tisdag 5 maj 2009

Beachen i Marmaris


Den här layouten hade jag med i Scraphörnans apriltävling. Till den har jag använt mej av Cardstock, rivna papper från Crate Paper, en Journaling med text av Heidi Grace Rub-ons & Stickers från K & Company. Rubriken är alfabete från American Crafts. En Säkerhetsnål och en Silvertråd "håller fast" en Nyckel. Rosor & Oranza och Bling.

Free Signature Generator

Free Signature Generator

15 kommentarer:

Lena sa...

Vilken snygg LO du gjort. Jag älskar blått så det är klart jag gillar det du gjort. Fint dekorerad är den verkligen. Jag gillar de rivna pappren skarpt. Kram Lena

Pernol sa...

Snygg LO!!! :D Man riktigt läääängtar till Marmaris! Nej, jag ska inte åka dit. :( Men något kul måste jag hitta på i sommar!
kramis
Pernilla

Wildärtan sa...

Wow - ett vinnarämne tycker jag! Lycka till!!!!!

sussies sa...

Hej vännen! Jättefin layout!!! Älskar blått så den här föll mig helt i smaken och så snyggt med det rivna pappret och blingen!!! ;-)

Har varit på scrapträff i vår förening ikväll men som tack så fick jag nackmigrän igen och ont i hela kroppen, men det är det värt då det var så roligt.

Ska snart hoppa i säng, ovanligt för den här nattugglan va!? ;-)
Gonattkramis till dig trollet!

Inger sa...

Kjempestilig og lekker LO!!!
Nydelige farger og detaljer.
Ha en fin dag kjære Lena. :)

klemmer :)

lk46 sa...

Snyggt, snyggt. Den borde du vinna med tycker i alla fall jag!
Är klar med swapen, ska bara göra klar kuvert och sånt, sen kommer de farande med posten!
Hoppas allt är bra med dig min vän! Jag är inte helt kry, den fö...... astma är svår just nu!
ha det bäst vännen så hörs vi!
Kram Lene

Karina sa...

Hej vännen! Klart att det skulle bli blå färg på din LO som för övrigt jag gillar skarpt. Du är så duktig. Gillar verkligen dom rivna papersbitarna. Det blir väldigt effektfullt. Jag lovar att hålla tummarna för dig.
Lästa här att Lena ska skicka swapen till dig snart. Oj vad jag längtar. Hoppas verkligen att det blir fler omgångar för jag älskar alla mina recept kort. Tar ofta fram dom bara för att njuta av dom. Händer att när jag ska sova och inte har någon bok att läsa så tar jag fram recept lådan och njuter av dom. Låter kanske lite galet men så har jag ju aldrig påstått att jag är helt normal;-D
Nu ska jag se till att göra mig färdig för jobbet. Tusen kramar Karina

Marit sa...

Du får ta hur lång tid på dig som helst eg, eftersom det är en utmaning.
Fast det kommer en ny utmaning på måndag ;-)

Karina sa...

Väntar med spänning på posten. Ha en trevlig kväll. Kramar Karina

sussies sa...

Oh, så spännande med post!!! :-) Ser verkligen fram emot det min lilla trollvän!:-) Ska kolla lådan framöver nu.:-)
Har varit sååå himla trött idag efter gårdagskvällens pysselträff, sovit till och från hela dan, men det är det absolut värt och det är ju bara en gång i månaden. Nästa gång i juni blir det på min födelsedag så vi får se om jag blir ivägsläppt hemifrån, hehe! Så idag har det inte pysslats nånting här men imorrn är jag säkert bättre och kan pyssla med lite grejer till dig kanske, vi får se. ;-) :-)

Ha en underbar fortsättning på kvällen och en underbar torsdag!

Trollkramar från trollskogen i Gullvik!

Carina sa...

Snygg layout!!! Min nya form är just runt, jag har en förkärlek för runda layouter, runda detaljer osv. Håller tummarna för dig!! Här är det rätt hyfsat, lite ont i ett knä. Men så går det väl när man börjar träna vatten gympa och ta promenader varje kväll. Chocka kroppen på detta sätt. Men det ger väl med sig... Hoppas allt är bra med dig. Kramar fråm mig!!

Annica H sa...

Mmmm... Härlig layout! Älskar färgerna! :)
Kram Annica H

Lena sa...

Hej Lena!
jo då, jag känner till Stenbockars envishet,hi,hi. Det är väl tack vare den som jag kommit så här långt i mitt skapande. Jag har aldrig gått några kurser eller liknande. Det är roligt att vara med i utmaningar, tävlingar. Har inga förväntningar på att vinna, tävlar bara mot mig själv, att våga skicka in mina alster. Nu ser jag fram mot att se ditt altrade alster.Blir säkert jättesnyggt. Ha en bra dag. Kram Lena

Camilla sa...

Vad härligt med en rund bakgrund, jättefin Lo! Nu har vi blivit av med vår kisse, och hon kommer få det jättebra hos denna kvinna. Men för oss är det ju sorgligt, det är så tomt här hemma nu, men man får ju vänja sig. Hoppas allt är bra med dig?
Kramar
camilla

Pernol sa...

Oj,oj post till mig!!! Jag blir så nyfiken att jag nästan spricker! Jag har lite kvar på swapkorten. Väntar på en stämpel. ;)
kramis
Pernilla