torsdag 21 maj 2009

En grabbig utmaning


Denna veckas utmaning i Scraphönans blogg är just en Lo eller ett kort som ska vara grabbigt! Min systerson fyller år i juli så hans kort kan jag ju göra redan nu tänkte jag och hoppade på utmaningen!! Hoppas nu bara att han inte tittar in på min sida! ;) Det jag använt är Cardstock, papper från Kaiser Craft, (jag använde både fram & baksida av samma papper) stämpel från Hänglar & Stänglar, Pro Markers, Brads från SEI, Chalkade kanter, Primablommor, Stickles och Glossy Accents både på blommorna och på stämpelmotivet. Sen är det en Card toppers som följde med senaste nummret av "Quick Cards" & Distanstejp. Japp det var det!! ;) Nu får jag önska er alla en trevlig helg! :)

Free Signature Generator

Free Signature Generator

14 kommentarer:

Lena sa...

Hej på dig!
Snyggt och grabbigt kort du har gjort. Gillar vattendropparna som blänker på blommorna och färgerna är kanon. Ha en bra dag. Kram Lena

Karina sa...

Hej min kära. Hoppas allt är bra med dig. Jag gillar ditt kort jätte mycket. Han som ska ha det blir säkert jätte glad. Har du hört något från dom andra swapparna. Jag röstar på något sött. Jag vill så gärna ha ett start datum.
Det kommer väl så småningom
Många Kramar Karina

Karina sa...

Hej vännen. Mår du inte bra? Fattar inte vad vi gjort för ont så att vi måste ha så ont ibland. Bry dig inte på swapen. Den kan vänta. Huvudsaken är a´´tt du ska bli bra i din nacke. Försök nu att ha en så bra dag som möjligt.
Tusen kramar Karina

Scraphörnan sa...

Jättefint kort!!!

Kram

lk46 sa...

hej min vän!
Uch då det var inte kul att höra att du mår dåligt! Hoppas det ska ordna sig för dig!
Det är ett jättesnyggt kort du gjort!
Vill önska dig en trevlig helg.
Kram lene

Marie-Louise sa...

Superfint kort, gillar också dropparna på blommorna. Födelsedagsbarnet blir nog jätteglad! Kram på dig!

Pernol sa...

Superfint kort!!! Dropparna på bladen var pricken över i! Vi kanske ska ha ett uppehåll med swappen över sommaren. Vad säger du och de andra om det?
Ha en trevlig helg!
kramis
Pernilla

Kamilla sa...

ÅÅÅ så underbart kort!!
Ha en underbar helg du med, nu ska jag snart nanna, det är ju en dag imorn med!
Kramkram

Erica sa...

Ett helt underbart kort har har du gjort. Du har verkligen lyckats få det grabbigt. Vill du lägga till mig till din blogg lista skulle jag bli väldigt glad. Skall lägga till dig till min med för finns massa inspiration att hämta.
Kram Erica

Camilla sa...

Vilket fint kort du gjort, härliga färger!
Hoppas du haft en bra och solig helg!
kramar
Camilla

Pernol sa...

Hej min vän!
Här är allt bra! Igår var det urfint väder! Soligt och varmt. Jag var till mina föräldrar. De bor vid havet. Jag satt ute hela dagen och brännde mig lite så klart. Jag bränner mig alltid innan jag blir brun. Även om jag har solskydd. Här har björken slagit ut för fullt och blomningen är lite sen i år. Jag såg att syrenerna hos mamma börjar knoppas. blommande hägg? Hm, vi bor verkligen i ett avlångt land!

Ha en härlig vecka!
kramis
Pernilla

Petra sa...

Det var ett väldigt fint killkort du gjort. Det har du lyckats kanon med.
Önskar det en trevlig helg.
Kram
Petra

Carina sa...

Härligt kort du har gjort!! Hoppas allt är bra med dig, här har jag gått och blivit frisk men är inte så mycket vid datorn som jag brukar... Ha det gott i sommarvärmen!! kram

Karina sa...

Hej vännen ville bara säga Godnatt!!! och sov så gott för det ska jag göra. Kramar Karina