tisdag 19 maj 2009

Swap Maj-09

Nu har alla fått sina swapkort och månadens omgång är således klar.
Denna gång hade vi pasta som tema, alla har gjort så jättefina kort med roliga och annorlunda lösningar, jättekul!! Alla recepten verkar goda och riktigt smaskiga.
Jag gillar alla kort och idéer väldigt mycket!! Dom är superfina eller hur? :)


Först ut är Karinas kortsen kommer Pernillas kortoch så har vi Lenes kortsen kommer "Pernols" kortoch sist kommer mitt kort.


Till mitt kort har jag använt en bild från internet på Lady & Lufsen, jag kom genast att tänka på dom när det vart bestämt att vi skulle ha pastarätter som tema denna gång. Och jag lyckades hitta denna bild som tur var. Sen är det cardstock, papper från Forma Hantverk, Kartong till ovalerna, chalkade kanter, Band, Hörnstans, Häftkuddar, Prima Blommor och Brads från SEI. Det var allt.

Free Signature Generator

Free Signature Generator

5 kommentarer:

Lena sa...

Det var väldigt vad fina kort du fått och även gjort själv. Kanon och roligt med så olika kort. Vad innebär swap? Okunnig men nyfiken och vill gärna veta! Kram Lena

Anonym sa...

Wow, vilka tjusiga kort ni gjort i den här omgången (som alltid)! Så kul att se hur olika korten blir!
Hoppas din dag varit bra vännen!

En bautastor kram till dig trollet från Susstrollet!!! ;-)

Pernol sa...

Hej min vän!
Det är klart att jag vill vara med en omgång av swapen igen! Nu är jag på G vet du!!! :) Kul att du tyckte om baksidestämpeln! Den har jag köpt här : http://shop.ebay.com/merchant/loongchai74
Den kommer ända från Malaysia! :)
Ja, det vart lite tidigt idag. Jag har sömnproblem ibland. Men jag sov lite på förmiddagen innan jobbet. Ibland är det bra att bo ensam. För då kan man stiga upp mitt i natten om man vill och scrappa eller kolla på datorn. ;) Men... jag önskar inte att någon annan får sömnproblem. Det är ett stort aber!
kramis
Pernilla

Inger sa...

Så kreative dere er! :)
Kjempefine kort!!
Ha en fin dag Lena.

klem fra meg :)

Erica sa...

De är jätte fina alla korten. Bådde de du fått och självklart det du gjort med.
Massa härliga ideer och tolkningar.
Kram Erica