måndag 31 augusti 2009

En till KAOS Award till mig!


Kan ni tänka?... Jag fått ännu en KAOS Award!!! Helt otroligt!!
Denna gång av min snälla & goa vän Camilla .
Tusen tusen TACK Camilla vad du är goo och snäll som ger mej en sån otroligt vacker KAOS award!! :)
Jag blev verkligen superglad!! :D
Bilden har jag norpat från Camillas blogg då den inte har kommit i min postlåda ännu. Nu får jag ta en rejäl funderare på vilka som ska få mina. ;)

Motiveringen står i kortet så den ser jag först då den kommer, så spännande det ska bli att läsa den! :) Men på hennes blogg stod att läsa...
Denna award vill jag ge till dig Lena BE för du är en så sann och supersnäll bloggvän, jag gillar dig skarpt :)

& På kortet står det; Lena, Du är en sann bloggvän och det är alltid lika roligt att titta in på din blogg för att se vad nytt du hittat på. Kramar Camilla.

fredag 28 augusti 2009

2 Jättefina Awards

Jag har fått två stycken Awarder av snälla Hanna , Tusen tusen TACK för dom gumman! :) Jag har även fått dessa awarder från snälla & goa Busan! Tusen, tusen TACK för dom vännen!! :) & Jag har även fått dessa awarder från snälla & goa Pernilla "Pernol"! Tusen, tusen TACK för dom min kära vän!! :)

Jag är sååå glad och stolt för att jag fick dessa awarder av dessa tre härliga tjejer,
titta här vad fin den första är, någon sådan har jag aldrig sett förrut!



Jaa då ska jag då dela ut dessa till några kreativa tjejer som jag tycker är så väl värda dom! :) Tyvärr är det några tjejer jag inte kan ge dom till, hur gärna jag än skulle ha velat, men dom vill inte ta emot awarder och det respekterar jag. ;)
Här kommer dom; kom ihåg ni andra att vill ni ha dessa awarder så varsågoda och ta för er! Jag har dåligt minne och kan ha missat någon. ;)

Nettan Scrapbooking4you
Sussie
Pernilla "Pernol"
Karina
Ulrica "Mysmumlan"
Pernilla
Lene
Inger
Busan
Erica
Lisan
Carina "Cajaba"
Kamillas krypin på nätet
Emelie "Wildärtan"
Camilla Holm

onsdag 26 augusti 2009

Jag har haft främmande

Idag fick jag jättetrevligt besök! Nettan från Scrapbooking4you i Vännäs och en del av hennes familj kom in på en fika, dom är på väg ner till Stockholm på en mässa. Det var så jätteroligt att äntligen få träffa henne, vi har kännt varandra i ca 2 år nu men bara haft mailkontakt hittills. Vi fick kontakt med varandra sen jag började handla i hennes internetbutik. Hon har jättefina scrapsaker så gå gärna in dit och titta er omkring, just nu är hon som sagt var i Stockholm och skaffar ännu mera snyggt till butiken. Oh vad nyfiken jag är på allt det fina hon ska ta hem, jag måste ju självklart titta in i butiken med jämna mellanrum sen så jag inte missar nåt snyggt!! ;) Jag måste ju naturligtvis visa vad jag fick av henne då dom kom, först och främst fick jag en jättejättefin KAOS Award av henne Tusen, tusen TACK för den Anette! :) Jag blev så rörd av att hon ville ge mig en KAOS Award och den jättefina motiveringen hon gav mig!! :)

På hennes blogg stod att läsa; Min tredje får Lena

För att vi blivit så goda vänner under den tid vi känt varandra via internet, och för den glädje jag känner varje gång du skrivit ett mail till mig. För att du skapar så fint med hjärtlig insats och med vackra färger. I morgon ska vi ses för första gången, och jag ser verkligen fram emot det :)



& på kortet stod det; Här får du en KAOS Award av mig. För att du har en underbar personlighet med kärlek och värme. Jag tycker att du skapar så många fina alster. Du ger mig glädje och inspiration.
Tack för dom orden Nettan! :)

Och kolla här vad mycket fint!! Wow så fina papper och band mm. mm. som jag fick!!
TACK så jättemycket för allt det fina Nettan! :)


Här är en bild på Anette "Nettan" & mej när vi sitter och fikar.


