söndag 8 november 2009

2 Födelsedagskort och en försvunnen vinst


Så här ser insidan ut,

Min svåger Stig fick detta kort när han fyllde år i slutet på oktober.
Till det använde jag Cardstock, Papper från Kaiser & Karen Marie klipp. Retroblommorna har jag fått av min goda vän Karina & Bladen och Löven har jag fått av kära vännen Sussie. Sen är det Bling, Brads, Charms, Dekorband. Noterna har jag också fått av Sussie. & Alfabetet har jag fått av min kära vän Lena. Stämplar från Hänglar och Stänglar målad med Pro markers och sen har jag satt fatt motiven med distanstejp.
Tack så mycket mina vänner Karina, Lena & Sussie för material "bidraget" till kortet! :)

För några veckor sen så var jag med i Scraphörnans tävling med ett "Bra att ha kort"
Jag fick då tröstpriset men eftersom det inte kommit fram så mailade jag Marit i går, hon berättade då att hon skickat det för tre veckor sen så det är posten dom klantarna som har slarvat bort det. Det är väl typiskt att det ska ske när man vinner något! :(


Så här ser insidan ut,

Strax innan Stig fyllde år så skickade jag iväg detta kort till Jeremy i Schweiz, han är min systerdotters man. Detta kort är jag inte nöjd med alls, jag hade gjort det förra året så iår behövde jag bara göra insidan, men som sagt nöjd är jag inte men det fick gå iväg ändå eftersom jag inte hade tid att göra ett helt nytt kort.
Texten på framsidan lyder... "Birthdays are natures way of saying eat cake"
Materialet är Cardstock, Papper från Creative Club. Alfabetet som syns dåligt är rub-ons + chipboard alfabet. Olika stickers från Panduro och Bokhandeln. Blommor och Bling och ett motiv från Altered By Design.

Jag gjorde klar två julkort igår kväll men när jag tog fotona så blev det så dåliga bilder, får se om det går bättre att fota idag. Försöker sen, men det är lika mulet och regnigt idag som igår så jag vet inte om jag lyckas. Vi får se hur det går.

6 kommentarer:

Pernol sa...

vilka jättehäftiga kort!!! Kul text på det andra kortet! Det ska du vara nöjd med. Det är jättehäftigt! Nu blev de nog glada´, Stig och Jeremy. :)

Typiskt att Posten skulle klanta till det och slarva bort ditt paket. :( Det brukar ju hända så sällan. I alla fall för mig.

Ha en trevlig vecka!
kramelikram Pernilla

Busan sa...

Korten är jättefina och du är så duktig!!!
MEN, det är nog inte posten som slarvar tror jag... jag fick nämligen med posten ett tröstpris i Rosabandet tävlingen för ett tag sedan och det har varit lite mycket här så det har blivit liggande. Det har gnagt i bakhuvudet för det har inte stämt eftersom jag inte kunnat hitta att jag skulle vunnit - så nu när jag läste ditt inlägg så fattade jag äntligen och poletten trillade ner!!!! :D Bättre sent än aldrig - och jag har lagt det i ett nytt kuvert nu och jag kan inte lova att det går iväg till dig imorgon men jag ska göra så gott jag kan så hoppas jag du har det på tisdag. Skickar med två stämpelmotiv som skydd och skriver ömtåligt på så hoppas jag det ska gå bra. GRATTIS VÄNNEN TILL VINSTEN och glad jag är att få undan detta för det har legat och retat hela tiden eftersom det var något som inte stämde. Du är så väl värd tröstvinsten för du är så duktig!!!!!! :D
Ha det så bra du bara kan idag så hörs vi!
Varma höst-kramar
Busan

Busan sa...

Ja, då har jag rört till det igen... är ganska trött så får nog skylla på det... *rodnar* Tyckte jag läste ditt inlägg ordentligt men missade att ditt tröstpris var från scrap-hörnan... ja, hoppas du vet hur det kan vara och att ditt paket kommer fram så posten hittar det snart. Du är så väl värd ditt tröstpris för du är så duktig.
Hoppas du scrappar lugnt!!! Jag har inte kommit längre idag än hit men bättre det än inget!!! :)
Varma höst-kramar Busan

Lena sa...

Jag håller med om att det är fina kort du har gjort. Visst känner man sig mer eller mindre nöjd med alla, men jag tycker helt klart du ska vara nöjd med dessa. Ha det gott! Kram Lena

lk46 sa...

Snygga kort vännen, du gör så många olika och det är kul!
ja du, posten är ett kapitel för sig, jag hade också ett paket som inte kom, men det visade sig att det var för lite porto på, så jag fick betala 22 Kr för att få ut mitt paket!
Som det kan bli!
Ha en bra dag och hoppas "mitt" paket kommer idag!
Kramizar Lene

Inger sa...

Så flotte kort du har gjort igjen Lena!! Fødselsdagskortet er kjempesøtt :o)
Ha en fin dag!

klem, Inger :o)