onsdag 25 november 2009

Utmaning #4 hos fruarna Lilja


I fruarna Liljas blogg denna gång så är det en bingo utmaning och det tycker jag är roligt så jag ville vara med på den. Jag använde en rad i bingobrickan + la till 2 andra saker som det var tillåtet att göra, och man kunde även få använda sig av ytterligare saker men då fick de inte finnas i bingobrickan. I "min" bingorad nr 5 står det blommor, band, bling och hjärta. Och jag la till en stämpel + den lilla "mässings" klockan.
Måste nog tillägga att blinget finns på kortet, i det övre högra hörnet, även om det syns jättedåligt, lyckas inte få en bättre bild än denna i detta mörker.

Så här ser bingobrickan ut, (säger man bingobricka om scrapbingon? strunt samma) ;)

5 kommentarer:

lk46 sa...

Snyggt vännen. Men denna hinnar jag tyvärr inte. Har städat och pyntat idag, jobbar imorgon, gäster till helgen, så det är kört!
Men du har klarat det hur bra som hels!
Kram lene

Milo & Anna Lilja sa...

Vad roligt att du hängde med i vår bingoutmaning! :)

Kram Milo & Anna

Gertrud sa...

Men Lena, här lyser också flitens lampa. Ännu ett härligt kort, så fint med hjärtat du satt på bandet. Ha det jättebra och var rädd om dej. Kram Gertrud

Lena sa...

Snyggt Lena. Flitig som en myra är du med dina julkort. Kortet är så fint och jag håller tummarna för att du ska vinna. Ha en bra dag. Kram Lena

Inger sa...

Så nyyydelig kort Lena!!
Flott pyntet og kjempesøtt motiv!
Ha en fin dag min venn.

klem, Inger :o)