tisdag 12 maj 2009

4 Kort med annorlunda vikningar





Jag har roat mej med att göra kort med annorlunda vikningar, å kul var det att göra dem!! :)
Först är det ett kort med Z-vikning, den vikningen såg jag på någon blogg men jag kan inte minnas vart. Sen kommer ett kort med nån annan variant som jag inte har nått namn på, den liknar stängda dubbeldörrar eller fönsterluckor tycker jag. ;) Och sist är det två väskkort och de har ni säkert sett några varianter av. En länk får ni HÄR till sidan där jag hittade beskrivningen på väskkortet. Där finns även en beskrivning på ett kort med z-vikning, men det var inte den beskrivningen jag följde. Men den funkar säkert också lika bra. :) Det är ganska roligt att se för korten blev väldigt olika trots att jag använde nästan samma material till alla. Det är nästan bara vikningarna och papperen som är olika. Här kommer materiallistan: Papper - Melissa Frances, Best Creations & Basic Grey. Stämplar - "Fjärilen" kommer från WCG & "Du är en pärla" kommer från Stämpelboden. Fjärilen stämplade jag på vit Cardstock och klippte ut, med Big & Juicy Rainbow stämpeldyna. Som är en stor och härlig dyna! Prima Blommor & egna Blad. Pearls och Liquid Pearls. Ljuvliga Chipboard dekorationer som följde med senaste nummret av tidningen "Cardmaking & Papercraft". Satinband & Organza. Brads & Photo turns till stängningarna. Chalkade kanter. På insidan skrev jag en hälsning på ett eget "kakpapper" som jag gjort med min cirkelstans & dekorerade med blommor, pearls, liquid pearls & stämplar.

Free Signature Generator

Free Signature Generator

7 kommentarer:

Lena sa...

Hej Lena!
Det var väldigt vad du har varit duktig och jobbat på! Kanonsnygga kort du gjort. Jag gillar Melissa Frances papper och dina övriga dekorationer är väldigt fina. Du har då lyckats! Väsk korten är supersnygga. Det har jag aldrig gjort, så man kanske ska pröva på det med någon gång.Ja du, det är lätt att bli köp beroende när det gäller den här hobbyn. Det finns ju hur mycket fint som helst och mycket vill man ha. Ha det gott. Kram

Pernol sa...

Hej vännen! Jätteläckra kort och väskor!!! Jag gillar den gröna speciellt mycket!;)Tack för beskrivningen!
Jag har skickat swapkorten. Du bör få dem imorgon.
kramis
Pernilla

Gertrud sa...

Så fina kort du har gjort. Väskorna var extra snygga med vackra blommor. Kram Gertrud

Inger Harding sa...

Wow så flotte saker du har gjort Lena!!
Nydelige materialer og papirer på alle, veldig fine!

Ha en fin dag!

Klem, Inger

Karina sa...

Hej vännen. Jätte snygga kort!! Det ena känner jag igen väldigt väl;-D
Sitter här på jobb och surfar lite. Har väldigt lite att göra men det blir nog mer nu när folk slutar sina jobb mm. Tog med mig datorn för att redigera foton. Har ingen mobil uppkoppling Men när jag satte igång datorn så hade jag Internet Förmodligen så är detta väldigt olagligt men det struntar jag i. Man kan väl aldrig få fängelse för det? Nej det tror jag inte.
Nu ska jag försöka göra lite nytta. Ha en bra dag.
Kramar Karina

Pernilla sa...

Väldigt fina kort och härliga väskor.
Det skall bli kul att se swapkorten den här gången.

Kram Pernilla.

Maria sa...

Hej.
Men Lena villka fina kort. Så fiffigt gjort med stängningen av Z kortet. De där väskorna är då så otroligt fina.
Å du, TUSEN TACK för det fina kortet. Ska lägga upp det i min blogg:-D när jag hittat kameran som jag lagt var???