lördag 9 maj 2009

Altrad låda till mina PRO markers

I Scraphörnans blogg är det en utmaning som jag hakade på, man skulle scrappa i färgerna lila, orange och grönt och ha sommaren för ögonen. Sagt och gjort här är mitt bidrag till utmaningen - en altrad låda. Mina PRO Markers behöver bättre plats, och det har dom fått nu.
Färgerna i sig var en utmaning tyckte jag när jag påbörjade projektet, men faktum är att jag tycker att dom färgerna blev riktigt snygga ihop.










Jag har använt papper som jag fick tillsammans med senaste nummret av "Simply Cards & papercraft" det orange och gröna, Mullberry papper i lila till kortsidorna och delvis på locket och så något annat papper också i lila till locket, från Panduro som jag inte vet vilken tillverkaren är. Stämpelmotiven kommer från Penny Black "vovven", Stämpelboden "solen", Inkido "den blomstertid nu kommer" & så är det Carina W´s "Moa" som plockar blommor. Chipboards bokstäverna har jag först färgat med en vit Stämpeldyna och sen Pro Markers i lila, orange och grönt såklart. Sen har jag lagt på prickar av Glossy Accents, 3D lack är det också på stämpelmotiven.
Magic Mesh är med på några ställen i färgerna guld & koppar. Dessutom Organza i limegrönt, Rosor & andra Blommor i färgerna lila, orange och grönt.

Free Signature Generator

Free Signature Generator

18 kommentarer:

Lena sa...

Vilket snyggt hem dina promarkers får nu då, kanon.Blommorna vid Den blomstertid är kanonsnygga och du har fått till många fina detaljer. Du kan någon som inte jag har lyckats med. Hur får man in en länk i sitt inlägg som du har gjort med Scraphörnan? Sedan vill jag tacka dig för måtten på dina mappar. Jag ska göra några en dag när lusten faller på. Ha en bra kväll. Kram Lena

Karina sa...

Hej vännen. Sitter här och väntar på att kolen i grillen ska bli grillklara. Vilken fin låda du gjort. Verkligen sommrig. Du är så duktig.
Läste i Lenas kommentar här ovanför att hon behöver hjälp med länkning. Det var ju du som lärde mig det också. Kommer du ihåg det? Roligt att man kan hjälpa till.
Jag har fått ett nytt syndrom idag. Mina händer funkar inte. Tappade pengarna och lite annat på jobbet idag. Det är precis som om dom är helt utan muskler, väldigt svaga. Har aldrig haft det innan. Jätte svårt att skriva på tangentbordet. Ja ja jag ska sluta gnälla. Det finns ju dom som har det värre. Skäms på mig!!
Manga tusen kramar Karina

Karina sa...

Hej igen. Jag har problem med en axel som har utvecklats till nackproblem också. Är opererad ett antal gånger men det har inte hjälpt. Just nu har jag jätte ont i nacken så det är väl därför mina händer är som dom är. Jag har anställning halvtid med lönebidrag och andra halvan har jag sjukbidrag. Dom jag arbetar för är bara helt fantastiska. Dom förstår mina problem och tar hänsyn till mig. Jag kan inte ha det bättre. Nu ska jag vara ledig i 2 dagar så jag hoppas på att det med händerna repar sig. Tack för att du finns.
Kramar Karina

Lene sa...

En fin låda du gjort dig. Är pro makers bra att använda? jag använder ju akvarellpennor.
Ha en trevlig söndag!
kram lene

Lena sa...

Lena, Tack för hjälpen. Du är inte så dålig på att förklara som du tror.Det gjorde du bra. Kram från mig.

Inger Harding sa...

Så fin denne ble Lena!
Fargene passer jo kjempefint sammen, fint pyntet også.
Ha en bra søndag min venn.

klemmer :)

Anonym sa...

Hej! En jättefin låda för dina promarkers!!! Härlig färgkombination, lät inte så först men när man ser resultatet så blev det jättesnyggt ihop! Gillar papprena du använt och mina som jag fick med min tidning är nåt liknande och för en gångs skull snygga papper. Blommorna du använt är helt bedårande söta och stämpelmotiven är också söta! Gillar dropparna av 3D-lacket, det blir så snyggt! Måste så småningom fixa nån annan förvaring för mina också men än så länge ryms de där de är nu.

