måndag 25 maj 2009

Julafton? i Maj?!!Det här jättefina kortet kom från min nya vän Lena idag & jag fick också mycket utstansat, (jag visar bara ett urval) flera fina charms och massor av uppstämplat! Tack så jättemycket Lena, jag är så glad att jag träffat på dig!!
Ni som inte redan varit in och hälsat på Lena så gör det vet jag, hon gör jättemycket fint & är jätteduktig!!Detta kom från min vän Inger! Visst är det vackert? Tack så mycket Inger!!

Ni kan tro att det kändes som julafton idag när allt detta fina kom.
Ni är så snälla med mej och skickar så mycket fint och jag är så innerligt tacksam!!
Tusen tusen tack Lena! :D & Tusen tusen tack Inger! :D
Massor med kramar till er båda!

Free Signature Generator

Free Signature Generator

13 kommentarer:

Karina sa...

Hej Vilken tur du har som får besök av tomten i Maj. Du har verkligen varit snäll.
Hoppas att allt är bra med dig. Här är allt bra förutom att jag inte fick mina retro stansar med posten idag. Ännu ett I-lands problem man får dras med. Nu ska jag göra färdigt för en grillkväll. Blev inget med det i helgen så vi får fira helg ikväll.
Hoppas snart att den sista hör av sig så vi kan få skapa nya recept kort. Du har ju fått en del utstansat och uppstämplat som du kan använda till dom.
Många Krama Karina

Lena sa...

Hejsan! Visst kan man fira julafton i maj!!!! Sakerna du fått av Inger är fantastiskt fina. En fröjd att titta på. Jag brukar kika in i hennes blogg och hon gör de mest fantastiska saker. Kram

Pernol sa...

Hej min vän! Men så kul att få en massa post! Det var ju tokfina kort och motiv och annat! Jag känner att jag vill vara med på efterrätts swapen. Jag är recept-swap-beroende! Hjälp! ;)
kramis
Pernilla

Lisan sa...

God Jul! Ja det måste varit toppen att öppna brevlådan och se allt fint. Man blir sååå glad. Det var jätte fina stämplar och annat som du fick, ska kolla in lite på de olika bloggarna. Längtar jag med tills swapen startar. Kramis Lisan

Erica sa...

Förstår om det kändes som julafton. Vad massa fint du fått. Sådana vänner är underbara.
Blir lite avundsjuka på alla underbara hänglarna:) De är bara för sötta.
Kram Erica

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig min vän:) Du är värd det lilla som jag har sent till dig och mycket mycket mera Lena:) Du har från första början varit en sådan underbar,trogen och snäll vän å jag har så himla dårligt samvete för att jag inte har varit en så bra vän tillbaka den sista tiden. Ville visa att du betyder jättemycket för mig även om jag inte hör av mig lika mycket nu för tiden. Det tar på med 4-5 behandlingar i veckan, sen så har jag fått problem med att sitta för länge framför datan. Får himla ont i huvedet, känner mig stressad och har svårt att konstentrera mig. Men jag har inte glömt dig eller någon annan som är så himla gullig och snäll med mig det är bara att jag inte har så mycket ork och möjlighet över just nu men jag tänker massor på dig ska du veta.
Jättemycket fint sedan sist och jag forstår att andra sänder jättefina saker till dig du är en mycket omtyckt person och det forstår jag:) Ta väl hand om dig och ha det så bra jag lovar att höra av mig när jag har orken och möjligheten. Massor med hälsningar & kramis från din lilla vän pyssel Inger:)

Pernilla sa...

Väldigt mycket fint du har fått.
Jag åker till husvagnen imorgon bitti, så helgen blir lite längre. Det skall bli gott.

Trevlig helg och kram från Pernilla.

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig min vän:) Jag hoppas det gick bra för dig i går hos tändhygnisten tänkte på dig ska du veta! Önskar dig en toppen dag och en riktigt trevlig pingsthelg massor med kramis från din lilla vän Inger:)

Camilla sa...

Nää, nu blir jag ju avundsjuk på dig.... ;o) Jag vill oxå ha julafton i maj, men det är ju morsdag på söndag så jag får hoppas att "tomten" tycker jag varit snäll så jag får nåt litet...(vill så gärna ha en Sissix, Har tjatat jätte mkt om att jag är i stort behov av en sådan, få se om mina små hintar har landat, den är ju rätt dyr så gubben behöver ju sticka till med ett lite bidrag, de tre "smånissarnas" kassa är ju inte så stor)
Annars blir jag glad för vad jag än får, vill ju ha en sån där kantrivare oxå, och det passar ju barnens ekonomi bättre ;o)
Hoppas du får en bra pingst med mkt värme och sol, det har ju lovats det av smhi...
Kramar

Karina sa...

Hej vännen. måste fråga en liten fråga. Jag har som du vet haft data trubbel och mina sparade mail har försvunnit någon stans. Hur många var vi i swapen? Visst var det 8 vi var? Det var bara det jag ville. Ha en fortsatt trevlig kväll.
Kramar Karina

Pernol sa...

Ville bara önska en trevlig Pingst!

kramis Pernilla

Karina sa...

Hejsan!!! Roligt att du ringde igår tyvärr var jag lite förvirrad för att jag sov. Såg precis att du ringt innan idag. Jag har preccis kommit hem och ska bara in i garderoben och hitta något nytt att ta på mig för jag ska vara fylle chauför till mina kära vänner och gubben, som även han är mig kär;) iallfall ikväll. Jag ska möta upp dom och min man nu hos grannen. Hoppas att dom inte blir för dryga och att det blir för sent för jag ska jobba imorgon, fast jag börjar inte förän 10.
Vi får höras en annan dag. Tack för att du finns och är min vän!!
Tusen kramar Karina

Karina sa...

Hej vännen!! Sitter här på jobb BLÄ!!! Eftersom det är krogsväng/festival/marknad i grannbyn Eslöv så har jag inga kunder. Jag kunde varit ledig som planerat och vi kunde haft stängt. Men nu är det som det är. Min chef skulle aldig stänga enda dagen på året vi har stängt är juldagen. Då packar vi upp alla raketer och jag får min nojjiga period. Hatar att sälja dom rackarna så lätt att någon sätter fyr utan att man ser det och sen är det kört.
Nu ska jag hitta på något att göra så att tiden går lite fortare.
Ha en bra söndag. Kramar Karina