året då han dog (alltså detta år).

Här nedanför ser ni några detaljbilder på delar av layouten.

12 kommentarer:

Lena sa...

Vad fint du har gjort Lena. Jag blir så rörd när jag ser den...Du är inte ett dugg knäpp. Att mista en familjemedlem är så jobbigt och nu har du gjort ett fint minne efter honom. Din Lo är superfin och du ska vara stolt och nöjd med vad du gjort.Kram Lena

Pernol sa...

Jag kan inte bli annat än rörd när jag ser den! Så vackert minne av en kär vän!

Jag tycker inte alls det är konstigt eller att du är knäpp. Jag skulle bli helt förstörd om Chiqita skulle gå bort. Hon är ju en sån speciell katt! Så förstående och go! Jag förstår dig fullt ut!

kjaaaam Pernilla

Pernilla sa...

Vilket fint minne du har gjort av din katt. Jättefint.

Kram Pernilla.

Erica sa...

Den är jätte fin Len. Helt underbar LO. Det gör inget att bokstäver och annat lutar. Tycker inte allt skall vara rakt på LO.

Och inte är du knäpp. Du har ju förlorat en familjemedlem. Fortsätt att göra minnen efter honom det hjälper.

Kramar Erica

Lilla Pyssel Inger sa...

Å vad fint min vän man blir helt tårögd tycker det var ett mycket fint sätt att minnas på:) Jag hade en hund för många år sedan och var knäckt i flera månader när han gick bort. Tänkte länge på att skaffa en ny hund men det har inte blivet av!
Så jag forstår mycket väl värt du kommer i från min vän och du är inte alls konstig eller knäpp du saknar en god vän och det har man rätt till! TACK GOA VÄNNEN för dina ord hos mig du är ALLTID så himla GOD och SNÄLL å jag uppskattar det JÄTTE MYCKET ska du veta:) Jag lovar att ha det jättetrevligt med Lene när hon kommer i dag det känns nästan som Julafton och jag väntar på att tomten ska komma:) Nu är jo inte Lene tomten men för att beskriva känslan så att du kanske forstår ha ha ha Sköt om dig och ha en trevlig dag :) Kramis i massor från lilla vännen Inger:)

Lisan sa...

Jättefin layout du gjort på Mickey. *Jag gjorde oxå en LO på min goja som jag hade och saknar väldigt mycket. Tittar på den då o då och minns honom.
Låter skoj nu med ny swap omgång. Jag ska börja kolla recepten riktigt nu o bestämma vilka som jag ska ha. Ha det så bra, kramis från LIsan

Busan sa...

Vad fint du har gjort - blev så rörd att Pussan (vår äldsta katt) märkte det och kom direkt... ja, som du förstår så vet jag väl vad du menar med att vissa katter är så mänskliga och vissa berör oss mer.
LO:n är så fin... detta blev ett mycket fint minne av Mickey och nog kan du få in en "döds-annons" på sidan!?! Tycker det lät som en riktigt bra idé och jag kommer försöka göra som dig nästa gång vi förlorar en av våra katter - fast jag fasar för att det någonsin ska hända igen så händer det ju ändå.
Var rädd om dig vännen och hoppas du är riktigt nöjd med att ha lyckat skapa ett så fint minne. Ha det så bra du kan!!!
Bamse-kramar Busan

Anonym sa...

Hej min govän! Vilken fin layout du gjort på Mickey! Nu har jag ju fått äran att ha sett den i förväg och den är verkligen perfekt för Mickey! Du är inte alls knäpp, inte på något vis! Klart du ska göra den på ditt sätt och det som känns rätt för dig så du blir nöjd, det är det enda som är viktigt. Som du vet så har jag ju gjort en på vår katt och den är inte världens bästa layout men jag är ganska nöjd med den ändå. Den finns långt ner i min blogg då det var längesen jag la in den där om du vill kika på den igen. Skriv "Tusse" i min sökruta så borde den komma fram.
Visst kan du ha en dödsruna på lo'n, den ryms nog och om du vill gömma den så kanske du kan få in den bakom fotot på nåt sätt eller att du skriver lite på baksidan av lo'n, det brukar jag göra ibland.

Jag gillar verkligen Mickey-lo'n, tycker att den är perfekt och välgjord även om det lutar lite, men jag tycker att det är en del av charmen med scrapping, allt behöver inte vara rakt och perfekt, eller hur?!
Jag brukar också lyckas med det ibland men när det väl sitter där så är det oftast försent att ändra på så det brukar bli bra i slutänden ändå.
Hoppas du får en fin onsdag och att Nettan och du får roligt när ni träffas! Hälsa henne från mig om du vill! :-)
1000-tals kramar från Susanne!

Carina W sa...

Hej!
Jättefin LO du gjort.Spara den väl!

Kram!

Karina sa...

Hej vännen. Verkligen fin LO du gjort. Så detaljerad. Jag gillar den väldigt mycket. Vet du? Du är inte alls knäpp ( kanske lite annars hade livet varit tråkigt ;O) Att man älskar sina djur är ju det mest naturliga och då vill man ju hedra minnet av dom. Din lilla kisse var underbar och då är han värd endast det bästa även efter att han gått bort.
Mina öron är mycket bättre. Nu verker dom inte längre men jag har jämnt lock för dom och får säga VA! hela tiden. Men det gör inget bättre det än att det gör ont.
Hoppas att du får en bra dag. Visst var det idag du skulle få hemleverans? Ha det så trevligt.
Kramar Karina

Wildärtan sa...

Jag tycker inte du är det minsta knäpp - det är väl en bra idé med en dödsannons! Kör på det:-D

Tack för påhälsningen, Lena:-)

NetteR sa...

Vilken fin layout. Har också tänkt scrappa om förlorade familjemedlemmar men har inte kommit mig för det ännu.