Hoppas att DU vinner utmaningen med den här vackra lådan, annars blir jag förvånad för den blev sååååå himla snygg!!! :-)

Idag nådde mustaschkampem med Gert & Robban Ö-vik så idag satt de inne på Bokia och signerade deras senaste bok och då passade jag på att hälsa på dem och byta några ord och sen fotade gubben mig tillsammans med dem. Blev jättebra foton som naturligtvis ska scrappas framöver, hehe!!! De var två trötta män men mycket trevliga! :-)
Sen när vi kom hem vet jag inte vad som hände, blev bara tvärtrött och nere, ingenting har känts kul ikväll men förhoppningsvis är det bättre imorrn. Har inte ens varit sugen på att scrappa! :-(
Ska gå och knoppa nu så kanske jag är piggare imorrn om jag får en bra nattsömn.

1000 kramar till dig vännen från din vän Susanne!

Gertrud sa...

Vilken fin låda du gjort och så praktiskt att ha alla pennor samlade. För visst är det så att vi pysslare samlar på oss mycket saker. Nu håller vi tummarna. Kram Gertrud

Carina sa...

Vilken härlig låda du har gjort till dina promarkers!!! Lila är en svår färg... Ha den bra dag!! Kramar

Anonym sa...

Hej där!

Såg den, den fina lådan, men hann inte skriva det först.
Nu är jag tillbaka med lite mer tid ;-)

Jag har mina pennor i ett par väskor med flera fack från Mimi, men en snygg låda på bordet skulle inte sitta fel inser jag när jag ser din!

I morgon kommer det en ny utmaning i bloggen. Det är Anna som håller i utmaningen i morgon!
Det ska bli spännande att se vad hon hittat på =)

Kram

Kamilla sa...

Men WOW vilken underbar liten lådda du skapat, den är fantastiskt vacker! Jag blir alldeles sarlig!! Sååå snygg!!
kram kram

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig underbara vän:) Förlåt att jag varit så himla dålig på att skriva till dig den sista tiden men orkar inte sitta så mycket med datorn nu för tiden får så himla ont i huvudet och har himla svårt att koncentrera mig men det är för att jag får så himla intensiva behandlingar på Smärtkliniken nu för tiden. Det är bra att jag får bra hjälp men det tar på men det är bara att bita i hop man vill jo bli så bra som möjligt å då kostar det. Jag hoppas du mår bra min vän tänker ofta på dig och Sussie och hoppas kunna sitta mera vid dataen och prata med er båda två snart igen. JÄTTE STORT TACK FÖR ALLT DET FINA SOM JAG FICK AV DIG SÅ HIMLA SNÄLLT OCH OMTÄNKSAMT AV DIG JAG BLEV SUPER GLAD SKA DU VETA:) Det är snart på väg något till dig med:) jag håller på med det:) Önskar dig en underbar dag och vecka var rädd om dig och ha det så himla bra. Massor massor med stora bamse kramar från din vän lilla Inger

Karina sa...

Hej min kära vän. Hoppas allt är bra med dig. Här är allt bra förutom händerna. Ja lite bättre är det men bättre kunde det vara.  Är ledig idag och ska inte göra ett endaste dugg. Jo jag ska till apoteket och hämta min mans hjärtmedicin men sen ska jag bara slappa. Jag håller på med en LO till scrappakaljas tävling. Hoppas bli färdig med en i kväll. Ha en underbar dag. Kramar Karina

Emma sa...

Men vilken underbar låda, Lena!!! Så roligt att du ville hänga på utmaningen :)
Resultatet är ju KANON!!!

Må så gott!!
Kram!!
//Emma

Anonym sa...

Jätteläcker låda! Kul att ha fin förvaring till pysselgrejerna. Färgkombinationen blev kanonsnygg och så många stämpelmotiv och dekos du använder...Superfint! Kram /Hanna

Lene sa...

Hallo.... hur är det med dig vännen? Var ett tag sen du syntes till, inga nya fina alster att titta på1
Massor av kramar från din vän Lene

Annica H sa...

Wow vilka fina alster du har skapat! Visst är det beroendeframkallande att altra?... ;)
//Annica H

Camillas Kreativa sa...

Kanontjusig låda till dina promarkers du gjort! Och väskkortet är ju super! Kollade in mallen, den är ungefär samma som den jag använder mig av, visst är det kul att göra små väskor!
Kramar
Camilla