torsdag 12 november 2009

Två julkort med annorlunda vikningHär har jag gjort två julkort i en annorlunda vikning som jag hittade en beskrivning av på handarbetas blogg. Mönsterpapperen kommer från Bo Bunny till det översta gröna kortet, och papperet till det röda kortet kommer från Maja Design. Det var lite pilligt att få till småbitarna till det gröna kortet eftersom jag ville använda mönstret som fanns på papperet. Men det röda gick mycket snabbare att få färdigt. ;)

8 kommentarer:

Lena sa...

Hejsan Lena!
Du har då verkligen lyckats med dina kort. Jättefina och du har fått bilderna på korten jättebra. Jag var inne på Facebook och hälsade på dig där med, hi,hi. Hare gott. Kram Lena

Carina W sa...

Måste skynda mig att skriva en hälsning har tidigare inte kommit in på din sida.Ojjj....vad fina och välarbetade julkort du gjort.Jättesnygga!

Kram!

lk46 sa...

hej vännen.
Så snygga kort, vilket jobb du lagt ner på dem!
Ha en trevlig helg!
Kram Lene

Gertrud sa...

Hej Lena, vilka snygga kort, dom är super. Det ser så svårt ut, ett konstverk. Jodå, jag är med på Sussies utmaning. Jag har gjort ett kort men det är mörkt när jag kommer hem. Så till helgen blir det fotat och bloggat. Jag kanske hinner ett till, vem vet. Kul att höra av dej, var rädd om dej. Kram Gertrud

Anonym sa...

Hej vännen! Jättefina julkort du gjort och intressant vikning! Har länge tänkt prova den med det blir aldrig av. Tycker du lyckats få till papprena bra med motiven på det gröna kortet, jättesnygga är dom!!!

Jaså, det är på Facebook man håller till numer, därför jag inte sett/hört nåt av dig under veckan!;-)

Hoppas det är okej med dig så du inte är sjuk eller nåt sånt!

Hoppas du får en underbar fredag och helg med mycket pyssel!

På lördag ska jag gå på scrapföreningens julpyssel med middag. Första gången jag är med på den så det ska bli riktigt kul! :-)

Ha det gott trollvännen!

Bautastora trollkramar från Susanne

Busan sa...

Så JÄTTEFINA kort du gjort och förstår det var pilligt med mösterpassningen - men du klarade det sååå bra!!! Toppen!!!
Bara en liten hälsning att jag hoppas att du har det så bra du bara kan och får en mysig pysselstund snart. Har också fått klart ett julkort till Sussies utmaning nu - inte nöjd men det är så rörigt i huvudet nu med terapin så ja, det får duga som det är nu och huvudsaken man har roligt när man pysslar!!! :)
Varma höst-kramar och ha en mysig helg!!!
Busan

Kamilla sa...

WOW Lena, vilka underbara kort du har gjort!!
Så fantastiska :D
Hoppas du haft en underbar helg :D
Kram kram

Jenny sa...

Hittade till din blogg, och det var kul för här fanns det mycket fint. :) Ett av dina kort ligger på min blogg också, tack för att du ville vara med månadens utmaning!

Ha det så bra!
Jenny