tisdag 24 november 2009

Julkort igen / Christmas card again


Jag är för allra första gången med i Friday sketches #79 utmaning, jag gillade helt enkelt deras skiss. & det blev ju så klart ett julkort nu med. Jag vill tacka Erica så mycket för att hon lärde mig hur jag skulle anmäla mig till tävlingar i andra länder med Mr.Linky. Tusen tack vännen! :)

I join for the first time Friday sketches #79 challenge, because i love the sketch.


Och här är skissen,

And here is the sketch.


Ha en bra dag mina vänner! :)

Have a nice day everybody! :)

5 kommentarer:

Gertrud sa...

Ännu ett jättefint julkort Lena. Vad kul att vara med i tävligar ibland. Speciellt nu när du ändå ska göra julkort. Du är så duktig. Kram från Gertrud

Pernol sa...

Snyggt julkort!!! Det verkar som du har lagt in en högre växel i julkortfabriken. Du formligen spottar ut snygga kort på löpande band!

Ha det gott!
kramelikram Pernilla

Lena sa...

Vilket snyggt julkort du har gjort i härligt röd färg. Kanonsnyggt Lena. Det märks att du gillar att göra julkort.Visst är det roligt att vara med i lite tävlingar. Nu håller jag tummarna för vinst. Ha det gott. Kram Lena

Lene sa...

Aha, så tomten har redan kommit på besök! Jättesnyggt Lena och så mycket jul!!! Nu blir jag faktiskt sugen på att julpynta!
Ha en bra dag vännen och lycka till!
massor av kramar från Lene

Busan sa...

TUSEN TACK SNÄLLA GOA VÄNNEN FÖR DET VACKRA KORTET!!! Gissa om jag njutit av det massor nu när jag vilar - mmmmm... massor!!! :D Och nu kan jag också ha såna ploppar på mina kort som jag tycker är såååå fint - jipieeee!!!!! :D Skulle vilja ge dig en riktig bamse-kram men får skicka massor med kramar här istället till dig.
Håller alla tummar, tassar och tår för dig i tävlingarna också för du är så duktig - och så kreativ du är - du har ju hunnit massor sedan jag var hos dig sist... ja, du är så väl värd att vinna så duktig som du är. Om vi inte hörs innan så ha det så bra du bara kan i helgen och hoppas att du har det så bra du bara kan.
Massor med tack-kramar
Busan