torsdag 14 maj 2009

September, Oktober, November & December

Nu har jag äntligen gjort klar min almanacka!! Puh!! Jag började ju så stort i januari men sen kom nåt emellan, och så har den blivit både åsidosatt och t.o.m. bortglömd. Jag är inte helt nöjd med slutet, december tex. blev inte alls som jag tänkt mej den från början, men vem sjutton kan hitta inspiration för julmånaden nu när sommaren snart är här! Inte jag iaf. Jag trodde i min enfald att det kanske skulle komma när jag plockade fram pysselsakerna, men icke då!! Ja ja, den får vara som den är, får väl se sen i höst om jag gör om den då. ;) Annars får den så lov att duga såhär.
Det blir ingen diger materiallista denna gång, jag har mest använt Peel-off Stickers & andra Stickers, förrutom några utsansade Pumpor som jag fått av min käre vän Sussie. Ett par dekorationsband på nov. och dec. Stämplarna jag har använt är Magnolia, Penny Black & Carina W´s Troll "Tuva" och Svampar. Målat har jag gjort med Pro Markers. Papperen kommer från Panduro & Creative Club. Jag satte peel-offs ljus på 1:a, 2:a, 3:dje och 4:de advent & tårtor på min och gubbens födelsedagar, mest för att bli av med några stycken av dom. Det var den almanackan, så skönt att ha den klar för i år och slippa tänka på den mera.

Free Signature Generator

Free Signature Generator

9 kommentarer:

Lena sa...

Hej Lena!
Jag tycker allt att du fått till slutet på din almanacka bra.Den är jättefin. Jag gjorde en för något år sedan. I början var det roligt och jag la ner massor med tid på varenda blad. Mot slutet av månaderna så blev det mer och mer tråkigt och jag hade inte tålamod för det längre...hastde på bara när inspirationen tröt.Håller med om att det inte är lätt att hitta inspiration för julen nu. Vintern vill man glömma och man hoppas det dröjer länge,länge tills nästa kommer!!! Ha det bäst. Kram

Pernol sa...

Hej min vän! De sista bladen i almanackan blev ju jättebra! vilket jobb du har lagt ner! Puh! Min syster och hennes dotter Tyra har varit på besök. De har bott hos mor & far. Jag har varit där mycket nu. Tyra är så supersöt!!! Jag har fått hålla i henne jättemycket. Hon luktar ju såååå gott!
Längtar till swapkorten kommer. De kom inte idag men imorgon kanske.
kramis
Pernilla

Annica H sa...

Åh så snyggt! Jag har allt tänkt att det vore kul att göra en almanacka, men nu har det väl ändå gått för långt in på året för att börja? Jag får ta det nästa år, och då kan jag titta in här för inspiration! Toppen! :)
Kram Annica H

Petra sa...

Jättefin almanacka. Gillar även dina kort i förra upplägget med annorlunda vikning och väskorna är ju urtjusiga.
Ha en skön helg.
Kram
Petra

Karina sa...

Hej vännen. Vilken fin almanacka Håller med dig om att det inte känns kul att tänka på vintern och julen nu när vi går mot sommaren.
OJ vad fina recept kort alla har gjort. Var så roligt att gå till brevlådan idag. Vi kör väl en runda igen? Eller många rundor? Jag är med på alla alternativ. Bestäm ni ett tema. Mig kvittar det vilket Nu ska jag kila till jobb. Många Kramar Karina

Camilla sa...

Hej Lena.
Jag tycker dina almanackor blev jättefina! Och korten nedanför är oxå kanonfina, visst är det kul när man får göra lite annorlunda kort,blir inte så slentrianmässigt då.
Ha nu en trevlig helg!
Kramar
camilla

Kamilla sa...

Den blev ju jttefin!!
Klart du ska vara nöjd, det är ju det du skapat idag ;)
Du har en utmaning hos mig ;)
kramkram

Anonym sa...

Hej trollvännen! ;-)

Vad fin den blev, din kalender! Tycker att december blev jättefin som den är och pumporna är helt riktigt monterade, du kunde ju! ;-)
Svårt att hitta inspiration för dom månaderna nu när sommaren står för dörren, men det klarade du bra, tycker jag! :-)
Blev såååå less på min kalender innan den äntligen blev klar! Det var kul från början men jag kan säga att det kommer att dröja innan jag gör en till!!!
Förlåt vännen att jag inte varit inne här hos dig så mycket sista veckan men som du vet så har jag haft "häcken full" med dotras tandoperation mm.! Nu är det skjutsande fram och tillbaka till stan imorrn och till veckan för koreografiträning och hårstyling inför Örnexpo, Ö-viks årliga mässa där hon ska vara hårmodell. Igår jagade vi skor hela eftermiddan och till slut i sista affären så hittade vi de rätta skorna, 8,5 cm klack, huga!!! Men hon klarade galant att gå i dem, själv skulle jag nog vricka fötterna på en gång i dem.
Hoppas du inte har alltför mycket värk nu efter gårdagens scrappande och att du får en underbar söndag!

Min ryggkramp börjar så smått om igen, tyvärr, måste krypa i säng nu med min varma vetekudde så kanske det släppt till imorrn.

1000 varma trollkramar till skogstrollet Lena!!! ;-)

Anonym sa...

免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室