tisdag 4 augusti 2009

Blogcandy


Ännu en blogcandy kan jag tipsa om, denna gång är det hos min vän Kamilla. Godiset kommer i denna superfina väska, som hon gjort, visst är den jättefin? och den är välfylld kan jag lova! WOW :P På söndag den 6:e september så drar hon en vinnare.

Free Signature Generator

Free Signature Generator

5 kommentarer:

Norskan Inger sa...

Å vilken fin bloggcandy:) Jag kan jo inte länka själv är helt oduglig när det gäller bloggen. Min kära dotter är den som hjälper mig att hämta hem awards och annat, men nu har hon flyttat till Stockholm så kan bara få hjälp när hon är här hemma på besök tyvärr!!! Väl sån är livet man kan inte allt och det är väl inte meningen heller eller hur. Önskar dig en underbar dag min vän och hoppas allt är bara bra med dig. Massor med kramis och bästa hälsningar från lilla vännen Inger:)

lk46 sa...

Hej vännen!
Ja då kom swappen idag och det var jätte fina kort! pernilla har ju Créne caramel. Det var så nära att jag också tagit det.
Ha en bra dag!
kramizar från Lene

Anonym sa...

Hej vännen! Idag kom swapkorten till mig oxå och alla var jättefina!!!
Hoppas det gick bra för dig hos tandläkaren idag, har hållit tummarna för dig! ;-)

Vilken vacker blogcandy Kamilla har! Måste ta chansen att vinna det även om jag vet att jag inte brukar ha sån stor tur.
Bautakramar till dig trollet från din vän Susanne!

Pernilla sa...

Jag kom hem idag efter att jag har varit i husvagnen i några dagar. Swapkorten låg innanför dörren och dom var väldigt fina.

Kram Pernilla

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig igen min vän:) Tack för kommentaren och besöket hos mig:)DU HAR NÅGOT ATT HÄMTA HOS MIG, sköt om dig och ha en riktigt trevlig kväll. Kramis från lilla vännen Inger