onsdag 12 augusti 2009

Födelsedagskort till svärfar


I början på juli fyllde min svärfar 70 år, vi var naturligtvis dit och grattade honom, jag hade gjort detta kort till Sven som han fick från oss.
Självklart fick han en present också. :)


Insidorna på kortet ser ut så här.



Jag använde detta material till detta kort: Cardstock & 4 olika mönstrade Papper från Maja Design. Textstämplarna kommer från Scraplyckan & Stämpelboden, Motivstämpeln från hÄnglar och stÄnglar. Pro Markers, Rub-ons och Stämpeldynor. Primablommor, Margeriter, Blad och Glossy Accents. Texten på sista bilden skrev jag helt enkelt ut på datorn, kan man inte sjunga och dessutom inte vill det inför en ganska stor grupp okända människor så tänkte jag att det kunde vá ganska ok att skriva texten "Med en enkel tulipan" inuti kortet istället. ;) Sen är det bara 2 Utstansade Daisyblommor, Bling. Distanstejp.

7 kommentarer:

Hanna sa...

Hej Lena!
Vilket underbart kort du gjort!
Så härliga färger och fina detaljer.
Du är såå duktig!
Ha det bra,
kramar från Hanna

Erica sa...

Vilket härligt kort. Underbara papper och väl komponerat. Svärfar blev säkert jätte glad :)

Kramar Erica

Lena sa...

Jag håller med om att det är ett fint kort du har gjort Lena. Blått med, så då förstår du att jag gillar det. Dessa Maja papper är så underbara. Kramar från Lena

Inger Harding sa...

Nydelig kort og lekkert papir!!!

klem :)

Anonym sa...

Hej! Så fint kort med jättefina papper och i blått - me love!!!
Klart att du skulle ha sjungit gumman!!!;-) Jag hade gärna hjälpt dig om jag bott närmare! ;-) Du och jag är ju en sån bra duo, eller hur?!! *skratt*
Ha det gott vännen och sköt om dig! Hoppas nacken och huvudet är bättre idag!
STORA kramar från din vän Susanne!

Lene sa...

Hej Lena.
Snyggt kort till en man, är svårt tycker jag att få till dem. Men du har klarat det galant!
Pappret är jättesnyggt!
Hoppas allt är bra med dig!
Kramizar från Lene

Lilla Pyssel Inger sa...

Å Lena min vän vilket vackert kort detta har du verkligen fått till:) Så himla ljuvliga färger och dekorationer ett riktigt sommar kort:)Han måste ha blivet så glad din Svärfar:)Hoppas du har det bra och mår bra min vän, ha en riktig trevlig kväll:) Kramis i massor från lilla vännen Inger:)