måndag 17 augusti 2009

Trifold card


I slutet på juli fyllde min avlidna farbror´s fru, Greta 87 år. Jag gjorde så klart ett födelsedagskort till henne i ett papper som jag visste att hon gillade.
Hon gillar "folklore stilen" (lite röriga) mönster, det vet jag sen gammalt så det är klart det skulle vara ett sånt papper på hennes kort. ;)
Detta är mitt första trifold card / eller dubbelt Z-kort, som det också kallas.
Det är så kul att göra dessa kort med annorlunda vikningar och bra att kunna växla med ibland så inte alla behöver bli så "fyrkantiga". ;)
Till det har jag använt mig av ett vitt Cardstock, Papperet kommer från Basic Grey, Motivbilden kommer från Altered By Design "Angelic Whispers", Grattis stämpeln från Scraplyckan & en calligrafipenna. Vita blommor, röda Rosor och Blad.

När jag ändå är här och pladdrar, så vill jag vill passa på att säga:
Tusen tack för alla era snälla kommentarer!!
Jag blir så oerhört glad varje gång ni skriver en rad här & dom orden värmer sååå!!
Ha en underbar dag & sköt om er!


8 kommentarer:

Lena sa...

Hejsan vännen!
Snyggt kort du har gjort till Greta. Förstår hon blev glad. Det är jätteroligt att göra vikningar på korten som är annat än de vanliga.Den här kärringen är "tokig", Årets första julkort är klart, hi,hi. Ha det gott. Kram från Lena

Pernol sa...

Hej vännen!
Jättesnyggt kort du har skapat till Greta! Det där verkar vara en kul vikning... det måste jag prova! Jag borde egentligen fylla en bok med alla idéer jag ser och vill göra. När jag har tid att pyssla är det inte alltid jag kommer ihåg vad jag så gärna ville göra. *fniss*
Du har något att hämta i min blogg!

kjaaaaaaam Pernilla

Camillaskreativa sa...

Vilket fint kort du har gjort, den blir hon säkert jätteglad för!! Sitter på jobbet och för in en massa tråkig arkivdata, tyckte jag gjort mig förtjänt av en liten brejk så då passar jag på att titta in hos mina bloggvänner såklart...
Ha det gott!
Kramar Camilla

Petra sa...

Vilket jättefint kort du gjort till din farbrors fru. Helt underbart. Fina papper o fina färger.
Önskar dej en riktigt trevlig vecka.
Kram
Petra

Lilla Pyssel Inger sa...

HELT UNDERBART VACKERT MIN VÄN:) Du ska vara så nöjd med detta kort för det är hur himla snyggt som helst.
Färger ja allt passar så himla bra i hop:) Kramis i massor från illa vännen Inger:)

Annica H sa...

Man kan inte tro att detta är ditt första trifold? Jättesnyggt blev det! :)
//Annica H

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej och god förmiddag på dig min vän:) Hoppas allt står bra till med dig och att du har fått ordning på din dator så att du slipper ta gubbens dumburk! Det är så irriterande när en sådan sak som datorn inte fungerar man/jag är så beroende av den! Å vad GLAD jag blir över att du tyckte om dom sista mini väskorna du är alltid så snäll med mig:)Jag ska forsöka mig på en mall/beskrivning men det blir nog inte före om ca två veckor, får besök av Lene som kommer till mig på tisdag:) Ser så mycket fram i mot det och det ska bli så roligt att äntligen få träffa henne:) Sköt om dig och ha en toppen helg:) Kramis i massor från lilla vännen Inger:)

Carina sa...

Superfint kort du har gjort!! Har tänkt prova göra sådana men har inte kommit dit än. Hoppas allt är bra med dig, här är det hyfsat. Det har varit lite segt på bloggande i sommar, det blir kanske bättre när det blir höst. Ha en skön helg!!

Kramar