torsdag 7 maj 2009

Titta vad jag fick idag!


Har ni sett vilket vackert Tag-Kort jag fått!! Detta fick jag idag från min goa & snälla vän Lene , så himla snyggt!! Baksidan har ett helt underbart sammetspapper som är jättevackert, jag tog tyvärr ingen bild på det eftersom Lene hade skrivit några goa rader till mej där. Så det får ni inte se he he... lite hemligt ska det vara! ;) TACK så jättemycket Lene jag blev så GLAD!!

Free Signature Generator

Free Signature Generator

7 kommentarer:

Lena sa...

Förstår att du är glad Lena. Ett så himla vackert Tag-Kort du fått. Det är så härligt att finna något annat än reklam och räkningar i postlådan. Sån här post är verkligen ett ljus i vardagen. Ha det gott hälsar din namne Lena. Kram

Anonym sa...

Hej min goa vän!!! Så fin tag du fått av snälla, goa Lene, den är du verkligen värd min goaste vän!!!

TACK för de enormt vackra korten jag fått av dig idag och alla de uppstämplade motiven!!!
Blev många glädjetårar när jag öppnade kuverten idag, du gör mig alltid så glad min goa trollvän!!!:-) :-) :-)
Fin design på kuvertkortet, det måste jag prova nån gång också! Nu har jag ju en "riktig" mall att gå efter! ;-)

Kramelikramar till dig Lena från din trollvän Susanne!

Pernol sa...

Hej vännen! Vilken fin tag du har fått av Lene! Hon är för go! Tusen, tusen tack för korten och motiven jag fick av dig idag! De lyste verkligen upp min dag!:D :D :D Jag blev sååååå GLAD!!! Hjärtligt tack!
kramis
Pernilla

Karina sa...

Hej vännen!! Du är bara så go. Tusen tack för allt. Jag blev så glad. Postagubben kom precis när jag skulle gå till bussen så jag fick ta med breven och lite saker från Scraplyckan som också kom idag till jobb. Alla som ville fick se mina presenter och alla tyckte jätte mycket om dina alster. Tack tack tack tack tack. Är jag tjatig?? Nu blir det en dusch sen ska här scrappas. Kramar Karina

Karina sa...

Hej igen. Stämpelavtrycken går alldeles utmärkt att använda. Just nu sitter jag och jobbar med en LO och när jag är färdig så ska jag ge mig på att färglägga ett av motiven.
Ha en bra kväll. Kramar Karina

lk46 sa...

hej Lena min kära vän!
Även jag har en stor tack att skriva till dig här! Du är bara för go!!! Jag förstår att det är flrt än jag som fått brev, ska kolla in deras blogg och se vad de fått!
Jag ska lägga ut mitt när jag scannat in, blir i helgen!
Tack igen vännen och ha en underbar dag imorgon!
Kram lene

Inger sa...

Så nydelig tag-kort du har fått Lena :)
Ønsker deg en riktig god helg min venn.

(((klemmer)))