Ett foto på Nettan & hennes mamma.


Och ett foto på Åke, Nettans man. Lilla Engla gömmer sig bakom pappa för hon ville absolut inte bli fotograferad just då. ;)

Nu när ni hittar hit så hoppas jag ni vill komma in på fika flera gånger då ni är ute och åker, det var så jättekul med sånt trevligt besök. Vilken härlig sommar det har varit trots att vädret har varit uruselt!! :( Men oj vad trevliga besökare jag har haft som har lyst upp min sommar. Först Sussie med familj och nu Nettan med familj! Det har verkligen varit jätteroligt!!! :)

måndag 24 augusti 2009

In Memory


Jag har gjort en layout på Mickey som minne efter honom, som jag faktiskt för en gångs skull blev ganska så nöjd med. Förutom då att allt blir snett som vanligt då jag gör något, både texten och siffrorna lutar som tornet i Piza, men det ser ni ju själva. Men jag tycker inte den känns klar för mig riktigt, jag skulle velat haft plats för en "dödsannons" eller nåt liknande också så det måste jag nog göra ändå och ha den på sidan om. Så kanske det blir lite mer färdigt för mig om ni förstår hur jag menar. Ni tycker nog jag är väldigt knäpp, men då får ni väl tycka det. ;) Så tungt som det har varit efter denna katt har det aldrig varit förut, jag har haft några katter och även hundar i min närhet. Endera har jag ägt dom själv eller så har nån nära släkting ägt djuren i mitt liv. Men med Mickey var det ett sånt speciellt förhållande mellan honom och mig, han var helt enkelt en underbar katt med stor personlighet som nästan var mänsklig. Dessutom så bodde vi ju så länge tillsammans, han blev ju 21 år och jag flyttade ju till honom då han var 4 år. Så 17 lyckliga år fick vi tillsammans.

Till denna använde jag mig av, Papper från Panduro & Graphic 45 som jag distressat kanterna på. Panduropapperet klippte jag ut swirlen ifrån och blingade den, + att jag använde en massa Bling i övrigt på Lo´n. Av Graphic 45 papperet som blev över efter att jag distressat det, tillverkade jag veckade blommor. + en av Sussies Retroblommor som hennes barn stansade ut åt mig då dom var här. Tack för den Sussie! Den satte jag också bling på. En reva, Öljetter, Organza i brunt med tassar på och svart Spets runt fotot. Thickers från American Crafts. Alfabets Stickers från K & Company. Ett Kakpapper, en Charms och några röda Rosor. 4 Röda Blinghjärtan, som är en från oss vardera i vår lilla familj. Vid årtalen satte jag en "stjärna" vid födelseåret och gjorde ett blingkors vid året då han dog (alltså detta år).

Här nedanför ser ni några detaljbilder på delar av layouten.





fredag 21 augusti 2009

Jag har fått en Award


Tack snälla, gulliga Ulrica "Mysmumlan" för denna award! :)
Jag blir så stolt och glad när jag får awarder och känner mig så hedrad!!
Tack snälla vännen för att du tänkte på mig denna gång!! :)

Eftersom jag redan har fått denna award för inte så länge sen så gör jag helt enkelt så här...
De som vill ha den får ta den till er! Varsågoda! :) Ni är alla värda en award!! :) Dels är ni så kreativa allihopa och dels är ni så snälla som lämnar spår efter er i min blogg, varje gång ni hälsar på och skriver en rad så blir jag oerhört GLAD!! :D
Lämna gärna ett spår och tala om att ni tar till er awarden så jag kan hälsa på er.
Varsågod och ta den nu!

