söndag 22 november 2009

Sukkersötts utfordring # 62


Jag är för första gången med i en utmaning i en norsk blogg, hos Sukkersött hittade jag en skiss jag gillade, så varför inte chansa att vara med och tävla när jag nu ändå gjorde kortet efter deras fina skiss. ;)

& så här ser skissen ut som man skulle inspireras av,


Joo då, det glittrar om detta kort också fast det syns så dåligt, det är glitter på klänningen, på blomman i håret och på blombladen. ;)

11 kommentarer:

Gertrud sa...

Men Lena, detta kort är såå bra. Oh, vad jag gillar det. Nu ska jag hålla alla tummar. Klart som korvspad att du vinner. Kram från Gertrud ( ja, jag har en kaffekopp bredvid mej )

Lena sa...

Hejsan Lena!
Ditt kort är så sockersött, så självklart är vinsten din! Jag gillar verkligen ditt kort, så fint! Ha det gott. Kram Lena

Anonym sa...

Hej trollet! Ditt kort är verkligen sockersött, håller helt med Lena där! :-) Klart att vinsten är din! Håller allt jag har för din skull!
Den skissen blev jag oxå förtjust i, kanske man kan använda framöver (utom tävlan förstås).

TACK för det trevliga och "surriga" samtalet! ;-) :-)

Gonatt lilla nattuggla och sov gott!

Nattiskramar från den andra nattugglan i norr!

Susanne

lk46 sa...

Vilket underbart kort vännen!
Du blir bara duktigare och duktigare, det är så kul att se!
Jag satt igår och målade ett motiv till denna tävling, jag har bestämd att jag ska vara med i fler tävlingar, jag blir så sugen när jag ser alla dina fina alster!
Jag mår inte bra, kommer inte av med hostan och värken i mina fingrar så jag får ta det lite lugnt. Men idag ska jag lägga ut mina alster från CC.n
Ha det bäst min vän!
kram lene

Camillaskreativa sa...

Så fina kort du gjort, gillar födelsedagskortet jätte mycket :o) Sköt om dig och ha det så bra!
kramar
Camilla

Camillaskreativa sa...

Jo, just det!!! Jag var inne och tittade på stämplarna på den sidan (glömt vad de hette nu i skrivande stund ;p) du skrev. Guuu så fina det fanns ju jätte många som jag ville... få se om det blir ngt inköp framöver. Jag försöker att inte handla så mkt scrapp just nu, ska använda upp av det jag har först :p
Kramar

Aina sa...

Så søtt kort du har laget!

lk46 sa...

Hej vännen!
Ja det är nog så att vi gillar samma! Därför tror jag att du skulle gilla den på Friday Sketches. Jag ska göra ett dit också. faktiskt ett smart sätt så får man gjort sina julkort!
Ses vi där också????
Kramizar från Lene

Camillaskreativa sa...

Hej Då måste jag ju luska lite... vilket datum fyller du år???
kramar camilla

Camillaskreativa sa...

Hi,hi du är för rolig du :o) Jag fyller år den 4:e december.
Kramar
camilla

Petra sa...

Ojojoj, så mycket fina kort du gjort sen jag var och hälsade på dej sist. Du har verkligen kommit igång med skapandet. Detta till Suckersötts utmaning är jätte, jättefint.
Ha en bra dag min vän.
Kram
Petra