onsdag 26 augusti 2009

Jag har haft främmande

Idag fick jag jättetrevligt besök! Nettan från Scrapbooking4you i Vännäs och en del av hennes familj kom in på en fika, dom är på väg ner till Stockholm på en mässa. Det var så jätteroligt att äntligen få träffa henne, vi har kännt varandra i ca 2 år nu men bara haft mailkontakt hittills. Vi fick kontakt med varandra sen jag började handla i hennes internetbutik. Hon har jättefina scrapsaker så gå gärna in dit och titta er omkring, just nu är hon som sagt var i Stockholm och skaffar ännu mera snyggt till butiken. Oh vad nyfiken jag är på allt det fina hon ska ta hem, jag måste ju självklart titta in i butiken med jämna mellanrum sen så jag inte missar nåt snyggt!! ;) Jag måste ju naturligtvis visa vad jag fick av henne då dom kom, först och främst fick jag en jättejättefin KAOS Award av henne Tusen, tusen TACK för den Anette! :) Jag blev så rörd av att hon ville ge mig en KAOS Award och den jättefina motiveringen hon gav mig!! :)

På hennes blogg stod att läsa; Min tredje får Lena

För att vi blivit så goda vänner under den tid vi känt varandra via internet, och för den glädje jag känner varje gång du skrivit ett mail till mig. För att du skapar så fint med hjärtlig insats och med vackra färger. I morgon ska vi ses för första gången, och jag ser verkligen fram emot det :)



& på kortet stod det; Här får du en KAOS Award av mig. För att du har en underbar personlighet med kärlek och värme. Jag tycker att du skapar så många fina alster. Du ger mig glädje och inspiration.
Tack för dom orden Nettan! :)

Och kolla här vad mycket fint!! Wow så fina papper och band mm. mm. som jag fick!!
TACK så jättemycket för allt det fina Nettan! :)


Här är en bild på Anette "Nettan" & mej när vi sitter och fikar.


Ett foto på Nettan & hennes mamma.


Och ett foto på Åke, Nettans man. Lilla Engla gömmer sig bakom pappa för hon ville absolut inte bli fotograferad just då. ;)

Nu när ni hittar hit så hoppas jag ni vill komma in på fika flera gånger då ni är ute och åker, det var så jättekul med sånt trevligt besök. Vilken härlig sommar det har varit trots att vädret har varit uruselt!! :( Men oj vad trevliga besökare jag har haft som har lyst upp min sommar. Först Sussie med familj och nu Nettan med familj! Det har verkligen varit jätteroligt!!! :)

12 kommentarer:

Lisan sa...

Grattis!
SÅ skoj med både besök och KAOS kort som bara var sååå fint. Sen fina papper och annt pyssel. Rena rama julafton hemma hos er, eller hur!
Förstår att du är nyfiken på allt nytt som kommer till affären sen. Ha en skön vecka. Kramis från Lisan

Lena sa...

Grattis till ännu en KAOS Lena. Den är du absolut värd. Vilket trevligt besök du haft. Förstår det var trevligt. Fina saker du fick med. Dessa papper från Melissa Frances är underbara.Skönt att du är nöjd med sommaren. Det är fina minnen som man kan leva länge av. Ha det gott vännen. Kram Lena

Busan sa...

Ett STORT GRATTIS till din nya KAOS-award!!! :) Så fin den är!!! Det är verkligen din KAOS-dag idag!!!
Vilka härliga bilder på er du bjuder på - ja, det syns ni är goa vänner fast ni inte träffats förut. Och vilka fina papper och annat du fick av henne. Har lagt till hennes butik nu så jag inte heller missar något av allt fint de hittar på mässan.
Har idag varit så bra - hoppas det fortsätter så. Har till och med städat och flyttat om lite bland mitt pyssel så jag ska hitta det jag letar efter inför KAOS-awarderna - och nu är jag äntligen redo att ta itu med dem!!! :D Gissa om jag känner mig laddad!!! ;)
Ha det bäst och var rädd om dig. Tack snälla för du delar med dig av din toppendag - glädjen hos er spred sig hit och jag är så glad för din skull.
Sommar-kramar Busan

Hanna sa...

Grattis till Kaosen! Den är du verkligen värd.
Du har någonting att hämta inne hos mig!;o)
Ha det bra,
kramar från Hanna

Carina sa...

Hej!
Vad trevligt ni verkar ha haft det.Visst är det kul att träffa likasinnade.Jättefin KAOS den är du värd!
Textstämpeln har jag köpt i Ullared så jag vet inte vem som är upphovet till den. den.Men visst är texten vacker.

Många kramar!

Lene sa...

Åh Lena så kul att du fick besök av Anette!
Och grattis till den fina KAOS! Och så mycket fint du fått, visst blir man glad!
Ja jag har ju varit hos Inger, och gissa om det var trevligt!!!! Och som du kanske förstår så har jag myyyyycket med hem! *Fniss*
Vi hörs vännen!
Kramizar lene

Tiina sa...

Hej! Vad mycket fint du har på din blogg hit kommer jag flera gånger!
Ha en bra dag och grattis till KAOS awarden!!

Pernol sa...

Grattis till KAOSen!!! Vad kul att få trevligt besök!!!! fina grejor har du fått också! Kul att se vilka nyheter som kommer upp i Nettans webbutik!

Ha det bäst!
kjaaaaam Pernilla

Erica sa...

Låter som ett härligt besök du har haft. Grattis till KAOS awarden den avr jätte fin. Och vilken present du fick. Jätte fina saker.

Ha en underbar helg!
Kramar Erica

Pernol sa...

ÅÅÅ Lena, TACK så hemskt mycket för mitt födelsedagskort!!! Det är ju hur läckert som helst!!! I lila och grönt - mina favvofärger!
Tack än en gång!

Ha det bäst!
kjaaaaaam Pernilla

Anonym sa...

Hej min vän! GRATTIS till den fina KAOS'en från Nettan och vad mycket fint du fick av henne! Förstår om du blev jätteglad! Vad snäll hon är! :-)
Synd att inte lillan ville vara med på bild.
Nu blir jag också nyfiken på allt fint hon kommer att få hem, längtar!!! Nu har du iallafall mycket att sätta händerna i, ska bli kul att se sen! :-)
Sköt om dig och ha en riktigt trevlig helg!

Massor av kramar till dig govännen!!!

Lilla Pyssel Inger sa...

Å JÄTTESTORT GRATTIS till din underbara nya KAOS Award DU ÄR SÅ VÄL VÄRD DEN Lena:) Å vad jag blir avis att du har fått träffat Anette hon verkar så himla god och snäll:) Jag har haft lite kontakt med henne också då jag älskar hennes web butik å handlar en hel del där för mycket i bland hi hi hi Vad kul att ni fick träffas och ser fram i mot nya godsaker i hennes butik:) Kramis på dig vännen från lilla pyssel Inger:)