Till mina vänner: Nu funkar min dator igen tack och lov! Så himla skönt att få sitta vid min egen dator igen istället för gubbens där jag alltid får sån värk. Jag sitter helt enkelt bättre vid min så det är så bra att gubben nu har fixat den. Tack älskling!

måndag 17 augusti 2009

Ännu en KAOS Award till mig!!


Kan ni tänka?... Jag fått ännu en KAOS Award!!! Helt otroligt!!
Denna gång av min snälla, goa & söta vän "Pernol"
Hon var min allra första bloggvän och det betyder sååå mycket att få den av just henne!!! Tusen tusen TACK Pernilla vad du är goo och snäll som ger mej en sån otroligt vacker KAOS award, & blå är den dessutom, min favoritfärg!! :)
Jag blev verkligen superglad!! :D
Bilden har jag norpat från "Pernols" blogg då den inte har kommit i min postlåda ännu. Nu får jag ta en rejäl funderare på vilka som ska få den av mig. ;)

Jag fick denna KAOS award med denna motivering:

Du är min första bloggvän och har en speciell plats i mitt hjärta. Dina kommentarer värmer alltid. Tack för att DU finns!

TACK för att DU finns Pernilla!!

Trifold card


I slutet på juli fyllde min avlidna farbror´s fru, Greta 87 år. Jag gjorde så klart ett födelsedagskort till henne i ett papper som jag visste att hon gillade.
Hon gillar "folklore stilen" (lite röriga) mönster, det vet jag sen gammalt så det är klart det skulle vara ett sånt papper på hennes kort. ;)
Detta är mitt första trifold card / eller dubbelt Z-kort, som det också kallas.
Det är så kul att göra dessa kort med annorlunda vikningar och bra att kunna växla med ibland så inte alla behöver bli så "fyrkantiga". ;)
Till det har jag använt mig av ett vitt Cardstock, Papperet kommer från Basic Grey, Motivbilden kommer från Altered By Design "Angelic Whispers", Grattis stämpeln från Scraplyckan & en calligrafipenna. Vita blommor, röda Rosor och Blad.

När jag ändå är här och pladdrar, så vill jag vill passa på att säga:
Tusen tack för alla era snälla kommentarer!!
Jag blir så oerhört glad varje gång ni skriver en rad här & dom orden värmer sååå!!
Ha en underbar dag & sköt om er!


fredag 14 augusti 2009

Nu är 3 KAOS Awarder till klara att delas ut

För 10 dagar sen fick jag denna KAOS Award av min snälla vän Inger , och nu har äntligen mina blivit klara att delas ut. Varför det tagit hela 10 dagar att få dom färdiga är för att jag haft sån väldig värk i min nacke & när jag har det så får jag alltid sån fruktansvärd huvudvärk så att jag inte orkar med att göra något. Men nu så är dom klar. :) Sen har det varit väldigt svårt också att bestämma vilka dom ska gå till denna gång. ;)

Jag nominerar dessa personer, utan inbördes rangordning:
Camilla Holm, Busan & Lisan.

Med denna nominering som gäller er alla tre:

Du är mycket kreativ och har utvecklats mycket i ditt skapande.
Du är en härlig och mysig tjej, och du lämnar alltid så snälla och gulliga kommentarer här på min blog.
Jag vill med denna KAOS award tacka för all inspiration som jag får från dig.
Kramar från Lena



Nu behöver jag era adresser tjejer, så vill ni vara snälla att maila mig dem så jag kan skicka dessa awarder till er! Min mail: lenas.mail@telia.com


Min första award går till Camilla Holm



Min andra award går till Busan



Min tredje award går till Lisan



Detta är KAOS;

KAOSens skapare är ingen mindre än Yoli
KAOS är (Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje)
En levande logga som sänds till någon man uppskattar.
Men istället för att ha den digitalt, så skapar man
riktiga scrapverk och skickar dessa vidare.
Den som får, ska i sin tur skicka vidare
egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar.
Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem.
Och på dessa ska ens egen stil, eller specialiteter finnas med.
Varje KAOS-award innehåller:
Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje.
Skaparens eget namn.
Storlek: 10x15cm
Sedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden
och blogga om den också.
På så vis blir ju awarden ett digitalt minne,
men också något man kan fysiskt spara och titta på.
I bloggen utser man också nästkommande
TRE KAOS-vinnare.
Kanske skriva en liten förklaring om varför dessa fått awarden,
eller bara lämna länk till dem.
Jag hoppas att Ni 3 som får mina KAOS vill föra den vidare!

