fredag 8 maj 2009

Väskkort & Mappar.


Först ut har vi här ett väskkort jag gjorde till min syster. Jag använde mej av papper från Crate Paper, Brads & Snöre till öppningen, jag Chalkade kanterna och dekorerade med två utklippta Fjärilar från WCG, som är stämplade på vit Cardstock med Big & Juicy Rainbow stämpeldyna. Verkligen härliga dynor!! Sen är det Prima Blommor och Liquid Pearls, både på blommorna och fjärilarna.
En beskrivning till väskkortet hittade jag HÄR
Sen kommer två mappar jag gjort åt mej själv att ha uppstämplade motiv i. Papperen jag använt kommer från Fancy Pants & Dream Street Papers. Blommor och Blad från Prima, Organzaband, Pärlor & så använde jag en Hörnstans.

På den sista bilden ser ni hur jag gjort "fickan" på insidan kortet. Jag hittade ingen beskrivning på internet på dessa mappar, så jag fick komma på en lösning själv.
Just på detta kort har "fickan" för låg "höjd" så jag fick helt enkelt göra den högre. Det var ju lätt fixat, bara att ta till ett par extra cm.


Så vill jag passa på att tacka så jättemycket för alla vänliga ord ni skriver!!
Att ni tar er tid och stanna upp & lämnar era kommentarer betyder massor för mej och jag blir så jätteglad!! :D

Free Signature Generator

Free Signature Generator

6 kommentarer:

lk46 sa...

men, men så fina saker! väskkortet är helt underbart!
mapparna är så fina och så bra att ha. du är duktig du Lena!

Kram från din vän Lene

Pernol sa...

Hej där! Vilka jättefina mappar du har gjort! Och väskan sen. Supersnygg! Vad du är kreativ och duktig!:D Jättesmart med mapparna!!! Jag tror att jag ska göra några till mig själv.
kramis
Pernilla
Trevlig helg!

Lena sa...

Jättsnygg väska och mappar du gjort. Verkligen fina och de ser väldigt arbetade ut. Bra ide med mapparna. Kanske man ska pröva på. Ha det gott. Kram Lena

Marie-Louise sa...

Väskan är jättefin och för att inte tala om mapparna sen! Jättebra idé, jag gjorde ju ett "hemarkiv" till mina motiv men det va ganska tålamodskrävande. Man ska verkligen inte krångla till det för sig, dina är toppen! Ha en bra helg!

Gertrud sa...

Så fin väska, och mapparna var en bra ide´. Dina är supersnygga. Ha en fortsatt trevlig helg. Gertrud

Anonym sa...

Vilket fint väskkort du gjort med så fint papper och fjärilarna och blommorna gick väldigt fint ihop med pappret! Har du någon mall till den? Vill också göra en sån! ;-)

Mapparna är också jättesnygga, härliga färger och blomsterarrangemangen är såååå söta och även fjärilarna, älskar fjärilar!!!

Tack för den mappen jag fick av dig och stämpelmotiven och jag kommer att ha motiven kvar i den och samla på mer, jättebra förvaring för dem, mycket smart idé!

Ha en underbar söndag gumman så hörs vi mer, kanske imorrn!

Varma kramar från trollSuss!!!