lördag 7 november 2009

Så söta stämpelmotiv jag fått!


Titta vilka jättesöta stämpelmotiv jag har fått från snälla & goa Busan!! :) Jag blev så GLAD för dom!! :D Tusen tack vännen vad gulligt av dig att tänka på mig!! :)
Ni får ursäkta blänket i bilden, det är så mörkt idag så lampan måste vara tänd, det regnar och är så mulet och är ett riktigt skruttväder!!

4 kommentarer:

Lena sa...

Ja du Lena, hon är då verkligen snäll och go Busan. Så fina stämpeltryck du fått. Jag har också fått och är så glad över mina. Ha en jättebra helg. Kram Lena

Busan sa...

Hej vännen! Ja, du är väl värd allt du får för du är så snäll och omtänksam och du bjuder på så mycket inspiration. Det är ju bara lite grann - önskar jag var jultomten och hade massor att dela med mig av.. men är roligt så här med när du tyckte om dem. :) Värmer riktigt i hjärteroten!!! :) Fick ju så fint kort av dig i somras och har hoppats att tiden och orken skulle räcka att göra ett till dig men än så länge har det inte blivit av. Därför blev det så här istället så du vet att jag inte glömt dig.

Vet hur det är med konstiga tider sedan min gubbe ännu kunde jobba och han satt uppe hela nätterna och kämpade. Jag försökte sova men är inte lätt då så tiderna blev konstiga med här då och magen var inte bra här heller då. Sedan han blev sämre så han inte kunde jobba så har vi mer regelbundna tider så nu behöver jag inte magmedicinen längre men är så glad att den fanns så länge den behövdes.

Hoppas du mår okej i detta gråa trista väder vi har. Blev så glad när jag tittade nu att brevduvan kommit fram till dig så nu ska jag försöka vila lite igen. Ha det så gott du bara kan vännen och tack själv för att du är så snäll och go!!!! :D
Varma höst-kramar till dig!
Busan

Miss Cutiepie sa...

Tack söta för dina fina ord och länken! :)
Hoppas biljetterna kommer till användning! ♥
Ha en toppen helg!

Anonym sa...

Hejsan vännen! Jaha, det är vissa som har tur ser jag, hehe!!! Vad snällt av henne att skicka så fina stämpelmotiv till dig! Det är du värd vännen och mycket mer därtill!

Hoppas det är bra med dig idag och att du inte har alltför ont!

Ha en mysig lördagkväll!

Kramis från Susstrollet