GRATTIS tjejer! :)

torsdag 13 augusti 2009

Blogcandy hos Hanna

I denna blogg måste ni bara kika in om ni inte redan gjort det! :)
Det är en endast 13-årig tjej som äger den och hon är fantastiskt duktig!! :)
Kolla så får ni se, jag är helt säker på att ni håller med mig.
Nu till poängen i det hela... av mitt pladder ;) hon har en liten utlottning av ett kort till en lycklig vinnare så gå dit och var med ni också.
Vinnaren kommer dras den 18 Augusti.

onsdag 12 augusti 2009

Födelsedagskort till svärfar


I början på juli fyllde min svärfar 70 år, vi var naturligtvis dit och grattade honom, jag hade gjort detta kort till Sven som han fick från oss.
Självklart fick han en present också. :)


Insidorna på kortet ser ut så här.



Jag använde detta material till detta kort: Cardstock & 4 olika mönstrade Papper från Maja Design. Textstämplarna kommer från Scraplyckan & Stämpelboden, Motivstämpeln från hÄnglar och stÄnglar. Pro Markers, Rub-ons och Stämpeldynor. Primablommor, Margeriter, Blad och Glossy Accents. Texten på sista bilden skrev jag helt enkelt ut på datorn, kan man inte sjunga och dessutom inte vill det inför en ganska stor grupp okända människor så tänkte jag att det kunde vá ganska ok att skriva texten "Med en enkel tulipan" inuti kortet istället. ;) Sen är det bara 2 Utstansade Daisyblommor, Bling. Distanstejp.

fredag 7 augusti 2009

Swap Juni-Juli

Ja då var denna omgångs swapkort klara & har alla fått hem dem. Denna gång hade vi två hela månader på oss, pga. semestrar osv. så ville alla ta det lite lugnare.
Det var faktiskt skönt att få ta det lugnt med korten och slippa stressa med dom, särskilt eftersom det var sommar och sol och man ville ju vara ute dagar det är fint väder och njuta av det också. :)
Den här gången hade vi efterrätter som tema, åååh vilka recept wow, jag säger bara smaskens och mums mums!! ;) Det här blir farligt för övervikten!! :lol:
Alla har gjort så jättefina kort så det är en fröjd att bara njuta av korten!!
Det är iaf. kalorifritt ;) som tur är! :)
Jag gillar alla kort och idéer väldigt mycket!! Dom är superfina! eller hur? :)

Först vill jag berätta att vi har två nya tjejer med i vårat gäng den här gången,
så jag börjar med att visa deras kort, här kommer dom;

Först ut har vi Lena J´s kort



Sen kommer Lisans kort


Sen kommer Pernols kort


Sen kommer Karinas kort


Sen kommer Lenes kort


Här är Pernillas kort


& här är Sussies kort


& sist kommer mitt kort

Detta material använde jag till dessa; Cardstock, Papperet med smultronen och det rutiga papperet kommer från Maja Design, Jordgubbarna kommer från Petaloo & ett par bitar Satinband. Sen använde jag tre olika hörnstansar också.

Kika gärna in i dom andra tjejernas bloggar också, ha det så bra i helgen allihopa!

onsdag 5 augusti 2009

Mina 6 första KAOS Awarder är klara

Jag fick ju 2 st KAOS awarder för en vecka sen och det är de två första bilderna
som är på dessa awarder, dom fick jag av mina goda vänner :)

Den första kom från Lena.


Och den andra kom från Lene.

Tack så jättemycket båda två!! :) Jag är så GLAD & STOLT för dessa awarder!! :D

Nu är det ju min tur att dela ut awarder, och mina 6 första har äntligen blivit klara så här är dom... Jag nominerar dessa personer, utan inbördes rangordning.
Mina jättegoda & kära vänner; Pernol, Karina, Sussie, Inger, Lene & Lena.

Min första award går till Pernol



med denna motivering:

Du var den första blogvän som jag fick och du har troget funnits vid min sida.
Du är en väldigt god och trofast vän som har en speciell plats i mitt hjärta.
Du är mycket kreativ och skapar av hjärtans lust,
jättefint blir det alltid både dina alster inom scrapbookingen och dina smycken.
Jag är så glad att jag fick lära känna dig och får ha dig som vän.
Massor med kramar från Lena


Min andra award går till Karina



med denna motivering:

Du är otroligt kreativ och det finns alltid något nytt på din sida.
Du testar hela tiden nya saker så det är alltid så
spännande att titta in till dig.
Du är en mycket god & snäll vän och
jag är så glad att jag får ha dig som vän.
Massor med kramar från Lena


Min tredje award går till Sussie



med denna motivering:

Vi blev dom bästa vänner på väldigt kort tid. Du är en
mycket duktig scrappare och det är alltid så kul att se
vad du hittat på. Dina mail är alltid långa och
innehållsrika, och det är lika roligt varje gång de kommer.
Jag är väldigt glad att jag har dig som vän
& du har en speciell plats i mitt hjärta.
Massor med kramar från Lena


Min fjärde award går till Inger



med denna motivering:

Du är en god vän som är fantastiskt duktig
på att scrappa. Det finns alltid något nytt
och vackert att titta på i din blogg, oftast så
otroligt vackert att jag häpnar och blir mållös.
Jag är så glad över att du är min vän.
Massor med kramar från Lena


Min femte award går till Lene



med denna motivering:

Du är en mycket god & snäll vän och jag
är så glad att få ha dig som vän.
Du har alltid något gott att säga till alla.
Du är otroligt duktig på att göra kort.
Jag är så glad för att jag har fått lärt
känna dig och att du är min vän.
Massor med kramar från Lena


& Min sjätte award går till Lena



med denna motivering:

På kort tid blev vi goda vänner. Du är en
varm & härlig person som alltid har något
gott att säga till alla. Du är snäll & givmild.
Jag är så otroligt glad över att ha dig som vän.
Du är en fantastiskt duktig scrappare som gör
dom mest enastående vackra alster och du har
utvecklats med stormsteg.
Massor med kramar från Lena


Detta är KAOS;

KAOSens skapare är ingen mindre än Yoli
KAOS är (Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje)
En levande logga som sänds till någon man uppskattar.
Men istället för att ha den digitalt, så skapar man
riktiga scrapverk och skickar dessa vidare.
Den som får, ska i sin tur skicka vidare
egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar.
Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem.
Och på dessa ska ens egen stil, eller specialiteter finnas med.
Varje KAOS-award innehåller:
Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje.
Skaparens eget namn.
Storlek: 10x15cm
Sedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden
och blogga om den också.
På så vis blir ju awarden ett digitalt minne,
men också något man kan fysiskt spara och titta på.
I bloggen utser man också nästkommande
TRE KAOS-vinnare.
Kanske skriva en liten förklaring om varför dessa fått awarden,
eller bara lämna länk till dem.
Jag hoppas att Ni 6 som får mina KAOS vill föra den vidare!

GRATTIS tjejer! :)
Ha en underbar fortsättning på dagen & en riktigt trevlig kväll mina vänner!
Kramar från Lena

Till Inger:
Nej då vännen, jag har inte glömt bort din KAOS award, det är bara det att:
dom är inte ens påbörjade än så det dröjer ett tag till, då jag inte riktigt vet vilka jag ska ge dom till. Det är minsann inte lätt att välja vilka som ska få dom.
Men jag ska göra så gott jag kan, det lovar jag. ;)

Free Signature Generator

Free Signature Generator